0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: В банята съм ...- как е банята у вас???
« Отговор #20 -: Септември 14, 2007, 14:29:10 pm »
Абе то нема начин да не може, ама колко ли ще струват..............
*
« Отговор #21 -: Септември 14, 2007, 15:57:46 pm »
Е нямаше да пиша, щото темата е от преди време, ама айде и аз да си кажа :)  :lol:
Банята си я правихме предииии..3 години. Цветовете са зелено, резидаво и бяло, но са с някакви шарки, а не изцяло от тези цветове. Тъмните плочки са до 1.1метра, после фриз-хоризонтален и после по-светлите плочки, като оставихме половин плочка от тъмните най-отгоре. На мен си ми харесва. Тавана е с хънтър - решихме проблема с капещата и лющеща боя. Хънтъра се слага много лесно и почиства много лесно  :lol:
Мивката, гърнето, капака и казанчето са светло резидави  :lol: :lol:

П.С. сега май е модерно фриза да е вертикален, не знам, но по списанията има наистина много добри предложения за дизайн :)
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*
« Отговор #22 -: Септември 14, 2007, 23:46:00 pm »
Ние банята я направихме юли месец, но този ще слагаме тавана. За сега се двоумя какъв да е, но май надделява фибран и водоустойчив гипскартон. Надявам се да може да си вземем и аксесоарите сега, че ми писна без тях. Временно ползваме старите, но си не е работа.
« Отговор #23 -: Октомври 04, 2007, 19:31:07 pm »
Нашата баня е с водоустойчив гипсокартон а отгоре боядисан тавана с латексова боя на Левис която гарантира 3 000 измивания.Всъщност целия ми дом е с такава и съм много доволна. Плочките по стените са дънкова имитация в бяло и сиво.Душ кабина и черна стъклена мивка с черна стъклена батерия.Последните не ги препоръчвам щото голямо чистене пада.Добре че има мистър Мусколо за варовик. :D :lol:
*
« Отговор #24 -: Октомври 05, 2007, 22:27:49 pm »
Нашия таван в банята е окачен- стъклен. Много е красив :lol:

« Отговор #25 -: Октомври 05, 2007, 22:46:58 pm »
Не те ли е страх ако падне при земетресение докато се къпеш? :wink:
*
« Отговор #26 -: Октомври 07, 2007, 09:27:24 am »
Не те ли е страх ако падне при земетресение докато се къпеш? :wink:
Не мисля за такива страшни неща :wink: Пък и още не съм се къпала там, не сме се нанесли.

« Отговор #27 -: Октомври 07, 2007, 17:46:47 pm »
 :wink: