ин витрото беше при доц. Ватев, товае в малката сграда срещу майчин дом. наистина след 21 часа направиха трансфера.Полежах 20 мин. на стола и после ме руснаха да си ходя. Това стана на 11.11.2001г. След това на всеки 4 дни ходех на ултразвук. Казваха че всичко е нормално, само дето теста не отчиташе нищо. и така на 03.01.2002г отидох на поредния преглед.Посрещна ме диц. Истатков и докато се возехме в асансиора, получих невероятно силни болки.Въпреки тях ми направиха съвсем обикновен преглед, защото ултразвука не показвал аномалии.Решиха обаче да ме приемат в болницата, но ме изпратиха да си взема необходимте принадлежности.Хубаво, но на мен ми стана лошо отвън и не помня как но са ме пренесли обратно в болницата(майчин дом).по обяд проф. Карагьозов и група студенти пак ме преглеждаха и ми сложиха диагноза - много притеснителна. Решиха на другия ден да правят лапаро. Да де ама аз не съм се събудила и по спешност са ме рязали, от което се у станови - тубарна бременност, вследстиве на която разсъсана тръба, корем пълен с кръв и още куп други неща. та това е операцията за която споменах.