0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
В банята съм ...- как е банята у вас???
« -: Септември 07, 2005, 06:12:25 am »
айде и аз да се подпиша весела седмица
та имам питанка как са ви направени на баните таваните малко ви фърлям в строителни и ремонтни работи ама това много ме вълнува за момента

*
« Отговор #1 -: Септември 07, 2005, 09:00:19 am »
Цитат на: L_R
айде и аз да се подпиша весела седмица
та имам питанка как са ви направени на баните таваните малко ви фърлям в строителни и ремонтни работи ама това много ме вълнува за момента

Ние правихме ремонт на банята преди 1 година. Майстора ни изпръска тавана с метличка :lol: . Стана много хубаво, но трябва да си го направи специалист. Иначе е добре да се съобразите с видът на банята или по точно - има или няма прозорец. Ние си имаме огромен прозорец и почти постоянно ни е отворен. Ако няма и разчитате само на отдушник е по-добре (според мен) латекс или някаква друга мазилка боядисани гладко, защото се мие по-лесно, ако мухлясва тавана от влагата.  А блажната боя е отживелица вече, напуква се и се сваля много трудно при следващо боядисване.
*

mini

• *
  • 8160
  • purple addicted
« Отговор #2 -: Септември 07, 2005, 09:30:47 am »
Сори Лилка, ама ти правя нова тема за постинга- да не се обърква седмичната тема. Иначе, доколкото зная много добре е да сложите хънтър в банята. Ние сме на квартира и не ни се е налагал такъв ремонт, но в момента се строи бъдещото ни жилище и догодина и аз ще се вълнувам!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."
"Прекалено много хора харчат пари, които не са спечелили, за да си купят неща, които не им трябват, за да впечатлят хора, които не харесват" Уил Смит
*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
« Отговор #3 -: Септември 07, 2005, 10:14:39 am »
Нашата е с хънтър...струваше 160 лв. с труда на момчето дето го слагаше. Работа за един ден. Ако искаш мога да ти го снимам тая вечер и да ти покажа снимка.
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*
« Отговор #4 -: Септември 07, 2005, 11:20:35 am »
И нашия е окачен, но да не сбъркам името на плоскостите, май са армстронг. Квадратни с алуминиеви лайсни се закрепват за тавана. Много е хубаво и не е много скъпо, на банята и тоалетната ни излезе към 180 лв., без труд, защото ни го слага един приятел.
*
« Отговор #5 -: Септември 07, 2005, 16:45:55 pm »
обажавам ремонтите
слушаи моми4етата и си сложи ока4ен таван, ние имаме такъв в тоалетната, сега 4акам тавана в банята съвсем да се сгъбуца и там ще сложим ока4ен
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #6 -: Септември 07, 2005, 18:06:27 pm »
у нас беше с латекс за баня и мухлясваше.
майсторът му лепна изолация от стиропор 1 см и направи отгоре драскана мазилка.
вече 1 година нема мухъл, нема никой.
струваше ми къде 35-40 лева
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #7 -: Септември 08, 2005, 05:36:22 am »
та значи имам 2 прозорчета и вентилатор не се разчита на някадво си удушниче но на долния етаж е варосана баняна има прозорец и пак зимата мухлясва ... на зотова събирам мнения
много ви благодаря за съветите

« Отговор #8 -: Септември 08, 2005, 11:10:12 am »
Лили и ние сме в къща и сме с окачен таван, някъде към 5-7 години вече. Не е мръднал. Само че поръчваш такъв дето е с най-висока влагоустойчивост - специално за бани.

off topic: Лили ти къде изчезна никва не се мяркаш? Кво става с теб и твойто стройно тяло?
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
« Отговор #9 -: Септември 08, 2005, 12:43:22 pm »
Имаме малко прозорче и точно под него е душ кабината. Почти всичката пара си излиза веднага.

С обикновена шлайфана мазилка сме (май така се казва) и латекс + някакъв санитарен разтвор против мухъл (малко над 10 лв.), който се слага в латекса  

Вече 2-ра година - няма мухъл

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*
« Отговор #10 -: Септември 09, 2005, 05:55:30 am »
Васи тук съм бе ама нъли почнах редовна работа та почти немога да ви засеча по шантаво време влизам а инък стройното ми тяло си е същотопо медицинските въпроси няма нищо ново освен че спрях лекарствата и към края на месеца ще се изследвам пак....

*
Re: В банята съм ...- как е банята у вас???
« Отговор #11 -: Септември 12, 2007, 11:34:48 am »
при мен тавана в банята е шпаклован с бавалит още преди 6-7 години.доколкото знам е дишаща мазилка,не променя  цвета, не се боядисва ,  нанася се кръгово,изглежда като окачен таван само без лайсните, имах теч за 3-4 дена и вообще не личи. като цена е много евтино 1 чувал бавалит е около 20 лв. на мен ми стигна 1/2 чувала ,а за  работата ми взеха 10лв.  :bubblebath:
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #12 -: Септември 12, 2007, 11:39:00 am »
tanj74, може би не си забелязала, но темата е от 2005 година.
L_R би трябвало да си е направила тавана в банята :lol:
*
« Отговор #13 -: Септември 12, 2007, 11:53:07 am »
мерси сега видях
« Отговор #14 -: Септември 12, 2007, 17:32:08 pm »
Е,  нашият е от влагоустойчив гипскартон, боядисан с латекс, не помня дали латексът беше за баня. Сигурно сме сложили такъв. Беше преди 5 години - няма мърдане. Много съм доволна, а и ни излезе много по евтино от другите варианти, затова избрахме така. Понеже мъжът е със златни ръце той го прави, но със сигурност можеш да намериш някой дето поставя гипсокартон да ти направи тавана в банята.
Това от мен
*
« Отговор #15 -: Септември 14, 2007, 14:00:51 pm »
А нашата е в ремонт и е лудница :)
« Отговор #16 -: Септември 14, 2007, 14:07:47 pm »
ох... и ние почваме. Днес ще идват на оглед майсторите, а аз още не съм си намерила плочки, каквито искам :(
*
« Отговор #17 -: Септември 14, 2007, 14:14:00 pm »
Сега поне има голям избор на всичко! Но нйх - хубавото май си остава българското- 2bg
« Отговор #18 -: Септември 14, 2007, 14:17:43 pm »
ами има избор, ама като няма това, което е в главата ми...
ще ми се да можеше да произвеждат плочки по поръчка
*
« Отговор #19 -: Септември 14, 2007, 14:28:21 pm »
Eeeeeee такива лусове май все още няма :lol: