0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Вярвате ли в силата на числата?
« Отговор #280 -: Август 09, 2007, 19:28:22 pm »
                 lionelsa,благодаря ти за времето,което си отделила за да ми напишеш писмо!
             Благодаря ти още веднъж!
            Възхищавам се на умението ти как изключително точно определяш характерите  на хората!
        Накара ме отново да повярвам.
     Ти си един много-мил,тактичен и креативен ЧОВЕК!
   Дано този ти талант или дарба ти носи само положителни емоции и много приятели!
 Аз вече съм една от тях!

:bighug:
« Последна редакция: Август 10, 2007, 17:20:29 pm от baracuda »
« Отговор #281 -: Август 09, 2007, 22:44:30 pm »
Първо да кажа, че всеки си има неговите задачки и изпитания, които са му отредени, затова не са случайни нито датата, нито името. Радвам се, че Лиониса е сред нас :), а също се надявам, понеже забелязвам, че е доста напред в материала, да ни поства линкове, или поне да ни препоръчва литература.

Здравей Лиониса! Приветствам те за начинанието. :)

*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #282 -: Август 10, 2007, 09:38:51 am »
Здравей, Лионелса,
Запали ме и мен с тази тема. Като четох за негативните влияния на 4 и 8, исках да те питам, ако вече ги има, какво може да направи човек. Конкретно, синът ми е роден на 7.06, значи числото му е 4, на всичкото отгоре в 4:04 следобяд.
Ще ти пратя и другите ни данни на лични, но мисля, че това за неутрализацията на такива влияния ще е интересно за всички. Благодаря ти!

За неутрализацията на 4 и 8(а и за лошите карми) писахме и двете с eternity. Но пак ще кажа. На първо място трябва да приемете числата и да научите урока, който ви дават - да поемате отговорност за всичко, което ви се случва. Позитивното мислене, вярата в доброто и в собствените ви сили също помагат. И не на последно място - заградете се с 6-ци.
Мило, marmotche, не смяташ правилно. С най-голямо влияние за детето в твоя случай е 7-та(датата на раждане). След това е името+фамилията. Следва ги цялата дата на раждане дд/мм/гггг.
Часът на раждане определя асцедента и той има значение при астролозите, за да могат да определят в момента на раждане къде точно са се намирали всички планети и да могат да определят по техния си начин житейския път на човека.

На всички останали - благодаря от сърце за милите думи и топлото отношение!!!

*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #283 -: Август 10, 2007, 09:45:16 am »
Мармотче, според мойте скромни знания не смяташ правилно. Най-голямо влияние оказвал денят , май така бях прочела някъде по-горе т.е. при него е 7-ми, така че числото му май НЕ е 4, от така написаното.
А ако се смята датата, то тя се смята цялата - ден+месец+година. А ти така си го сметнала наполвина, пък бързаш да си правиш заключения. Споко. :) Като се сметне цялата му рожденна дата, се получава числото:3 (три).

Браво, Rommi!!! Получаваш червена точка и голяма прегръдка от мен.
(Само че 07.06.2007=7+6+9=22=4, а не на 3)
« Последна редакция: Август 10, 2007, 10:06:24 am от lionelsa »
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #284 -: Август 10, 2007, 10:00:21 am »
Лиониса...да ни поства линкове, или поне да ни препоръчва литература.

Момичета, в нета има много страници за изготвяне на хороскопи, но не всикчи са много верни. В Google няма начин да не се покажат всичките. Същото се отнася и за книгите. Понеже съм се докосвала и до руското учение, то не ми допада много, защото съм на мнение, че част от нещата са доизкривени. Не се съобразявайте с това, а ако сте любители на всичко руско, се заемете с него, но не поглеждайте другите учения, за да не се объркате. Аз съм привърженик на халдейците и на най-великата астроложка, от която се учат и нашите такива - Линда Гудман. Именно с нейна книга започнах. Уви малко нейни неща има на пазара, но който е с перфектен английски и може да си поръча директно от САЩ, да не се колебае и да го направи. Аз уви - нямам тази възможност. Но не се отказвам да се снабдя с още нейни книжки за в бъдеще и да уча повече по въпроса.
*

misi

• *
  • 1543
  • Невъзможното днес ще стане възможно утре!
« Отговор #285 -: Август 10, 2007, 10:00:46 am »
Интересна тема, благодаря ти за нея lionesla,
Хайде и аз, ако не те затруднявам, да те помоля да посмяташ и за мен:
Милена - 21.02.1975 - родена съм в 19.50
Николай - 27.09.1975

Благодаря!
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #286 -: Август 10, 2007, 10:07:09 am »
Милена и Николай

А фамилиите?
« Отговор #287 -: Август 10, 2007, 11:05:10 am »
Лионелса, ти си просто факир на нумерологията, щом само от числата успя да ми кажеш толкова верни неща! Аз бях сигурна, че за половината неща, които писа, си ми правила хороскоп, защото астрологията казва съвсем същите работи за мен - хихи, интересно как всичко си съвпада :lol:

Аз искам да те попитам пак за себе си: ти ми каза, че съм под влияние на 8ата (явно по името), но по рождената ми дата (27.07.1979) се пада 6ца. Кое има по-голямо значение?

« Отговор #288 -: Август 10, 2007, 11:16:03 am »
Нинче, и тук да ти изпратя една целувка за светкавичния отговор...Не ми се вярваше, че си толкова добра, но ме убеди всичко, което си ми написала!

Благодаря ти за отделеното време и енергия  :balk_21:

Успех ти пожелавам
*
« Отговор #289 -: Август 10, 2007, 11:38:07 am »
Мармотче, според мойте скромни знания не смяташ правилно. Най-голямо влияние оказвал денят , май така бях прочела някъде по-горе т.е. при него е 7-ми, така че числото му май НЕ е 4, от така написаното.
А ако се смята датата, то тя се смята цялата - ден+месец+година. А ти така си го сметнала наполвина, пък бързаш да си правиш заключения. Споко. :) Като се сметне цялата му рожденна дата, се получава числото:3 (три).

Браво, Rommi!!! Получаваш червена точка и голяма прегръдка от мен.
(Само че 07.06.2007=7+6+9=22=4, а не на 3)

Лионелса, само че Дани е роден 2006г, а не 2007. (Нали сега Дани е на 1г. и 2 мес.)
 Помня аз.. помня кога се роди малкото мармотче... :wink: Така че числото трябва да е "3", нали?

И още нещо, на мен ще ми е страшно интересно, а като гледам и на доста други момичета, да понаучим нещо повечко по темата. Така че с нетърпение чакам, когато имаш време и възможност да ни разказваш някои неща.
- Както например въпроса на Гризката, дали числото на името или числото на датата има по-силно значение?
- Оказва ли значение часа на раждане? Като гледам ти май не смяташ със него, и в същото време толкова верни и точни неща ни казваш.
П.п. Извинявам се за въпроса, видях че по-горе си отговорила не него, но явно в първия момент съм пропуснала да го прочета.
- Ако някой от дните с неблагоприятни вибрации ни предстои нещо важно, което не можем да преместим за друга дата, тогава как може да направим така че да се отслаби негативното влияние? Ти си го написала по-горе, но как на практика става обграждането със "6-ци"?
Хайде стига съм питала, че няма да ти остане време да изчисляваш и отговаряш на всички.

Аз за това исках да попрочета нещо "по-практично" така да се каже.
И ако ги пише тези неща в книгата с която си започнала ще е супер.
А как точно се казва книгата с която си започнала?
Знам, че на пазара има страшно много неща и понякога е направо объркващо какво точно да избереш, за това ми се искаше ти да ни насочиш с конкретно заглавие.

Целувки от мен. И още веднъж ти благодаря за отделеното време.
 :flower:
« Последна редакция: Август 10, 2007, 11:44:47 am от Rommi »
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

« Отговор #290 -: Август 10, 2007, 11:44:02 am »
Лионелса, Роми,
много ви благодаря и на двете. Роми, май ще си имаме младши асистент на Лионелса скоро :bighug:
Лионелса, благодаря за съвета и ме извини за пропуска, ще прочета пак по-внимателно темата :) Имаше една супер книга на Линда Гудман, която съм чела сигурно преди 15г, но тя беше за астрология и хороскопи, ще проверя сега какво може да се намери, мерси за подсказката!
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #291 -: Август 10, 2007, 11:51:55 am »
защото астрологията казва съвсем същите работи за мен - хихи, интересно как всичко си съвпада :lol:

Аз искам да те попитам пак за себе си: ти ми каза, че съм под влияние на 8ата (явно по името), но по рождената ми дата (27.07.1979) се пада 6ца. Кое има по-голямо значение?

Има малко общо м-у двете науки. Всяка планета се равнява на число, както и всяка зодия. Сигурно от тук идват съвпаденията. Но астрологията има по-голяма сила и дава повече информация.

