0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: пак ми идва...
« Отговор #20 -: Юли 25, 2007, 13:06:15 pm »
Дано да нямаш проблем при изследванията, Иве! Ще стискаме и другия месец  :lol:
На мен пък чак днес почна да ми зацапва, явно ще идва, макар и с голямо закъснение  :x
А за болките в гърдите - нямам личен опит със забременяването, но съм чувала от много познати, че не са изпитвали такава, т. е. не е задължителен симптом.
Въпреки отрицателния тест, може и твоят случай да е такъв, dsd,особено щом ти е висока БТ ...
Пу-пу, а дано!!!

Saliina, аз имам опит и съм била бременна. Много ме боляха гърдите и все си мислех: Аха, значи ще ми идва, а то било другооо :) Но пак казвам, че при всяка бременност е различно.А и момичета, мисля, че бременността не е болест, а нещо прекрасно. В този смисъл, тя няма симптоми, а има признаци. Пожелавам ви я! И аз я чакам! :wink:

Бъдете добри и не губете кураж! :)
« Отговор #21 -: Юли 26, 2007, 08:11:24 am »
Миленче, и аз това кавам, де - че всеки случай си е строго индивидуален.
Едни ги болят много гърдите дори и при идване на М, а други - не, дори и когато забременеят. И май като гледам има някаква връзка между двете. Т. е., забелязала съм, че жените с болезнени гърди преди М изпитват същото и когато са забременели. И обратното. (А на какво се дължи това? Моля някой да обясни!).
Аз, например, съм от тези, дето нямат болки в гърдите преди М, но не знам дали при евентуална бременност бих усетила такова нещо или не.
А използвам думата "симптоми",защото:
1)е първата, която ми хрумна;
2)използва се доста и в медицината за такива случаи;
3)и моята гинка все нея използва  :lol:
Иначе и "признаци" ми  харесва като дума, но те са синоними.
Освен "симптоми на заболяването", има и понятия като "признаци на заболяването" :wink:
Така че, независимо дали са симптоми или признаци за бременност, по-добре е да ги имаме и да не са фалшифи  :D
« Отговор #22 -: Юли 26, 2007, 11:15:31 am »
Така де, добре! Съгласна съм. Другото, което имах като симптом или признак бе, че много ми се спеше. Постоянно се чувствах отпаднала, нямах сили и все се одрямвах. И сега в момента ми се гади и не зная на какво се дължи. Може да е на това, че по принцип имам проблеми със стомаха. А пък ми се иска да е на другото :)
Пожелавам ви да не ви идва в близките месеци!
А аз ще чакам до 31ви. Успех и късмет!!!

Бъдете добри и не губете кураж! :)
« Отговор #23 -: Юли 26, 2007, 12:14:21 pm »
Успех и на теб :balk_21:
*
« Отговор #24 -: Юли 26, 2007, 16:20:02 pm »
ох момичета май и на мен днес ще ми дойде. При избърсване в тоалета видях розовичко, така че май и аз ще се сбогувам с надеждите си този месец да е станало нещо.
П.П. Точно днес е деня в който /не/чакам.