Здравейте
от дълго време следя този форум и днес се обръщам към вас с въпрос.
От близо година правим опити, но не се получава, при мен всичко е наред, правих и цветна снимка - тя е ок, никога не съм имала оплаквания и някакви проблеми. Спермограмата на мъжа ми не беше с много добри показатели, ( наличие на по-голям брой левкоцити, и поради това по бавна скорост), но моят генеколог реши да ни даде още месец време ( и двамата работим под много стрес) преди да започне лечение на мъжа ми.
При мен цикълът е на 30-31 дена. Преди година беше малко по-дълъг. Трябваше да ми дойде между 26-28 август, а все още не е. Нямам никакви симптоми както иначе обикновено ( болезнени гърди), само тежест в коремната част и леки болки ( даже не бих ги нарекла така). Направих два теста последният - снощи - отрицателни.
Записах и час при гинеколог, но тя е много посещавана и чак след 2 седмици имаше час за прием.
Имал ли е някой такъв проблем? На какво може да се дължи ( например накакъв здравословен проблеч)? А възможно ли е все пак въпреки тестовете да се окажа бременна ( все още се надявам).
Благодаря ви предварително