Здравейте момичета! Доста отдавна не съм писала тук. Честичко четях, но нямах силички да пиша. Ще ви кажа и защо. На 19.05 ми правиха цветна снимка. Резултатът бая ме уплаши.ХОдя В "Надежда" при д-р Стаменов. Та, резултата беше : напълно запушена дясна тръба с хидро салпингс, лява тръба нагъната и със сраствания и все едно , че тва беше малко - и двурога матка. Направо останах кат попарена като ми казаха резултата. Доки предложи да направим лапаро, щот с инсеминация няма шанс да стане, пък и за момента инвитрото също не е най-добрата алтернатива. Абе, кошмар. Насрочихме лапарото за 25.07. И сега вече съм ОК. Прекъснаха ми дясната тръба, но пък за сметка на това доки каза, че лявата ми я е направил като чисто нова и очаква до 2 месеца най-много да си забременея нормално. Ако все пак не стане, септември ще се направи няква стимулация и най-много да се стигне до инсеминация. Но вече твърдо отхвърля инвитрото. Поне засега. Е, знам че този форум точно не е много много за тва което съм написала, но го направих защото допреди 3 дни нямах никаква надежда да ми се случи нещо хубаво, а сега някак си съм сигурна, че до Нова Година и аз ще видя така дълго чаканите 2 чертички. Пожелавам го на всички тук!!!