Странен въпрос, нали? Но искам да споделя с вас една моя малка тайна. Тайна ли точно - не зная, но все пак никой друг не знае за това. Само аз. Досега.
Онзи ден, докато разчиствах едно шкафче с медикаменти в къщи, попаднах на една кутия от тестове за ову. Не че бях забравила за нея, но скоро не я бях отваряла. Вътре държа двата ми положителни теста за бременност от юни 2003.Единствените от 4 години насам. И закачливата бележка до съпруга ми, в която пишеше, че ще става татко.
И сълзите неусетно започнаха да се стичат по лицето ми... Бях сама и можех да си позволя да си поплача. Животът ми от 4 години насам мина като на филмова лента - положителните тестове, радостта ни, че ще ставаме родители, нетърпението да съобщим на нашите, фаталният 13 юни 2003 - петък, катастрофата на брат ми /слава Богу, че с него всичко беше наред!/, спонтанният аборт същата вечер вследствие на стреса, грубото държание на оная портиерка от АГ-болницата във Варна, че било петък, и нямало кой да ме приеме, двумесечните кръвоизливи, последвалата инфекция, ходенето по мъки, по-късно последвалите лапароскопия, пластика, всичко, което преживях само, за да имаме така желаното дете...
И сега се питам - защо се самонаранявам? Нужно ли е да правя това със себе си? Или може би държа тези тестове, защото са единственото доказателство, че все пак някога съм била бременна, макар за само 1 месец...
Не зная дали ще ме разберете, може дори да ме помислите за луда, но имах нужда да кажа на някого за това.
Благодаря ви!
Обичам ви!
P.S. Простете, ако темата ви се стори глупава...