Това че имаш 8-ца, няма значение къде се намира. Тя е на лице. 6-цата също, за да я неутрализира малко.
Иначе като характер най-много се проявява 9, после 8, после 6(дата,име,ддммгггг)
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #292 -: Август 10, 2007, 11:57:26 am »
Роми, май ще си имаме младши асистент на Лионелса скоро :bighug:
И аз това се замислих.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #293 -: Август 10, 2007, 12:01:59 pm »
Лионелса, само че Дани е роден 2006г, а не 2007. (Нали сега Дани е на 1г. и 2 мес.)
 Помня аз.. помня кога се роди малкото мармотче... :wink: Така че числото трябва да е "3", нали?
Приема се, асистенте. :D
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #294 -: Август 10, 2007, 12:13:54 pm »
- Както например въпроса на Гризката, дали числото на името или числото на датата има по-силно значение?

Малко е относително понякога. Трябва да се видят всичките 6 числа(3 за кармата и 3 за характер). Най-често се гледа по казания вече начин.
- Ако някой от дните с неблагоприятни вибрации ни предстои нещо важно, което не можем да преместим за друга дата, тогава как може да направим така че да се отслаби негативното влияние? Ти си го написала по-горе, но как на практика става обграждането със "6-ци"?

Ох, сложна работа. Оптимизъм, вяра....примирение. Няма бягство, без да се смени датата. Но понякога една дата е добра за едно, но не и за друго начинание.

С 6-те става по аналогичен начин на 4 и 8. Сменяш прякора, името, гледаш сбора на цифрите около теб да равен на 6......но не става от раз. Изисква се време да проработи.
Един приятел с лоша карма и числа започна нова работа. Помоли ме да му препоръчам какво да напиша на баджа си и с какви инициали да се разписва в някаква си книга. Подбрах му 6-ци и вече запонаха да "работят" за него.
*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #295 -: Август 10, 2007, 12:36:36 pm »
Интересна тема, благодаря ти за нея lionesla,
Хайде и аз, ако не те затруднявам, да те помоля да посмяташ и за мен:
Милена - 21.02.1975 - родена съм в 19.50
Николай - 27.09.1975

Благодаря!

А фамилиите?

Милена Райчева Терзийска (преди да се омъжа бях Крумова)
Николай Иванов Терзийски
*

• 165
  • Малко повече усмивки
Урок първи
« Отговор #296 -: Август 10, 2007, 12:45:43 pm »
Голям монолог направих. :lol: :lol: :lol:

Повечето ме питат кои числа са лоши и кои добри за тях. За това ще ви кажа как да си смятате.

За родените на 2,11,20,29 от всеки месец(т.е. числата, които се редуцират на две) да разчитат на тези числа.
Това важи за всички числа с изкючение на 4 и 8, които да разчитат на 6-та дата.

Я да сметнем някоя дата, дали е хубава. Например 12.10.1995 г.
Смята се вертиклано всяко от числата дд, мм, гггг до едноцифрено.
12.10.1995
3  1   6
3+1+6=10

Първо гледаме 12 - да внимавам на кого се доверявам и да гледам да не опера пешкира на някой.
После 10-та - ще зависи до голяма степен от мен и постъпките ми, дали ще станат нещата.

А сега за да проверя, дали датата е добра за мен самата ще сметна по друг начин и ще прибвая моя ден и месец на раждане.

Първо събираме деня и месеца с цялата година:
12+10=22
22+1995=2017
Родена съм на 15.08, 15+8=23
2017+23=2040 = 2+4 = 6

А сега пробвайте вие :wink:
« Последна редакция: Август 10, 2007, 12:48:47 pm от lionelsa »
*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #297 -: Август 10, 2007, 13:07:06 pm »
Я, виж сега?
Днес сме:
10.08.2007
10+08=18
18+2007=2025

Мойта рожденна дата:
21.02.1975
21+02=23
23+2025=2048 2+4+8=14 1+4=5

:?  :?  :?  8O  8O  8O
*

misi

• *
  • 1543
« Отговор #298 -: Август 10, 2007, 13:08:37 pm »
Така ли е?
А какво означава числото 5?
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #299 -: Август 10, 2007, 13:24:13 pm »
Така ли е?
А какво означава числото 5?
Да така е.
Само че най-важната е първата част.
10.08.2007
1   8  9
1+8+9 = 18 много лош ден, хубаво е нищо да не се предприема
10-това е "Колелото на съдбата". Може да и добро и лошо.
След това се гледа, че не е твоята дата, защото ти си родена на 21-ви и търсиш дати редуциращи се на 3. И чак после гледаш 5-та.

5 е малко противоречиво число, но пък се приспособява лесно към всичко. Ако нямаш много важни дела - добре е.