0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
ЛАПАРО и ЗДРАВНА КАСА
« Отговор #40 -: Октомври 04, 2005, 16:06:16 pm »
Mari_pz, Puhcho и Momiche стискаме ви палци за операциите. Дано донесете само добри новини :D
Кураж и спокойствие и после да разказвате :balk_50:  :crossfingers:  :love:
Намерихме нашето синче.
Re: лапаро
« Отговор #41 -: Октомври 06, 2005, 19:28:44 pm »
Цитат на: BLUEMOON
Здравейте, момичета!

Миналия месец ми предложиха диагностична лапароскопия
От Варна съм, където мога, ходя с направления; заявиха ми, че лапарото не се поемало от ЗК и на двете места във Варна + Плевен, където се обадих, цените бяха почти идентични, варираха само според това каква упойка ще се ползва (разлики до 20 лв). и дали ще се наложи друга процедура в хода на самата операция. Останах шокирана от цената: 800 (осемстотин) лв.!! Всеки ни върти както си иска![/b]

Здравей Bluemoon,
щом си склонна на лапароскопия в Плевен, препоръчвам д-р Стойков. Аз правих при него миналия ноември и всичко мина през касата. Приема в гинекологична клиника "Света Марина" 064/805 666 и в Медицински център "Хера" 064/803032.
Re: лапаро
« Отговор #42 -: Октомври 07, 2005, 14:03:28 pm »
здравеи Там76ара,днес за пръв път влизам в форума за лапароскопиата и видях тел.които си оставила в плевен.Аз сам от ст загора,май месец ми правиха тук цветна снимка,вапреки че платих,доктора въобще не ми обърна внимание.Коментара беше ами срстваниа по тръбите,може да ти изпиша физиотерапиа а бебето е божа работа.Аз обаче сам ветеринарен лекар и доста от нещата са ми ясни и сериозно се притесних.От 1година и 2 месеза опитвам да забременея но нищо не се получава.Преди това имам един аборт,правен с вакуум,уж нямах проблеми но явно не е така.Ходих и в София при д-р Дуковски като предварително му обясних състойанието ми и отидох с мисълта 4е ще ме приеме за лапаро,но като ме видйа коментара бе 1е сам твърде притеснена и смята 1е 1рез силниа стрес подтискам овулациата и вместо да съм избързвала с лапаро ми изписа за 3 месеца клостилбегит за стимулациа на яичниците,но 3те месеца минаха а бебе няма.При мъжът ми вцичко е вред така че йавно проблема е в запушените тръби и без лапаро няма да стане.Ходих и в Плевен в "Хера",но при Пандурски от неговото отнощение съм наи доволна,но тои не прави лапаро,а ми даде тел на друг лекар-Бързашки но каза че цената е около 700 лв.Сега не знам кам кой да се обарна виждам че тук има много информациа,а и най вероятно в Плевен 6те направйа лапарото но не знам при кой,700 лв са ми доста а ти казва6 4е твоя лекар работи с касата,напи6и ми как седят нещата,адски съм объркана и не знам накъде,не знам дори дали лапарото ще оправи нвщата.Предварително благодаря.
ЛАПАРО и ЗДРАВНА КАСА
« Отговор #43 -: Октомври 10, 2005, 16:20:36 pm »
Цитат на: peti_pati
Mari_pz, Puhcho и Momiche стискаме ви палци за операциите. Дано донесете само добри новини :D
Кураж и спокойствие и после да разказвате :balk_50:  :crossfingers:  :love:

Благодаря, Пети-пати :)
*
ЛАПАРО и ЗДРАВНА КАСА
« Отговор #44 -: Октомври 10, 2005, 17:43:39 pm »
Благодаря.какъвто и да е резултата след лапарото ще пиша непременно.