0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Аз отново съм сред вас
« -: Юли 31, 2007, 02:38:20 am »
Здравейте моми4ета, може би някои от вас ме помнят, а на новите попълнения искам да кажа: "Здравейте, казвам се Ели и преди около година пишех доста редовно тук."
Толкова ми липсваше този форум, но не събирах смелост да пиша, защото ве4е нямах една обща цел с вас. Докато се борех за така желаното от нас дете ме предаде моят най-близък 4овек. Човекът, с който бях 14 години, а от 5 догини бяхме семейство. Казвам бяхме, защото в момента те4е бракоразводно дело и вси4ко приклю4и. Предаде ме той, както и по4ти вси4ки така наре4ени мои "приятели". Няма да влизам в подробности просто исках да обясня защо толкова време не съм писала, а само ви 4етях и се радвах на всяко едно новодошло на този свят бебе.
Сега запо4вам на 4исто. Опитвам се да забравя болката и предателството, за да продължа напред без злоба и огор4ение в сърцето си.
Хората казват, 4е трябва да затвориш една врата, за да отвориш друга пред себе си. Срещнах един мъж, който ме прави щастлива и ме кара да ме4тая отново за деца, който ми дава сили да запо4на битката отново(защото измина една година в която вси4ко бях прекъснала). Защото аз загубих онази битка, но съм твърдо решена да се въоръжа до зъби и да спе4еля войната. Затова много бих се радвала, отново да стана 4аст от вас.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
Re: Аз отново съм сред вас
« Отговор #1 -: Юли 31, 2007, 06:40:14 am »
Дано това ново начало е начало за всичко друго, успех, разбирателство и споделени чувства ти пожелавам!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #2 -: Юли 31, 2007, 08:03:44 am »
nataly_kirova,желая ти наистина едно добро начало!Късмет!
 :bighug: :bighug: :bighug:
*
« Отговор #3 -: Юли 31, 2007, 08:19:43 am »
 :hello2: nataly_kirova! Съчувствам ти за това,което си преживяла и те приветствам с топло "добре дошла" отново тук! :welcome:
Желая ти това ново начало наистина да е твоето най-голямо щастие! :goodluck:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*
« Отговор #4 -: Юли 31, 2007, 08:28:59 am »
Пожелавам ти само положителни емоции и чувства от тук нататък :wink: Не гледай назад, не се връщай там където е боляло. Всеки човек заслужава да бъде щастлив, така че смело напред :wink:

« Отговор #5 -: Юли 31, 2007, 08:34:12 am »
Добре дошла отново!Следвай мечтите си с човека до теб!Човек не трябва да се отказва да търси щастието си,така че пълен напред!  :D
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #6 -: Юли 31, 2007, 08:57:08 am »
Добре дошла! Щом си успяла да намериш човека, който споделя мечтите ти в момента, заедно ще успеете! Пожелавам ти попътен вятър, защото живота продължава! :)
никога не отстъпвай на принципите си!
*
« Отговор #7 -: Юли 31, 2007, 08:58:39 am »
Здрасти Nataly  :)
Добре дошла отново и с теб сме, всяко ново начало носи в себе си нещо обещаващо и това го прави хубаво!!! Успех! :D
« Отговор #8 -: Юли 31, 2007, 09:59:05 am »
Пожелавам ти това ново начало, да бъде и начало на един нов живот за теб, изпълнен с много щастие, веселие и радост в очите на мъжа до теб и вашите деца.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #9 -: Юли 31, 2007, 10:15:50 am »
съжалявам за всичко преживяно и ти желая много щастие от тук нататък,нека сбъднеш мечтите си!
<br />
*
« Отговор #10 -: Юли 31, 2007, 10:16:35 am »
Пожелавам ти много любов, Щастие и успех в не леката борба със стерилитета, но тоzи път с Истинският Човек до тебе!
*
« Отговор #11 -: Юли 31, 2007, 10:25:19 am »
Ти винаги си била тук, просто за малко си мълчеше. :wink:
Нека новото начало ти донесе всички пропуснати радости и трепети.
Попътен вятър и лек  и кратък път до Мечтата.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #12 -: Юли 31, 2007, 10:34:52 am »
Натали, когато Господ затваря врати - отваря порти.
на добър път в новото начало и много късмет! :)
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

« Отговор #13 -: Юли 31, 2007, 11:24:18 am »
Натали, ах, колко добре те разбирам!

Знам какво е да стоиш отстрани, докато за другите борбата продължава, да си само наблюдател ...  :(

Радвам се, че за теб има нова надежда.
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #14 -: Юли 31, 2007, 12:00:56 pm »
БЛАГОДАРЯ ВИ, за топлите думи и милото посрещане. Дори не можете да си представите колко добре ме карате да се 4увствам (след като уж "приятели" ми обръщаха гръб един след друг и оставах неразбрана).
 :bighug:
*

janeta

• 272
  • Вече мама на двама сладури-моята сбъдната мечта
« Отговор #15 -: Юли 31, 2007, 12:06:10 pm »
Натали, желая ти много щастие и любов в твоето ново начало. Истината, е че човек когато изгуби нещо не знае какво печели. Нека има много любов и разбирателство между теб и твоята половинка. Желая ти скоро сбъдване на мечтата ти.
А тези "приятели" явно не са били приятели. Не са били верни и истински приятели. Защото един истински приятел не обръща гръб на приятеля си в такъв момент и при такива обстоятелстваа. На теб ти трябва един приятел, но да е истински! И защо това да не е човека, който е до теб-твоя любим. Аз единствено на моя съпруг мога напълно да разчитам. И любовта и приятелството са до теб в лицето на твоя любим.
 Ние всички сме с теб!
 Успех от тук нататък!
Валентин е на 7г.
Теодор е на 1г. и 2м.
« Отговор #16 -: Юли 31, 2007, 12:50:00 pm »
Пожелавам ти много любов, щастие и красиви моменти в живота ти.
*
« Отговор #17 -: Юли 31, 2007, 13:17:02 pm »
Господ изпитва силните, защото знае че те ще се справят! :bighug: Смело напред и несе обръщай назад!
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #18 -: Юли 31, 2007, 14:48:42 pm »
Късмет и много Щастие по пътят ти, от тук нататък :blowingdust:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
« Отговор #19 -: Юли 31, 2007, 15:16:07 pm »
но съм твърдо решена да се въоръжа до зъби и да спе4еля войната. Затова много бих се радвала, отново да стана 4аст от вас.
Тогава стисни зъби и се отдай на мечтата си и на мъжът до теб...ако той те обича ще пожертва всичко за да те направи щастлива...да види погледа ти пред положителният тест..., защото съм сигурна, че ти ще успееш :)