Здравейте посетих д-р Георгиева,..разказах и болежките си,..тя ме прегледа на видеозон и ми каза,че съм имала светла поликистоза на 2-та яйчника,...и имало 2 начина на лечение-1-ят е ако искам да забременея в следващите 6 месеца-да ми бъде направено нещо като "остъргване "на яйчниците,..и 2-рият- едномесечно лечение с ампули алое и прогестерон,..но понеже съм медицинско лице ,..и й казах ,че прогестерона е спрян от производство ,..и я хвърлих в шах,..тогава не ми изписа рецепта,..вика ме отново в четвъртък ,..да отида за рецепта,..на някакъв заместител на прогестерона с ампулите алое,...но нищо не ми каза за болките които усещам при секс и в последната седмица почти всеки ден,..само да не забравя да я попитам следващия път,..т.е каза ми- че по принцип било нормално за нераждала ,жена да има такива кухи болки?!?...Че си избрах вторият вариант на лечение,..само да видиме ,какво ще ми изпише ,..и ми стана странно защо ме вика на два пъти,..каот не можеше ли още на първият преглед да ми даде рецептата,..а сега щяла да се консултирала с някаква нейна приателка фармацевтка за аналог на прогестерона под формата на ампули,..и най интересното ,е че ми предложи тя да ми продаде ампулите алое,..защото имала....но аз и отказах и казах,..че ще си ги закупя от аптеката с другите лекарства ,които ми изпише,..дали не сгреших ,че отидох при нея,..след това ми казаха и за д-р М.Давидков,..но бях си дала направлението по здравна каса при нея,..въпреки ,че в петък се навих ,независимо ,че ще си платя да отида на преглед при него ,..но за жалост,не можаг да го открия,..едно ,че го нямаше в клиниката му,.второ,че и никой не ми вдигна телефона ,когато исках да си запиша час,..но съм решила,след като си взема рецептата от докторката,..да посетя и д-р Давидков ,да видим какво ще ми каже той,..въпреки ,че ми казаха ,че бил много добър лекар...