0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

инсеминация през август
« -: Август 01, 2007, 11:57:19 am »
задравейте,моми4ета предстои ми парвото инсе на 06.08 в май4ин дом в варна.проблема е в една запу6ена траба и само един фоликул,до скоро пих клостилбегит но от него образувам само кисти и после пия други хап4ета да ги пукаме и така тоя месец сте правя инсето с една проходима траба и един фоликул.инсето сте баде на моиа ли4на овулациа незнам дали сте имам ниакакъв шанс изобщо, ина4е материала е супер вие какво мислите .моля пи6те застото нищо не разбирам а ми предстои нещо важно за което имам много вапроси : :balk_122: :balk_118:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
Re: инсеминация през август
« Отговор #1 -: Август 01, 2007, 12:27:16 pm »
първо въпросите е най-добре да зададеш на лекаря си. ако си стимулирана и образуваш кисти, няма ли обяснение за това, при един фоликул има шанс разбира се но много малък. пиши други изследвания правила ли си. успех.
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #2 -: Август 01, 2007, 12:43:27 pm »
вси4ки изследваниа сам правила така мисля,взамаха ми крав ,там за хормоните,за овулациа ме гледаха,спермограма и все ниама6е проблем докато не се оказа 4е има пови6ено ниво на хламиди и след цветната снимка запу6ена траба незнам дали триабва други изследваниа да правя след като е намерен проблема
« Отговор #3 -: Август 01, 2007, 12:59:04 pm »
Здравете!
От доста време чета за Вашите мнения, проблеми и съвети в този форум, но едва днес реших да си създам профил и да Ви поискам съвет.
ИСТОРИЯТА:
През февруари  2006г. ми откриха шоколадова киста на левият яйчник и трябваше да ме оперират. Направиха ми лапароскопия и тогава откриха ендометриоза. Лекувах се в продължение на 6 месеца с Золадес. След това лечение отново отидох при лекаря който ме оперира на преглед и при прегледа, той ме попита къде ми е единият яйчник. Разбирате ме как се почувствах и реших да го сменя.
Чрез познати открих друг специалист и в следствие на 2 прегледа ми каза, че е необходимо отново да се направи лапароскопия. Миналата седмица ми я направи, като резултатът е; ляв яйчник - липсва. Десен - о.к. , но дясна маточна тръба запушена, не пропуска контрастна материя, поради обтурация в истмичната част. Становище: възможно и единствено ин витро.
В момента не съм на себе си! Кажете ми какво да правя, моля ВИ!
« Отговор #4 -: Август 01, 2007, 13:00:11 pm »
интересува ме след като образувам кисти от стимулантите преди инсето дали сте ми дадат тоя прегнил кадето се дава на вси4ки за стимулация ли е.и за тоя клостилбегит 4етох лоши неща,а аз питах доктора за някое друго  лекарство за стимулация освен това- и той каза 4е няма по добро в българия ,вие какво знаете.все си мисля 4е само ме лъжат за да си вземат пари4ките.моя доктор все на барзо ме гледа и не ми остава вазможност да обмисля нещата,не ми обяснява какво сте правим и какво следва.
*
« Отговор #5 -: Август 01, 2007, 13:15:14 pm »
моя доктор все на барзо ме гледа и не ми остава вазможност да обмисля нещата,не ми обяснява какво сте правим и какво следва.
Смени го!

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

*слонче*

• 1764
« Отговор #6 -: Август 01, 2007, 13:24:35 pm »
моя доктор все на барзо ме гледа и не ми остава вазможност да обмисля нещата,не ми обяснява какво сте правим и какво следва.
Смени го!
напълно подкрепям!!!
прегнила не е за стимулация и какво означава, че в БГ няма по-добро от клостилбегит? 8O
« Отговор #7 -: Август 01, 2007, 14:36:17 pm »
ами ако знаете по добро лекарство от клостилбегит кажете,или ниакои които да го е пробвал.относно доктора доста добри отзиви има за него и то за успе6ни инсеминации,проблема иавно е 4е има много пациенти :balk_91:
*

*слонче*

• 1764
« Отговор #8 -: Август 01, 2007, 15:33:20 pm »
кой е този доктор и от къде си?
« Отговор #9 -: Август 01, 2007, 15:46:27 pm »
в варна д-р сариев работи в клиника май4ин дом
« Отговор #10 -: Август 01, 2007, 22:15:11 pm »
интересува ме след като образувам кисти от стимулантите преди инсето дали сте ми дадат тоя прегнил кадето се дава на вси4ки за стимулация ли е.и за тоя клостилбегит 4етох лоши неща,а аз питах доктора за някое друго  лекарство за стимулация освен това- и той каза 4е няма по добро в българия ,вие какво знаете.все си мисля 4е само ме лъжат за да си вземат пари4ките.моя доктор все на барзо ме гледа и не ми остава вазможност да обмисля нещата,не ми обяснява какво сте правим и какво следва.
Има достатъчно други лекарства, най-евтиното е Клостила, но това не го прави най-добрия. Що не ти обяснява и казва нищо, ти задаваш ли си въпросите които имаш.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*
« Отговор #11 -: Август 02, 2007, 10:20:17 am »
Този месец имах стимулация с фемара, наистина по скъпо е в сравнение с клостил, но моят доктор смята че е по-добрият вариант
« Отговор #12 -: Август 02, 2007, 11:32:58 am »
моя доктор каза 4е няма в бълг. по добро от клостила ли4но тои знаел 4е не е добро и за това ми каза да тарся в гърция кломит или серофен ако вие знаете със сугорност друго лекарство моля пишете какво е то за да го питам
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #13 -: Август 02, 2007, 22:08:13 pm »
моя доктор каза 4е няма в бълг. по добро от клостила ли4но тои знаел 4е не е добро и за това ми каза да тарся в гърция кломит или серофен ако вие знаете със сугорност друго лекарство моля пишете какво е то за да го питам

серофен е нещо като по -прочистен Кломистилбегит!Мисля че струваше към 50 лв.Лично аз приемах и двете лекарства,и честни казано неразбрах някаква оцобенна разлика.И двете много ми озтъниха лигавицата ...оказаха се неподходящи за мен!
*
« Отговор #14 -: Август 03, 2007, 14:40:24 pm »
Здравейте момичета, аз пак сьм на линия.Днеска бях на преглед при док.лигавицата и хормоните са ми много добре, след стимулацията с Клостилбет направих само един доминантен фоликул  :( но пьк е хубав!
Довечера в 20.00 ще ми бият Прегнила /10 000EU/ и в неделя сутринта ще е процедурата  :crossfingers:
Този пьт сьм по-спокойна и обнадеждена, дано имаме повече кьсмет този пьт!!!
Стискайте ми палци   :bighug: Успех на всички този летен месец ! :goodluck:
*
« Отговор #15 -: Август 03, 2007, 15:19:14 pm »
Успех, didre! :bighug:
*

adi

• 7710
« Отговор #16 -: Август 03, 2007, 21:47:06 pm »
Успех, didre!!!!!!стискаме палци!!!! :D :D
*
« Отговор #17 -: Август 06, 2007, 17:38:10 pm »
здравйте момичета,
искам и аз да се включа с некомпетентното си мнение. този цикъл правх стимулация с фемара от 3 до 7 ден, който подтиска естрогена като след спирането му много бързо дойдоха фуликулите, които завършиха с един качествен. така че варианти на лекарства има.
прочетох във форума лоши мнения за фемара. ако има такива нека да напишат защо
*
« Отговор #18 -: Август 07, 2007, 11:53:01 am »
 :balk_144: втората ми инсеминация приключи неуспешно.Хубавия фоликул,които направих след стимулация с Клостилбегит , за огромно наше сьжаление не се спука и стана на киста :balk_145:... а толкова се надявах......

Благодаря ви за подкрепата момичета, пожелавам на всички много кьсмет !!! :bighug:
*

adi

• 7710
« Отговор #19 -: Август 07, 2007, 20:57:35 pm »
Съжалявам Дидре :(
....миличка това е една загубена битка,но войната ще спечелим ние!!!!! :bighug: