0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Дими

Моят път до зачатието
« -: Юли 28, 2007, 17:41:06 pm »
Здравейте,
пиша ви след седемгодишни опити за забременяване, една гинекологична операция и една лапароскопия, и безбройни ехографски изследвания, / с един ячник съм, който е предпоследна степен на срастване/, днес обаче държа в ръцете си нашата петмесечна дъщеря.За появата й на този свят допринесе д-р Радка Кирчева от Пловдив, тя е ирисолог и лекува с билки. Отидох при нея почти на шега, защото вече се бях обезверила, но след 3 месеца /толкова трае изпиването на определеното количество чай/ вече бях бременна. Телефонът имам от жена, която е забременяла след седемнайсетгодишен стерилитет / при нея е станало след втората доза, т.е. след шест месеца/.Затова ви предоставям телефона на докторката, може да помогне и на вас. В първият чай една от съставките е мента, която / поне на мен ми/ действа успокояващо, докато го пиех не мислих за бебета,храних се повече плодове и зеленчуци, чувствах се щастлива и релаксирана. Втората доза беше по- различна една седмица след като я бях пила, разбрах, че съм бременна. После промениха схемата на прием, продължих да пия чая докато съм бременна.Изкарах изключително приятна и лека бременност, без кръвотечения и лежане в болници, дори ходихме на море.
След като забременеете си намерете добър гинеколог, който да следи бременността ви и да избере подходящото раждане за вас, ако нещо се съмнявате, не се колебайте да смените лекаря си навреме/ нещо, което аз не направих, и тава за малко да коства живота на детето ни, въпреки, че се плащахме щателно навсякъде/.
Желая ви успех, дано тази лекарка помогни и на вас!!! Независимо кой път сте избрали, там където има силна вяра и желание, нещата рано или късно стават! Успех!!!
Тел. д-р Радка Кирчева 032/ 82 32 22     кв. " Изгрев", ул. " Лондос"22
*
Re: Моят път до зачатието
« Отговор #1 -: Юли 28, 2007, 19:54:35 pm »
Ти да не си Радка Кирчева?!  :D Нищо лошо, лекарите винаги се навъртат там, където надушат, че има пациенти! Обаче след 17 години стерилитет и само от чая да забременее жената..., макар че чудеса наистина стават! Радвам се за теб, ако историята ти е истинска!
« Отговор #2 -: Юли 28, 2007, 22:59:25 pm »
Да, тя е. Познавам я дистанционно чрез една позната ,на която всичко си споделя, та е споменала и за това. Няма нито една забременяла жена при тая.Да не говорим че самата тя поне по 6 часа дневно ходела по екстрасенси и лечители да се оправя , а тръгнала на нас да помага и да се рекламира сега. Егаси наглоста на тая жена. Да си гледа мъжа Влъчко, дето го погуби човека да ходи по ходжи и други такива. И да излекува себе си първо с нейните си билки вместо да ходи да купува и препродава по 3 билки а пишейки че са 300.Отдавна се смея че тая жена се рекламира тука в сайта и все се изкушавах да разкажа подробности на админите за да не рекламират мошенничката тука.Ама сега като пише и във форума вече наглостта й прелива.Или глупостта по-точно.
*
« Отговор #3 -: Юли 28, 2007, 23:16:46 pm »
Брей, аз на шега предположих, а то ще вземе да се окаже истина?!  :D Но всичко звучи толкова лесно и така постижимо, че е направо като от реклама. Готова съм обаче да и се извиня за подозренията, ако наистина съществува и е жена с репродуктивни проблеми! Всички сме малко параноични понякога!  :D
« Последна редакция: Юли 28, 2007, 23:24:53 pm от DivaRoza »
« Отговор #4 -: Юли 29, 2007, 11:47:29 am »
Това е форум за репродуктивно здраве и мисля,че всички тук залагат на модерната медицина.
Също така мисля,че е много грозна постъпка да баламосваш момичета с най-искреното и съкровено желание да имат детенце.
За мен това е автореклама и то доста пошло скалъпена! 

*

Дими

опровержение
« Отговор #5 -: Юли 29, 2007, 18:31:45 pm »
Не съм ничия реклама и не съм доктор Кирчева. Не спекулирам с нищо и съжалявам , ако някои се е почувствал подведен. Незнам дали лекарката може да помогне на всеки, но на мен помогна, зная за още една жена, която забременя след мен. Дала съм данниде и на други, но за тях нямам информация, защото не ги познавам лично. Публикувах писмото си, защото се ръководех от максимата, " Ако видиш добро, разкажи го!" Всеки сам взема решенията за действията си, просто това беше моята история и я споделих с вас. Бях поддикната и от репортажите в медиите, защото знам какво съм преживяла през последните седем години и особено през последните две от тях. Независимо кой път изберете, ви желая успех!Незнам дали моето забременяване беше щастлива случайност, не бих желала да подвеждам никой, да спекулираш по тази тема е най-малкото грозно!!!Историята ми е истинска и съжалявам, че замесих детето си / макар и косвено/ с такива коментари! Бих постъпила по същия начин, ако ми беше помогнал лекар от официалната медицина, но това не се случи. Беше ми казано, че дори и инвитро не би ми помогнало, поради срастването на единствения ми яйчник. Има различни начини за решаване на даден проблем на едни помага едно , на други друго, просто това помогна на мен. Ако знаех за д-р Стаменов, вероятно бих отишла и при него, но за него разбрах след като вече бях родила.
Искам да се извиня на д-р Кирчева за споменаването на името и данните й! Направих го от най- искрени и добри намерения!
*
« Отговор #6 -: Юли 29, 2007, 20:31:28 pm »
Да, тя е. Познавам я дистанционно чрез една позната ,на която всичко си споделя, та е споменала и за това. Няма нито една забременяла жена при тая.Да не говорим че самата тя поне по 6 часа дневно ходела по екстрасенси и лечители да се оправя , а тръгнала на нас да помага и да се рекламира сега. Егаси наглоста на тая жена. Да си гледа мъжа Влъчко, дето го погуби човека да ходи по ходжи и други такива.
Касиел, не разбрах правилно дали говориш за д-р Кирчева или не. Но ако става въпрос за нея - съпругът и също беше лекар и почина преди 5-6 години. Познавах го лично по друга линия. Познавам и д-р Кирчева, дори имах неблагоразумието да се лекувам при нея (за това сме писали в друга една тема). Е, резултат няма, разбира се! Но познавам такива, които вече се радват на дечица. При тях обаче проблемите бяха доста по-леки. А за такива като нас - единствената надежда е традиционната медицина! Успех!
П.П. Дими, много се радвам, че си успяла! Бъдете щастливи с вашето ангелче!
« Последна редакция: Юли 29, 2007, 20:58:56 pm от du6ka »

*
« Отговор #7 -: Юли 29, 2007, 20:54:20 pm »
Дими, както обещах, извинявам се за подозрителността си! Но нали знаеш, че прекалено прехвалените неща, невинаги са такива в действителност. При някои просто е добро стечение на обстоятелствата, а при други - малко по-лошо. И всеки си прави заключения по своя опит. Радвам се за теб!
« Отговор #8 -: Юли 30, 2007, 10:17:19 am »
Мястото на тази реклама не е тук.Има специална тема "Лек от природата", където ще намерите реклами на много знайни и незнайни,чудодейни лечители.
Имам собствено мнение по въпроса,и не коментирам горепосочения случай.
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #9 -: Август 01, 2007, 23:41:03 pm »
Как помага д-р Кирчева

Много е просто. по данни на амерканските организации между при 10 и 20 % от жените с репродуктивни проблеми няма физиологичен, а психичен проблем. Тези жени има нужда не от медицинско лечение, защото нито хапчетата за безплодие, нито антидеперсантите ще помогнат. Тези жени има нужда от интервенция в областта на психиката, така както ние дето си имаме физиологични проблем имам нуждаот интервенция в областта на физиологията. Е, гинеолозите са безпомощни да интервенират на психично ниво. Те най-често казват на жената "успокой се и ще видиш, че ще стане. Ако не стане ще опитаме с инвитро". Това не върши работа. Доказателство са многотомомичета тук, които едва преди и след първата процедура по инвитро забременяват по естествен начин. Дори понякога си мисля, че тялото на жената, за да се предпози от тази инвазия решава, че е по-добре да забременее. Женското тяло е много сложно нещо и вярвам, че има собствена логика за нещата.
Да се върнем на въпроса как лекуват екстрасенсите и другите подобни, защото не само при безплодието има 10-20% заболяване поради психичен проблем.
от тези 10-20%, половината поне са хора, които лесно могат да повярват, че някой има дарба и може да ги излекува по чудодеен начин. Това е. не ги лекува лекарката, а вярата в нея и в методите й. 
Това се нарича в медицината плацебо ефект. Сигурно знаете, че когато се тества ново лекарство задължително се прави проверка за плацебо ефект. На 100 болни се дава новото лекарство, а на други 100 се казва, че пият новото лекарство, което лекува това и това, но в действителност им се дава хапче, което не съдържа нищо дето да те лекува. След проведеното лечение се сверяват резултатите на 2 те групи и ако тези дето наистина са пили новото хапче са по-здрави от другата група само тогава се приема, че това лекърство има лечебен ефект.
Плацебо ефектът  е резултат на (самовнушение. Ако има жени, с безплодие поради психичен фактор, които могат да се поддадат на самовнушение, то те е силно вероятно да забременеят при провеждане на всякви странни процедури, дори ходжата да ги кара да стоят с главата надолу. Важното е да вярват и ходжата да си вярва.
За съжаление аз не съм от тях.