0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
пак ми идва...
« -: Юли 21, 2007, 13:39:03 pm »
Днес ми е 23 -ти ден от цикъла и пак ще ми дойде.Имам леко кафеникаво зацапване както всеки месец и предменструални болки.Докога така? Да се надявам ли още малко докато е все още зацапване? Знам, че ще ми кажете, че чакането му е майката,но...нямам сили вече.
*

Lara

• 507
  • Най-хубавото е невидимо за очите...
Re: пак ми идва...
« Отговор #1 -: Юли 21, 2007, 15:25:03 pm »
Просто се успокой, Иве! С притеснение няма да промениш нищо. Дали утре или след ден, или след месец най-хубавото те очаква, нали?  :bighug:

« Отговор #2 -: Юли 21, 2007, 18:52:42 pm »
Това ни е проблемът на всички, :grouphug2: че ни идва!
Не се отчайвай ....надежда винаги има и добре,че е тя!

-Това е невъзможно - казала Причината.
-Това е безразсъдство! - отбелязал Опитът.
-Това е безполезно! - отсякла Гордостта.
-Опитай... - прошепнала Мечтата.
*
« Отговор #3 -: Юли 21, 2007, 19:15:03 pm »
Търпение миличка,успокой се, и ще видиш,че скоро ще стане.опитай се да насочиш мисълта си към други неща и най-важното мисли позитивно.знам ,че не е лесно.аз също като повечето момичета тук се опитвам да си давам сили и кураж,и като ми дойде лелята си казвам нищо нов месец нов касмет :Pмного е трудно,но пък така  като се случи ,ще си кажем,заслужаваше си чакането.пожелавам ти от сърце ,скоро твоята приказка да стане реалност. :sucky: :babyflips: :bed:
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #4 -: Юли 21, 2007, 19:16:02 pm »
както четох някъде из форума: "..падаме, ставаме, отръскваме се и продължаваме напред.." Та това е философията и през цялото време подправяме с капчица надежда. Друг път няма. Кураж и сила и всички ще успеем. И както някой друг бе казал- не вярвай в чудеса! Разчитай на тях! :D

*
« Отговор #5 -: Юли 22, 2007, 07:22:06 am »
Благодаря на всички Ви за подкрепата и куража.Късмет на всички!!!
*
« Отговор #6 -: Юли 23, 2007, 15:21:03 pm »
И аз съм Ива като теб.И аз съм 75.И аз усещам за пореден път предменструалния синдром.И аз често губя вяра след 3 години чакане да се случи чудото.Знам че всичко това най-вероятно не те успокоява твърде,но...нали за това сме тук да се подкрепяме (в хубавите и в лошите моменти).Вярвам че ще дойде деня,в който ще изгрее слънце и на твоята улица !
*

petiu6ka

• *
  • 2
  • люта чушка,пиперлива,майка на малко чушленце
« Отговор #7 -: Юли 23, 2007, 17:43:32 pm »
Дано другия месец се похвалиш...че НЕ ТИ Е ДОШЛО :D
*
« Отговор #8 -: Юли 23, 2007, 21:11:31 pm »
Днес е 3-ти ден и само много леко кафеникаво зацапване....поне да не ме мъчи ,а да ми тръгва...Благодаря на всички ви за подкрепата!!!
« Отговор #9 -: Юли 24, 2007, 11:47:16 am »
И аз съм така, Ива. Всеки месец живея с надеждата, че няма да ми дойде. Най-интересното е, че си внушавам, че съм бременна. Ту ми се завива леко свят, ту получавам киселини и ми се повдига... И така всеки месец си въобразявам, че този път вече е станало. По принцип съм с малко нередовен цикъл и, когато наближи датата, си правя тест. Резултатът все е една чертичка. Храня надежда, че може да е дефектен самия тест. Разплаквам се.... Но до ден - два цикълът ми се появява.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*
« Отговор #10 -: Юли 24, 2007, 12:05:10 pm »
Eй горе главата! Не се предавай и аз като теб се моля да е зацапване само, но после ми идва, но не трябва да се предаваме. Пожелавам ти - на теб, както и на всички момичета тук още следващата  графика да е "бременна". Успех!
« Отговор #11 -: Юли 24, 2007, 12:15:30 pm »
Днес е 3-ти ден и само много леко кафеникаво зацапване....поне да не ме мъчи ,а да ми тръгва...Благодаря на всички ви за подкрепата!!!
А дали пък не е станало този месец? Колко дни ти е цикъла? Ако имаш закъснение, пусни едно тестче, ще стискаме  :crossfingers:

И аз съм така, Ива. Всеки месец живея с надеждата, че няма да ми дойде. Най-интересното е, че си внушавам, че съм бременна. Ту ми се завива леко свят, ту получавам киселини и ми се повдига...  
Все едно аз съм го писала  :lol:
И за като теб съм с нередовен цикъл, имах хормонален дисбаланс и ПКЯ, но уж се излекувах. Обаче само първия месец след лечението имах точен цикъл, а сега (2-и месец) ми закъснява вече цяла седмица. Правих си тестове на трети и пети ден от закъснението - отрицателни  :x
Чудя се дали да пусна още един тест и тогава да ходя на лекар, или да не чакам повече :ask:
Вие какво бихте ме посъветвали?

