Здравейте,
пиша ви след седемгодишни опити за забременяване, една гинекологична операция и една лапароскопия, и безбройни ехографски изследвания, / с един ячник съм, който е предпоследна степен на срастване/, днес обаче държа в ръцете си нашата петмесечна дъщеря.За появата й на този свят допринесе д-р Радка Кирчева от Пловдив, тя е ирисолог и лекува с билки. Отидох при нея почти на шега, защото вече се бях обезверила, но след 3 месеца /толкова трае изпиването на определеното количество чай/ вече бях бременна. Телефонът имам от жена, която е забременяла след седемнайсетгодишен стерилитет / при нея е станало след втората доза, т.е. след шест месеца/.Затова ви предоставям телефона на докторката, може да помогне и на вас. В първият чай една от съставките е мента, която / поне на мен ми/ действа успокояващо, докато го пиех не мислих за бебета,храних се повече плодове и зеленчуци, чувствах се щастлива и релаксирана. Втората доза беше по- различна една седмица след като я бях пила, разбрах, че съм бременна. После промениха схемата на прием, продължих да пия чая докато съм бременна.Изкарах изключително приятна и лека бременност, без кръвотечения и лежане в болници, дори ходихме на море.
След като забременеете си намерете добър гинеколог, който да следи бременността ви и да избере подходящото раждане за вас, ако нещо се съмнявате, не се колебайте да смените лекаря си навреме/ нещо, което аз не направих, и тава за малко да коства живота на детето ни, въпреки, че се плащахме щателно навсякъде/.
Желая ви успех, дано тази лекарка помогни и на вас!!! Независимо кой път сте избрали, там където има силна вяра и желание, нещата рано или късно стават! Успех!!!
Тел. д-р Радка Кирчева 032/ 82 32 22 кв. " Изгрев", ул. " Лондос"22