0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Преди и след цветна снимка?
« Отговор #20 -: Септември 10, 2005, 09:18:54 am »
Успех, Ели, по-важното е резултатът да е добър!
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

Eli__

« Отговор #21 -: Септември 10, 2005, 12:43:44 pm »
Здравейте!Току що се връщам от цветната снимка.Оживях.Болеше доста повече отколкото очаквах.По принцип имам много болезнен цикъл и мислех,че ще е нещо подобно,но чак толкова не очаквах.Даже исках да им кажа да спрат и че неискам вече снимка...само да спре болката!Малко ревах,дори...но си мислех за всички вас,как после ще ви разкажа и т.н.Неискам да ви плаша,но истината е,че наистина боли адски.Поне при мен беше така.Споменът ми е пресен-от преди два часа.Обаче болката е за около 10 мин.,после изчезва.Истински се наревах,като се прибрах,защото по принцип не съм лигла и гледам да се държа "мъжки".Пих "Аулин" и ми сложиха мускулно упойка - не искам да си представям как щеше да е без обезболяващи 8O А сега резултата :arrow: -преписвам дословно от бележката:Хистеросалпингография : Кавум утери изпълнена хомогенно с к.м.Тръби - изпълнени,нагънати,в лека степен разширени.К.материя е навлязла в коремната празнина /пропускливи/. :) Това е.Сега малко ми тече нещо кафеникаво.Изписаха ми антибиотик за 5 дни. и калций.Аз за всеки случай подсетих доктора да не забрави :wink: ,казах му и доста други неща - не помня вече какво,но накрая ми предложи да ми даде дипломата си :balk_48: Ако ви интересува нещо друго питайте!А между другото подочух докторите,като си говориха помежду си,че "инвитрото са открили сезона май и било голяма лудница при тях..."/ставаше дума за отделението в АГ-то - Варна/
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #22 -: Септември 10, 2005, 12:56:53 pm »
Браво, Ели! Поздравления!

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*
« Отговор #23 -: Септември 10, 2005, 13:02:57 pm »
Честито! Доколкото разбирам това означава, че са пропускливи нали?
И снимката мина и всичко е наред :) Сега чакаме да ни зарадваш с още по-хубави новини! Прегръщам те!
*

Eli__

« Отговор #24 -: Септември 10, 2005, 13:16:33 pm »
Да,излиза,че са пропускливи.На самата снимка се вижда как течността се "процежда"в пространството около тръбите и ми обясниха,че това е заради налягането,което оказва течността и ако е имало дори и малко запушване,то се е отстранило /веднага си представих рекламата на Мистър Мускул или Тубофло,как минават по тръбите и отпушват :) /.Така,че сега се надявам на това.Този месец пропускаме с опитите.После ще видим какво ще стане и ако пак не става,ще действаме нататък.Доктора ми предложи инсеминация,като вариант,защото цервикалната слуз може също да не пуска "момчетата",абе обяснява ми сякаш незнам  :D  :lol: Благодаря ви момичета за подкрепата!Искрено ви желая успех и на вас!!! :balk_103:
*
« Отговор #25 -: Септември 10, 2005, 13:26:11 pm »
Браво всичко е минало успешно  :D
Лекарят как комнетира снимката и препоръча ли да правиш нещо друго. Освен бебеправенето де  :wink: Нещо каза ли за това нагъване, защото мен заради него ме изпратиха на лапароскопия. Ако имаш възможност, защо не пуснеш снимката тук за да я коментираме
*

Eli__

« Отговор #26 -: Септември 10, 2005, 13:50:52 pm »
Ами нищо не ми каза за нагъването.Каза,че съм "супер". :wink: Още докато лежах на рентгена чух,че казват "да,има пропускливост" Не стана въпрос за лапароскопия.Значи,веднага след като станах от рентгена,ме извикаха да коментираме снимките - направиха две.Бяха ги сложили върху онова дето свети и ми показаха :arrow: матката-изглеждаше като бял триъгълник и тръбите,като два бели конеца отстани с нещо като мъгла /или по-скоро пушек/ около тях/течността/.Рентгенологът каза,че са леко разширени,което говорело за прекарано възпаление.Незная как да я пусна самата снимка да я коментираме,затова я описвам толкова детайлно.Съжалявам,ако съм изпаднала в излишни подробностти. :oops:
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #27 -: Септември 10, 2005, 17:38:59 pm »
Браво, радвам се че всичко е наред
*

Anonymous

« Отговор #28 -: Септември 10, 2005, 18:27:24 pm »
Здравейте, има ли някой тук, който да си е пуснал цветната снимка със съответен коментар от лекар, за да видим какво представлява?
*
« Отговор #29 -: Септември 10, 2005, 18:40:28 pm »
Ето виж тук в този сайт има показана цветна снимка
*

Anonymous

« Отговор #30 -: Септември 10, 2005, 19:50:17 pm »
Благодаря. Това сигурно е нормална цветна снимка.
*
« Отговор #31 -: Септември 10, 2005, 19:53:13 pm »
би трябвало.