0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Оргаметрил, а без цикъл
« -: Юли 26, 2007, 13:49:36 pm »
Здравейте на всички,
Току що се регистрирах и реших и аз да си изкажа мъката. Опитваме да направим бебенце вече 1 година и не става. Май месец започнах лечение с кломид и оттогава не ми е идвало. На 13.07.07 ми предписаха оргаметрил за да ми дойде, пих го 5 дни по 2 хапчета до 17.07.07 а днес 26.07 още нямам кървене. Защо се получава така, някой може ли да ми отговори. А иначе доктора ми направо ме посъветва да отида в клиника по стерилитет, че нямало смисъл да пия хапчета които не ми помагат. И сега се стягаме за там. Разбрахме се да опитаме още един месец с кломид и ако не стане в София. Стискайте ми палци.
*
Re: Оргаметрил, а без цикъл
« Отговор #1 -: Юли 26, 2007, 14:08:19 pm »
 :blowingdust2:Стискаме ти палци мила!Дано не се налага да ходите в тази клиника!УСПЕХ
« Отговор #2 -: Юли 26, 2007, 16:20:51 pm »
Добре дошла!  :welcome:
Хубаво е,че все още има лекари,които си казват,че не си за тях,и не те мотаят,а директно те пращат в специализирани клиники.Аз не можах да разбера как така нямаш М от май?  :ask: И защо ще чакаш още месец?
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
« Отговор #3 -: Юли 26, 2007, 17:06:29 pm »
Здравей капка любов,
Хубав ник.
Никога не съм имала редовен цикъл. Първо пих Диане 1 година и след като го спрях защото въпреки него не ми дойде стана още по лошо.На 22 май започнах да пия костил бегит. В начало се надявах да съм бременна но след като направих 3 теста си записах час при лекаря ми на 13.06. Той ми каза че имам узрял фоликул 16мм и ми изписа оргаметрил за да ми дойде, че не било нормално да ми прескача менструация при условие че правим стимулация. По моя молба се съгласи да пробваме още един месец. Надявам се да стане. Нали знаеш надеждата умира последна. А и приятелят ми е много против това. Съгласи се за изследвания и спермограма но си е втълпил че бебето ще дойде така от само себе си без лекарства и лекари, това правене на секс по план го подлудява. Но нестане ли следващия месец отивам и ще замъкна и него каквото и да ми коства.
Благодаря ти за мнението. Много ми е тежко. Когато тръгнах по лекари започнах да се чувствам непълноценна и започна едно тровене с хапчета. Първо дияне с андрокур, после косрил бегита, а колко зле ми се отрази на емоционалното състояние 5 дена бях като малко дете на което са му взели играчката. Но добре че бяха само 5 дни. Пробвам още един месец може и да стане.
Стискай ми и ти палци.
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
« Отговор #4 -: Юли 26, 2007, 19:54:25 pm »
Едни силно стиснати палци и от мен  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
А сега просто се успокой! Ще видиш, че добрите новини няма да закъснеят!  Ако все пак не се получи в следващия месец, има добри специалисти, които ще ви помогнат! Късмет, мила!!!  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

« Отговор #5 -: Юли 26, 2007, 21:21:30 pm »
Благодаря ти,
Имах нужда да чуя това. Може би наистина трябва да се поуспокоя и да се оставя на течението каквото стане(поне за сега).
А после ще видим.