Мармотче, според мойте скромни знания не смяташ правилно. Най-голямо влияние оказвал денят , май така бях прочела някъде по-горе т.е. при него е 7-ми, така че числото му май НЕ е 4, от така написаното.
А ако се смята датата, то тя се смята цялата - ден+месец+година. А ти така си го сметнала наполвина, пък бързаш да си правиш заключения. Споко. Като се сметне цялата му рожденна дата, се получава числото:3 (три).
Браво, Rommi!!! Получаваш червена точка и голяма прегръдка от мен.
(Само че 07.06.2007=7+6+9=22=4, а не на 3)
Лионелса, само че Дани е роден 2006г, а не 2007. (Нали сега Дани е на 1г. и 2 мес.)
Помня аз.. помня кога се роди малкото мармотче...
Така че числото трябва да е "3", нали?
И още нещо, на мен ще ми е страшно интересно, а като гледам и на доста други момичета, да понаучим нещо повечко по темата. Така че с нетърпение чакам, когато имаш време и възможност да ни разказваш някои неща.
- Както например въпроса на Гризката, дали числото на името или числото на датата има по-силно значение?
- Оказва ли значение часа на раждане? Като гледам ти май не смяташ със него, и в същото време толкова верни и точни неща ни казваш.
П.п. Извинявам се за въпроса, видях че по-горе си отговорила не него, но явно в първия момент съм пропуснала да го прочета.- Ако някой от дните с неблагоприятни вибрации ни предстои нещо важно, което не можем да преместим за друга дата, тогава как може да направим така че да се отслаби негативното влияние? Ти си го написала по-горе, но как на практика става обграждането със "6-ци"?
Хайде стига съм питала, че няма да ти остане време да изчисляваш и отговаряш на всички.
Аз за това исках да попрочета нещо "по-практично" така да се каже.
И ако ги пише тези неща в книгата с която си започнала ще е супер.
А как точно се казва книгата с която си започнала?
Знам, че на пазара има страшно много неща и понякога е направо объркващо какво точно да избереш, за това ми се искаше ти да ни насочиш с конкретно заглавие.
Целувки от мен. И още веднъж ти благодаря за отделеното време.