0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
ИМАМ ЛИ ШАНС?
« -: Август 01, 2007, 12:45:09 pm »
Здравейте!След фенистрация на яйчниците(април месец),поради поликистоза,сега положението е същото-липса на цикъл,липсва овулация,и пак кисти.Сега образувам фоликули,но не нарастват колкото е необходимо!Сега моя лекар ми предлага клиновидна резекция на яйчниците,но аз не искам да се подлагам на тази операция.Той ми каза,че този месец 6те пробваме с клостил и ако нестане единственото решение е резекция!Но аз и за клостил бегита не съм съгласна,знам,4е не се препоръ4ва при кисти,въпреки,4е преди лапарото го пих и ни6о,само кисти.Незнам какво да правя,имам 4ас за д-р Стаменов,но е 4ак за март месец!Как мислите,наистина ли нямам друг избор,освен резекция?Никога ли няма да имам овулация?Няма ли други на4ини?Дайте ми някакъв съвет!
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: ИМАМ ЛИ ШАНС?
« Отговор #1 -: Август 01, 2007, 12:49:02 pm »
Ако държиш на този екип /екипа на Д-р Стаменов/ - вземи си час за Д-р Персенкса, ще е есента!
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #2 -: Август 01, 2007, 13:10:17 pm »
Моят съвет е в никакъв случай да не правиш резекция!
В момента има ли киста? Ако има, търси доктор за второ мнение и лечение.
Ако няма, почни противозачатъчни и си чакай часа при Стаменов.

Успех!

lb2f
*
« Отговор #3 -: Август 01, 2007, 13:10:57 pm »
Ако държиш на този екип /екипа на Д-р Стаменов/ - вземи си час за Д-р Персенкса, ще е есента!
Успех!
добра ли е в тази област-стерилитет?
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*
« Отговор #4 -: Август 01, 2007, 13:11:57 pm »
Тя само с това се занимава. :D

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #5 -: Август 01, 2007, 13:12:53 pm »
Успех!

Мисля че Да! :wink:

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #6 -: Август 01, 2007, 13:22:52 pm »
Здравей Avi, при мен положението е същото, фенестрация, пак липса на цикъл и овулация , но моя лекар дори не ми е изписал таблетки, а каза просто да чакам, но какво да чакам повече, сега поне при мен няма отново кисти, но как да има бебе като няма цикъл и ову, четох и едно мило момиче ме обнадежди за билките на др.Желязков, тя ми даде и телефон, казаха че имали ефект и нормализирали хормоните, цикъла а от там и овуто, ако искаш ще ти дам телефона, да пробваш и ти, но не се отчайвай трябва да вярваме и да се бориме, аз вече вярвам че все някога нещата ще се оправят и при нас и дано всички които се молим за това да имаме успех - ГОРЕ ГЛАВАТА, защо си задала въпроса си така Имам ли шанс, естествено че имаш :-) :bighug:
*
« Отговор #7 -: Август 01, 2007, 15:26:39 pm »
Здравей Avi, при мен положението е същото, фенестрация, пак липса на цикъл и овулация , но моя лекар дори не ми е изписал таблетки, а каза просто да чакам, но какво да чакам повече, сега поне при мен няма отново кисти, но как да има бебе като няма цикъл и ову, четох и едно мило момиче ме обнадежди за билките на др.Желязков, тя ми даде и телефон, казаха че имали ефект и нормализирали хормоните, цикъла а от там и овуто, ако искаш ще ти дам телефона, да пробваш и ти, но не се отчайвай трябва да вярваме и да се бориме, аз вече вярвам че все някога нещата ще се оправят и при нас и дано всички които се молим за това да имаме успех - ГОРЕ ГЛАВАТА, защо си задала въпроса си така Имам ли шанс, естествено че имаш :-) :bighug:
здравей!благодаря за куража!аз имам едни билки за кисти и за ову от аптеката на поп богомил,и така си стоят ,пих ги 1 месец,нямам време да варя,кисна и т.н.такава ми е работата,разнасях бутилки,съхранявах в хладилник,не е си работа.
а друго моми4е ме попита дали имам киста?нямам голяма киста,а целите яй4ници са ми покрити в малки кисти4ки.
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #8 -: Август 01, 2007, 22:00:12 pm »
avi25 ,ако не ти се чака за д-р Стаменов,вземи си час за д-р Персенска.....при нея има за октомври! :D
Лично аз не ти препоръчвам резекция!!!!Твърдо против съм!
Успех ави! :D
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #9 -: Август 02, 2007, 09:33:05 am »
А какво означава фенестрация? И според мен не е нужно да ставаш опитно зайче на някакъв доктор. Сега се съмняваш в него. А после, когато разбереш, че си била права ще те яд на самата себе си.
Що се отнася до това, дали цял живот няма да имаш овулация... ами на мен не ми е липсвала, освен, когато пробваме за бебче.
Самата аз къде що видях лекар все питах за клостилбегита - толкова ли е вреден. И не чух две еднакви мнения. От абсолютно безвреден е до абсолютно неприложим е. И това са мнения на лекари от клиники по стерилитет... И понеже аз първият път забременях именно с клостилбегит, сега пак му се доверявам :).
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #10 -: Август 08, 2007, 22:56:48 pm »
А какво означава фенестрация?

при фенестрацията ги "надупчват" , а при резекцията ги "обелват"
« Отговор #11 -: Август 08, 2007, 22:57:25 pm »
при фенестрацията ги "надупчват" , а при резекцията ги "обелват
« Отговор #12 -: Август 10, 2007, 17:59:49 pm »
Ави незнам от къде си, но как така ще ти назначават, клостил като не ти действа и ще те дупчат за щяло и нещяло, смени си лекаря. Не само в клиниката на д-р Стаменов има специалисти, ако не ти се чака чак толкова време собдурам мненията и за други, писано е толкова много, но спри да ходиш при настоящия.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #13 -: Август 11, 2007, 00:28:08 am »
Ави незнам от къде си, но как така ще ти назначават, клостил като не ти действа и ще те дупчат за щяло и нещяло, смени си лекаря. Не само в клиниката на д-р Стаменов има специалисти, ако не ти се чака чак толкова време собдурам мненията и за други, писано е толкова много, но спри да ходиш при настоящия.
здравей!аз ве4е не ходя при него.каза ми тази седмица да отида,но не отидох.край!незнам,6те си 4акам 4аса при стаменов,засега нищо не ми се предприема,уморих се.правиха ми лапароскопия,фенистрация,а дали е било нужно,незнам,но ефект...никакъв.и аз ве4е незнам.мисля да си пия оргаметрил,поне да има цикъл,ина4е без него не ми идва....... :(писна ми от вси4ко,психи4ески не издържам.божа работа е вси4ко.... :balk_80:
Вчерашния ден е история!
Утрешния е мистерия!
Днешният е дар от Бога!

*

minim

• 460
  • Сбъдната мечта !
« Отговор #14 -: Август 11, 2007, 12:14:27 pm »
горе главата миличка...
пътят, по който сме тръгнали е много трънлив...
и трябва да се запасени с много търпение, което силно се надавям, на края да е с щастлив край... :bighug: