Здравейте на всички,които сте тук.Дойде и моя ред да разкажа своята история.Омъжих се на почти 23години и на третия месец след събирането ни аз забременях.След 9месеца родих едно здраво и красиво бебе.Отгледах го сама макар,че имах съпруг,свекър и свекърва до себе си.Не щеш ли докато се гледахме през двете години на майчинство,аз се разболях много тежко/имам хроничен глумерулонефрит тип IgA.Но както и да е сега съм в ремисия./Случи се също,че и през същия този период се и разведох и продължих да гледам детето си сама.И така още 7 години.След дълго търсене на нова сродна половинка,вече се намерихме и живеем заедно от 1год и 2 месеца.От януари се опитваме да си направим бебе,но за кой ли пореден път сме в стрес от същия период.И бебето не ще и не ще да става/а в същото време съм с нередовен цикъл още от момиче,и много лекари са ми казвали-като родиш,ще се оправиш.Нищо подобно-родих и не се оправих,само дето предменструалните ми болки изчезнаха/.Не губя надежда,че ще забременея,явно при мен стават нещата по-бавно или се дължи на стрес,незнам?!А може би трябва като първия път -да ида на море и там да забременея;).Та въпросът ми е-какво влияние може да окаже хроничното ми заболяване на цялата бременност и въобще с такова заболяване може ли да родя второ дете?Благодаря предварително на всички,които ще отделят внимание на моята история и ще ме посъветват по всякакъв начин.На всички,които се трудят за бебе желая огромен успех и дай Боже-"с един куршум,два заека"/т.е. с една бременност- две дечица/.Успех на всички!!!