P.S. Пропуснах да отбележа, че за разлика от другите закъснения този път не откривам никакви "симптоми" за  бременност  :?
« Отговор #12 -: Юли 24, 2007, 13:19:56 pm »
А дали пък не е станало този месец? Колко дни ти е цикъла? Ако имаш закъснение, пусни едно тестче, ще стискаме  :crossfingers:

Все едно аз съм го писала  :lol:
И за като теб съм с нередовен цикъл, имах хормонален дисбаланс и ПКЯ, но уж се излекувах. Обаче само първия месец след лечението имах точен цикъл, а сега (2-и месец) ми закъснява вече цяла седмица. Правих си тестове на трети и пети ден от закъснението - отрицателни  :x
Чудя се дали да пусна още един тест и тогава да ходя на лекар, или да не чакам повече :ask:
Вие какво бихте ме посъветвали?

P.S. Пропуснах да отбележа, че за разлика от другите закъснения този път не откривам никакви "симптоми" за  бременност  :?

Ами, мила, изчакай да станат 10 дни от закъснението и иди на ехограф. Там ще се види има ли бременност или - не. Преди това се напий с вода, за да може мехурът да е пълен, да повдигне матката и да има добра видимост. Дано този път да има нещо вътре! :lol:

« Отговор #13 -: Юли 24, 2007, 14:40:02 pm »
Май ще поизчакам още два-три дни, въпреки че вече не се надявам на чудо след 2 отрицателни теста. Още повече, че не долявям разни "симптоми", каквито съм имала друг път. Даже напротив - чувствам се отлично в тая адска жега, не ми се спи много, не ми се вие свят,не ми се гади, не ми се яде кисело...
За сметка на това пък неистово ми се пие бира и... много ми се пуши  :oops:
*
« Отговор #14 -: Юли 24, 2007, 15:43:54 pm »
Saliina, и аз в момента съм на същото положение. Вчера трябваше да ми дойде, но и днес го няма...сутринта теста беше мнооого (-).. :( Аз също от няколко дни нямам почти никакви симптоми, днес вече нямам и никаква чувствителност на гърдите...което си мисля, че не е добър признак.. :( Високата за сега БТ и закъснението го отдавам на Утрогестана и почти загубих надежда и този път... :( Все пак стискам палци... :goodluck:
Искам да попитам дали има реален случай на бременност без чуствителност на гърдите? :ask:
« Отговор #15 -: Юли 24, 2007, 18:11:09 pm »
Saliina, и аз в момента съм на същото положение. Вчера трябваше да ми дойде, но и днес го няма...сутринта теста беше мнооого (-).. :( Аз също от няколко дни нямам почти никакви симптоми, днес вече нямам и никаква чувствителност на гърдите...което си мисля, че не е добър признак.. :( Високата за сега БТ и закъснението го отдавам на Утрогестана и почти загубих надежда и този път... :( Все пак стискам палци... :goodluck:
Искам да попитам дали има реален случай на бременност без чуствителност на гърдите? :ask:

Може и да има. Това, което съм чела е, че всяка бременност протича по различен начин. От една страна: при всяка бременна е различно, от друга страна - при една жена няколкото и бременности могат да протекат по с различни признаци. Късмет!

*

Lara

• 507
« Отговор #16 -: Юли 24, 2007, 19:13:54 pm »
Привет! Първият път, когато се бе получило при мен, гърдите изобщо не ме боляха през повечето време. Изключение бяха 2-3 дни...Стискам ви палци, момичета за  :bfp:!!!  :bighug:

*
« Отговор #17 -: Юли 24, 2007, 22:16:20 pm »
На мен вече ми дойде...3 дена само ми зацапва и най-после текна...гадост...Като ми свърши почвам изследванията...Късмет на всички!!!
*

Lara

• 507
« Отговор #18 -: Юли 24, 2007, 22:35:04 pm »
Съжалявам, Иве! Но нали знаеш - всяко зло за добро! Вярвам, че твоето добро няма да те забрави и то скоро!!!  :bighug:

« Отговор #19 -: Юли 25, 2007, 12:47:29 pm »
Дано да нямаш проблем при изследванията, Иве! Ще стискаме и другия месец  :lol:
На мен пък чак днес почна да ми зацапва, явно ще идва, макар и с голямо закъснение  :x
А за болките в гърдите - нямам личен опит със забременяването, но съм чувала от много познати, че не са изпитвали такава, т. е. не е задължителен симптом.
Въпреки отрицателния тест, може и твоят случай да е такъв, dsd,особено щом ти е висока БТ ...
Пу-пу, а дано!!!