0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
д-р Йосив Димитров
« -: Юли 29, 2007, 16:53:46 pm »
Имам ЛУФ синдров и ми препоръчаха др.Димитров (аз съм от Пловдив) Кажете си мнението за него (знам че всичко е много относително, но друго е ако си предварително подготвен).
Re: д-р Йосив Димитров
« Отговор #1 -: Август 15, 2007, 10:31:55 am »
относно д-р Иосиф Димитров.Центърът му е на Иричек 17-той със екипа си ни направи икси(усъвършенствувано ин витро)-икси-то успя от първия път и сега имаме момиче и момче-след 17 годишни мъки.Това ,че се получи от първия път,разбира се силно ме впечатли(предвид ниската успеваемост на метода)-но това,което ме изуми е че паралелно с нашата процедура-вървеше процедурата на още две момичета,които също забременяха-забележете-от първи опит.Така че с очите си видях-истинско чудо,истинско вълшебство.Относно д-р Димитров впечатлението ми е(чисто прагматично погледнато-без излишни емоции)че е смел доктор-някак умее да поема рискове и същевременно знае какво прави.Естественно не разбирам от работата му но усещам и виждам как някак си прилага и майсторлък(ако мога така да се изразя)-а аз имам богата база за сравнение на специалисти-пред вид тия 17 години,ходене по мъките.Останах с впечатление,че малкият му екип е подбран- доста сполучливо.Инак центърът му е някак си закътан.Което според мен,по-скоро е предимство.Това е.Успех.
*
Re: д-р Йосив Димитров
« Отговор #2 -: Септември 14, 2007, 13:30:14 pm »
Каква е цената на инсеменацията и ин витро там?
При него правят ли се лапароскопии?