0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Защо си причинявам това?
« Отговор #20 -: Юли 18, 2007, 17:01:37 pm »
А аз изхвърлих всичко - и снимките от ехографа, и изследванията и покупките..., дори акта й за раждане и смъртния й акт не знам къде са (предполагам, че мъж ми ги е прибрал), но пред очите ми винаги като си спомня е тя - стои си в ковьоза, това няма как да го изхвърля, за съжаление или за радост... :(
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #21 -: Юли 18, 2007, 19:23:58 pm »
Ах, милички, иде ми всички да ви прегърна.... :bighug: :grouphug2:

ПП. Фоксче, поздравления и за втората лентичка.  :balk_5:
Исак ще има много скоро едно прекрасно детство  :balk_184: и чудесни родители, сигурна съм. Бъдете щастливи заедно. yahoo_17
« Последна редакция: Юли 18, 2007, 19:26:06 pm от Osiana »
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #22 -: Юли 21, 2007, 13:54:37 pm »
Мила Ели,естествено че те разбираме!
Аз нямам положителни тестове/само кръвни правих/,но до скоро си пазех снимката на двете ембриончета,които ми бяха върнали при първото ИКСИ!Гледах си ги дълго време и ги питах защо не са се хванали!От страни може да изглежда тъпо,но ...така беше!
Ели,вярвай и ще видиш че един ден ще прегърнеш своето бебе,пожелавам ти го от все сърце,както и на всички момичета тук!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

petq74

• 373
  • Роден да пълзи, не може да лети!
« Отговор #23 -: Юли 21, 2007, 21:16:51 pm »
мила ели както ве4е пове4ето знаят аз направих аборт в 6-ти месец на 02.05.с две мом4енца които живяха 15 минути и с това времето им отредено на земята се из4ерпи.пазех вси4ки тестове.скоро то4но когато си стапих на краката а това ми костваше неимоверни усилия те се появиха от нищото пред о4ите ми сякашза да ми напомнят вси4ки маки и страдания.по4увствах се ужасно и се запитах кое ме накара да ги пазя.стигнах до отговора.исках един ден да им разкажа вси4ко и да им покажа този тест-парвата радост която са ми донесли.в този момент осазнах 4е не е нужно пове4е да ги пазя защото няма на кого да ги показвам.за следващите ще има следващи положителни тестове.и ги изхварлих на секундата.изхварли ги мила ще ти носят само болка и тага.вдигни глава и смело продалжи напред
Пух?- Каза Прасчо
Да!- Отговори Пух
Нищо!... Просто исках да съм сигурен,че те има Пух!!! Каза прасчо хващайки Пух за лапичката...