Здравейте моми4ета, може би някои от вас ме помнят, а на новите попълнения искам да кажа: "Здравейте, казвам се Ели и преди около година пишех доста редовно тук."
Толкова ми липсваше този форум, но не събирах смелост да пиша, защото ве4е нямах една обща цел с вас. Докато се борех за така желаното от нас дете ме предаде моят най-близък 4овек. Човекът, с който бях 14 години, а от 5 догини бяхме семейство. Казвам бяхме, защото в момента те4е бракоразводно дело и вси4ко приклю4и. Предаде ме той, както и по4ти вси4ки така наре4ени мои "приятели". Няма да влизам в подробности просто исках да обясня защо толкова време не съм писала, а само ви 4етях и се радвах на всяко едно новодошло на този свят бебе.
Сега запо4вам на 4исто. Опитвам се да забравя болката и предателството, за да продължа напред без злоба и огор4ение в сърцето си.
Хората казват, 4е трябва да затвориш една врата, за да отвориш друга пред себе си. Срещнах един мъж, който ме прави щастлива и ме кара да ме4тая отново за деца, който ми дава сили да запо4на битката отново(защото измина една година в която вси4ко бях прекъснала). Защото аз загубих онази битка, но съм твърдо решена да се въоръжа до зъби и да спе4еля войната. Затова много бих се радвала, отново да стана 4аст от вас.