ilem ,не се отчайвай-нещата рано или късно ще се подредят.
Аз също съм с нередовна менстуация.Идвало ми е 1 в годината,а в най-добрия случай - на 3 месеца.Пила съм Дине,пила съм Дуфастон и какво ли не-ефект нулев.Направиха ми лапароскопия за фенестрация на яйчниците и от там нещата потръгнаха.Пъвите няколко месеца и при мен беше нередовен МЦ,но постепенно се нормализира на 36 дни.Забременях 9 месеца след лапарото,за съжаление всичко приключи в 9-та г.с.Осем месеца след аборта отново бях бременна(даже с близнаци),при положение че за тези 8м. ,ми дойде само 2 пъти и то единият с лекарства.Загубих и тази бременност в 20 г.с. обаче.Това не ме отказа да продължа да се боря.Взех да пия билките на д-р Желязков и започна да ми идва на 38 дни.Сега отново съм бременна(преди 2 седмици видях двете чертички)и се надявам този път всичко да е наред!
С моята история не искам да те стряскам,а да ти вдъхна надежда,че дори с нередовен цикъл,можеш да забременееш.Трябва само да имаш търпение и вяра.Може да си следиш и температурата и да използваш календара -на мен той много ми помогна.