Да Мари, явно е така, кой както мине. Когато аз реших да правя лапароскопия се чудех между двама доктори, които бях избрала по мнения на момичетата във форума. Попитах едно-две момичета дали работят със здравната, но ми казаха че не и се плащало по 400лв. Само не ми беше ясно тези пари в болницата ли ще ги дам или на доктора. Два пъти ходих преди лапарото в София за изследвания и 2-я път когато щях да питам колко ще струва сестрата каза да си нося направление №7 мисля беше и аз я попитах това означава ли, че няма да плащам. Тя каза, че се плаща по 3лв. престой само.
Там се запознах с едно момиче, чието лапаро беше няколко дни преди моето. След като мина се чухме с нея и тя каза, че е платила само 100лв. за избор на лекар. След моето лапаро платих 100лв. в болницата за избор на лекар и доктора ми каза, че той взима 400лв. както ми бяха казали момичетата. Така, че моето излезе 500лв.
В стаята лежах с едно момиче, което изглежда се познаваше с доктора. Нейната лапароскопия беше в същия ден с моята. Когато я изписаха й казаха да отиде да плати по 3лв. престой само, тоест без 100лв. за избор на лекар.
Така, че и според това което чета във форума, моето мнение е кой както мине и както се уговори.