0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Катя

ранен климакс и бременост
« -: Август 01, 2007, 12:50:40 pm »
здравейте момичета,на 28 години съм а вече съм с диагноза ранен климакс има ли някоя от вас да е чувала за донорски яйцеклетки и въобщи има ли шанс.Благодаря ви предварително :?
*
Re: ранен климакс и бременост
« Отговор #1 -: Август 01, 2007, 12:51:51 pm »
Как и от кого е поставена диагнозата?
Шанс винаги има.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #2 -: Август 01, 2007, 14:33:17 pm »
А дали поставената диагноза е сигурна? Защо не провериш и при друг специалист?
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Август 01, 2007, 14:41:35 pm »
първо провери диагнозата при няколко специалисти. един от най-добрите в тая област е тук - www.ivf.bg. д-р Явор Владимиров.
да, практикува се инвитро с донорски яйцеклетки, шансовете са като на здрава жена, правеща инвитро. консултирай се в клиниката, която ти препоръчах или в някоя от другите клиники по стерилитет - там ще ти помогнат.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #4 -: Август 02, 2007, 09:19:31 am »
здравейте ,
Диагнозата ранен климакс ми я поставиха в ендокринологична клиника в гр.София ,оттам за по сигурно ходих в клиниката на д-р Щерев ,после при доктор Лазаров и навсякъде отговорът е един и същ.Сривът е голям още повече ,че точно тогава правихме бебето и цикъла ми изчезна .Голама радост ,че може би съм бременна и студеният душ от ситуацията .Казаха ми че мога да опитам ин витро ,но честно да ви кажа не ми е много ясно недостига на хормоните на бремеността как ще ги компенсирам ,а нали и тези хормони са необходими да се задържи плода ?!
« Отговор #5 -: Август 02, 2007, 20:36:47 pm »
Защо не опиташ при д-р Стаменов от Надежда, там имат програма за донорски яйцеклетки, това първо.
Второ, не мисля, че бременност не може да се износи при климакс, защото нали сега е супер модерно в САЩ и Европа да се замразяват яйцеклетки, за да може след като си направят кариерата мацките, тогава да си забременеят спокойно. Не коментирам тъпотията на тази стратегия, а това, че въобще е възможна. Гледах скоро, че една жена на 52 е родила при СТаменов и бременността е била OK само не разбрах дали е донорска и яйцеклеткете или само спермата.

Гласувай за мен и за моето бебе на http://www.bankazaidei.com/?p=top&id=981&s=
*
« Отговор #6 -: Август 02, 2007, 20:48:58 pm »
Аз мисля, че 52-годишната жена беше родила с донорска яйцеклетка. За спермата може и да е от съпруга й. Не знам.

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #7 -: Август 02, 2007, 21:41:36 pm »
Катяпри инвитро с донорски яйцеклетки, шансовете са като на здрава жена!!!!!Но как то ти написа и jam,консултирай се д-р Владимиров ,той е един от най-добрите специалисти по изчерпан яйчников резерв!!
Успех мила!!!! :D
« Отговор #8 -: Август 05, 2007, 09:05:48 am »
благодария ви момичета за информацията,звънях вчера на д-р Стаменов но ми казаха че е в отпуск до 5 септември тогава да се обадя за час ,а доколкото разбирам от форума при него се чака дълго ,а времето тече...