0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Какво мислите за следната ситуация?
« -: Септември 02, 2005, 12:28:34 pm »
Здравейте момичета!

Искам да опиша ситуацията с цикъла ми от последния месец и се радвам на мнения, защо се получава така според вас.

Цикълът ми, който започна на 19.06. беше първият, в който не взимам вече противозачатъчни. Следващият мензис си дойде нормално на 20.07. Очакваното около 20-ти август менструално течение не се появи, за сметка на това на 27.08. започна нещо като леко зацапване- малко по-силно от нормално течение, което с времето стана по-обилно. Цветът му заради това стана тъмно кафяв. Продължава до днес.

Понеделник тази седмица лекарят ме прегледа с ултразвук, с който НЕ можа да установи бременност и каза, че това течения явно е предизвестие за мензиса, който трябва да ми дойде.

Притеснява ме, че вече една седмица след първото леко зацапване миналата събота, по нищо не изглежда това да се превръща в нормален мензис. Просто е винаги кафяво.

Ако имате някаква идея за какво може да става въпрос, моля споделете ми.

Блгадодаря ви за вниманието и желая много търпение и спокойствие на опитващите като мен :P
« Отговор #1 -: Септември 02, 2005, 12:31:31 pm »
Ами най-лесно е да направиш едно тестче и после може да хвърлим боба, щото така какво да кажем.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #2 -: Септември 02, 2005, 12:52:34 pm »
До 6 месеца след спиране на противозачатъчните можеш да наблюдаваш всякакви странни изменения в цикъла, особено ако си пила дълго време хапчета. На организма му е необходимо време за да влезе в ритъм. Някои от момичетата сигурно още си спомнят колко бях очудена декември, когато менструацията ми стана ярко червена, толкова бях свикнала с кафеникавия цвят.

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

Anonymous

« Отговор #3 -: Септември 02, 2005, 12:58:41 pm »
Цитат на: Ledena_luna
Ами най-лесно е да направиш едно тестче и после може да хвърлим боба, щото така какво да кажем.

Пгегледът с ултразвук не е ли достатъчно доказателство за това, дали съм бременна или не?
« Отговор #4 -: Септември 02, 2005, 13:02:03 pm »
Цитат на: ultra
До 6 месеца след спиране на противозачатъчните можеш да наблюдаваш всякакви странни изменения в цикъла, особено ако си пила дълго време хапчета. На организма му е необходимо време за да влезе в ритъм. Някои от момичетата сигурно още си спомнят колко бях очудена декември, когато менструацията ми стана ярко червена, толкова бях свикнала с кафеникавия цвят.

Чак толкова дълго не е, 13 месеца.
Благодаря ти все пак!
« Отговор #5 -: Септември 02, 2005, 13:08:23 pm »
Подкрепям Ултра, че сигурно след противозачатъчните трябва време да се урегулират нещата.

Успех!
Благодаря ти, Бени!

« Отговор #6 -: Септември 02, 2005, 14:31:43 pm »
Ти на кой ден от закъснението отиде на лекар, щото това не се разбра.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
« Отговор #7 -: Септември 02, 2005, 17:35:37 pm »
Цитат на: Anonymous

Пгегледът с ултразвук не е ли достатъчно доказателство за това, дали съм бременна или не?

Луникча ти го е написала, но и аз да се включа - понякога е твърде рано да се види на ехограф дали има бременност или не. Поне 6-7 дни закъснение да има.
*
« Отговор #8 -: Септември 02, 2005, 18:32:39 pm »
При мен на 12 ден от закъснението не можа да се види бременост, но една седмица по-късно се видя.
« Отговор #9 -: Септември 02, 2005, 18:33:17 pm »
Цитат на: Mary
При мен на 12 ден от закъснението не можа да се види бременост, но една седмица по-късно се видя.

Зависи от ехографа, Мари, както и от този, който гледа.
*
« Отговор #10 -: Септември 02, 2005, 18:38:57 pm »
Съгласна съм, но това което ме учуди най-много е, че предната бременост се установи в същия ден от закъснението със същия ехограф, със същия доктор и се видяха 2 ембриона, а сега не.
*
« Отговор #11 -: Септември 02, 2005, 19:24:03 pm »
Ами направи кръвен тест за бременност - мисля че той ще е най-достоверен на сегашния етап.
« Отговор #12 -: Септември 03, 2005, 16:56:58 pm »
Ти на кой ден от закъснението отиде на лекар, щото това не се разбра.

На 39 ия ден започна кафявото течение, на 41 ден от цикъла ме гледаха с ултразвук.
Тоест, 10 дена след закъснението ми.
Аз си боря цикъла да ми е средно 30 дена, защото всеки месец ми се измества по-назад във времето.

Една седмица по-късно кафявото течение продължава с обем все едно последни дни на нормален мензис.
Повече е от едно нормално зацапване, но е по-слабо от кръвотечение.

Дано да е това, което казаха момичетата от спиране на хапчетата. Но все пак една седмица чак....
« Отговор #13 -: Септември 03, 2005, 23:52:35 pm »
Да ти кажа и аз от миналата събота имам леко кафеникаво зацапване, което продължава и до сега. Също не мога да си го обясня, ама чакам да ми дойде. Не знам също на какво се дължи. Правих тест, който е отрицателен и чакам да си дойде нормален цикъл.
« Отговор #14 -: Септември 04, 2005, 14:16:49 pm »
Цитат на: Mari_Pz
Да ти кажа и аз от миналата събота имам леко кафеникаво зацапване, което продължава и до сега. Също не мога да си го обясня, ама чакам да ми дойде. Не знам също на какво се дължи. Правих тест, който е отрицателен и чакам да си дойде нормален цикъл.

Дано скоро се урегулира и при теб.............

Ти скоро ли спря контрацептивите?

Нали знаеш- тестовете не винаги са точни, надявам се на ултразвук да се установи нещо хубаво и чакано 8)

Обади се да кажеш!

УСПЕХ!!!
« Отговор #15 -: Септември 05, 2005, 02:01:04 am »
За съжаление днес ми дойде :cry: Надявам се след лапарото да се получи така желаното бебче!
Късмет на всички!!!!!!!!!!!!!!
*

Eli__

« Отговор #16 -: Септември 05, 2005, 12:25:02 pm »
О,миличка знам как се чустваш!Повярвай ми,изпитвала съм го толкова много пъти.Бъди силна,има светлина в тунела!Кураж за напред!!! :wave: