0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Помощ!
« -: Юли 31, 2007, 20:50:24 pm »
Искам бебе. Проблемът е обаче че съпругът ми не иска....има ли начин да забременея по-тайно така да се каже...
Re: Помощ!
« Отговор #1 -: Юли 31, 2007, 20:57:14 pm »
А не мислиш ли, че така ще си усложниш доста живота, с "тайното забременяване" ?
Не е ли по-добре да поговорите и да разбереш каква е причината, той да не желае да има дете и да намерите общо решение, вместо да рпавиш нещо зад гърба му?
И ако го направиш, а после той разбере, какво ще стане с връзката ви?
Предполагам че като не иска дете, се пазите?!?
Не разбрах дали става въпрос за някакви репродуктивни проблеми, или просто ти искаш, а той не?
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #2 -: Юли 31, 2007, 21:08:04 pm »
Е,чак пък да сложиш заглавие "Помощ" за това,че съпругът ти не се е почувствал готов за такава отговорност!?! :wink: С времето и много разговори помежду си ще решите проблема.Успех! :D
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #3 -: Юли 31, 2007, 23:17:24 pm »
И споредд мен тук да сложиш заглавие на тема "помощ" си е направо прекалено. Разбери причините той да се дърпа и ако са просто "сега не му е времето" тогава се замисли за "тайно" забременяване. Нали си жена- ще измислиш начина.

*
« Отговор #4 -: Август 01, 2007, 10:13:56 am »
Това е решение на двамата партньори, не би трябвало да е самосиндикално. Имай търпение, убеди го че това е правилното решение.
С моя мъж се пазехме 6г. и той твърдо не искаше, поради куп съображения. Аз се тръшках, плачех и колкото повече го исках той се дърпаше. После направих първата крачка като спрях противозачатъчните. Така след няколко месеца той сам реши че е дошъл момента - е да де, ама вече 1г. не става.
За да създадеш здраво семейство, трябва да имаш пълната подкрепа на половинката си. Ако не я получиш значи не сте създадени един за друг. "Тайното забременяване" ще постави клин помежду ви. Не че и аз не съм си го мислила да го направя. Но никога не съм искала да го впимча с измама. Успех
/>
*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
« Отговор #5 -: Август 01, 2007, 13:49:58 pm »
Аз също имах период когато исках да забременея, а моят съпруг(тогава още не бяхме женени) не желаеше. Имаше куп съображения, които аз тогава не разбирах. Но сега от дистанцията на изминалите години виждам, че е бил прав. Имала съм идея да забременея тайно. Но се осъзнах на време. Това не е честно, не е редно да "насадиш" нежелана отговорност на някой, който все още не е готов за това. Трябваше да мине известно време за да пожелае съпругът ми да създадем дете.
Пламът в очите на мъж, който вече е закопнял за свое дете е неописуем. Когато мъжът се почуства емоционално и дори финансово готов той сам ще си поиска бебе. Не го притискай, а просто го остави да помисли и скоро тази мечта ще стане и негова. И тогава и двамата с шеметна страст ще създадете вашето дете, плод на любов и желание. Успех за напред!
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #6 -: Август 01, 2007, 13:58:55 pm »
Да, "не го притискай" е наистина печеливша тактика понякога. Спомням си как с мъжлето живеехме вече трета година заедно и винаги сме си говорели за сватба и деца (на него децата му се лепят като на локум). И един ден той ми вика: "престани да ме притискаш с подобни планове. Задушавам се вече" Аз, естествено се втрещих  8O и реших, че няма да споменавам нищо повече (само да кажа, че в повечето случаи той говореше за тези сериозни стъпки). Та след около две седмици мълчание по въпроса, получих най-романтичното предложение за брак  :D Та това са мъжете- понякога се нуждаят от побутване, а в други моменти- от отдръпване. После жените били сложни за разбиране  :lol:

*
« Отговор #7 -: Август 02, 2007, 10:48:39 am »
Аз също като момичетата по-горе смятам, че е добре да го оставиш сам да закопнее за детенце, защото ако го "впримчиш" без той да се усети това винаги ще ви тежи и на двамата. Далеч съм от мисълта, че той няма да обикне детето си, или ще се чувства завинаги излъган, но ти винаги ще имаш едно наум че си го направила нарочно.
Най-добре би било той да жадува появата на вашето детенце. Работи в тази насока. Излизайте с приятели, които имат дечица и нека той се убеди, че това е истинския смисъл на човешкия живот.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #8 -: Август 02, 2007, 11:37:44 am »
"Обожавам" такива въпроси. Направо са покъртителни.

Да има начин. Прочети темите във този форум и ще ти се поизяснят голямя част от начините за забременяване. Ако после имаш още и то по-конкретни въпроси, ще ти отговорим с удоволствие.

От мен успех!
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.