Здравейте!Току що се връщам от цветната снимка.Оживях.Болеше доста повече отколкото очаквах.По принцип имам много болезнен цикъл и мислех,че ще е нещо подобно,но чак толкова не очаквах.Даже исках да им кажа да спрат и че неискам вече снимка...само да спре болката!Малко ревах,дори...но си мислех за всички вас,как после ще ви разкажа и т.н.Неискам да ви плаша,но истината е,че наистина боли адски.Поне при мен беше така.Споменът ми е пресен-от преди два часа.Обаче болката е за около 10 мин.,после изчезва.Истински се наревах,като се прибрах,защото по принцип не съм лигла и гледам да се държа "мъжки".Пих "Аулин" и ми сложиха мускулно упойка - не искам да си представям как щеше да е без обезболяващи
А сега резултата
-преписвам дословно от бележката:
Хистеросалпингография : Кавум утери изпълнена хомогенно с к.м.Тръби - изпълнени,нагънати,в лека степен разширени.К.материя е навлязла в коремната празнина /пропускливи/.
Това е.Сега малко ми тече нещо кафеникаво.Изписаха ми антибиотик за 5 дни. и калций.Аз за всеки случай подсетих доктора да не забрави
,казах му и доста други неща - не помня вече какво,но накрая ми предложи да ми даде дипломата си
Ако ви интересува нещо друго питайте!А между другото подочух докторите,като си говориха помежду си,че "инвитрото са открили сезона май и било голяма лудница при тях..."/ставаше дума за отделението в АГ-то - Варна/