Здравейте момичета,доста време не бях посещавала форума(просто нямам достатъчно време)!Искам да поздравя тези които имат с какво да се похвалят и да пожелая на останалите скоро да се похвалят!
по принцип цикъла ми е 39 дни и идва точно на деня.Мин.месец трябваше да ми дойде на 27-ми и ми дойде но много странно само 3 дни и то по няколко капки,освен това нямах никакви болки(по принцип много ме боли)!Една вечер бяхме у мама на гости и тя ме извика(без да знае как ми е дошло)и ми каза че вижда промяна в мен,каза ми да си направя тест и аз и казах че последното му идване бешер странно,а тя каза че е възможна цветна бременност.На др. ден си направих тест-беше отрицателен,но чак като го направих видях че на кутийката пише"само за инвитро ползване"...какво означава това и дали не ми е отчело правилният резултат?Преди малко отивам в банята и гледам капка кръв,пак без болки без нищо,а трява(ако ще идва)да ми дойде на 05.08!Възможно ли е да е цветна бременност?Знам че най-лесно е да си наравя тест но ме страх,да не умре надеждичката...нали знаете какво е!Пишете какво мислите за моя случай,моля ви!