здравейте и от мен,
искам да споделя нещо във връзка с психическите проблеми.
Оперирана съм 1999 г. Със съпруга ми живеем заедно от 5 години.Една година след като бебето не се получаваше, тръгнахме по лекари. Всички ме преглеждаха и казваха различни неща, но нито един не посочи конкретено нещо, което трябва да се лекува. Накрая лекарят, който ме оперира каза : "Защо не пробвате инвитро. възможно е при вас проблема да е на психическа основа" . Препоръча ни д-р, който не беше акушер-гинеколог, а ембриолог. Когато отидохме при него той ни каза:"Да направим една инсеминация и след това инвитро, ако не се получи. И двете се оказаха неуспешни. сега след толкова време ние отново решихме да опитаме и отидохме при д-р Стаменов. И той ни назначи изследвания и цветна снимка на тръбите. Сега аз си давам сметка, че нито един от лекарите, при които сме ходили не ни е назначавал изследвания , нито цветна снимка. А в същото време ми изписваха костилбегит и какво ли не без дори да ме правят фоликулометрия. А лекарят, при когото ходих се опитваше даже да ме убеди, че всичко е от претоварване, от много работа и ангажименти. Даже ме беше посъветвал да си сменя работата.
Слава богу, че намерих този сайт и се запознах с преживените от момичетата неща и разбрах, че важното е да разбираш и осмисляш, това което ти се случва, да намериш правилния път по който да вървиш, а не да се луташ в тъмното.
Сигурно и психическото натоварване си оказва някакво значение, но първо трябва да се намерят основните причини за неуспеха и да се отстранят.
Надявам се, че аз вече вървя по правилния път. Направих си хормоналните иследвания. Септември ще направя и цветна снимка.
От всичко, което прочетох тук за д-р Стаменов, се надявам, че и на нас ще ни помогне да осъществим мечтата си за едно
:blowingdust: :blowingdust2: