0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Вярвате ли в силата на числата?
« Отговор #220 -: Август 01, 2007, 13:06:17 pm »
Lionelsa, извинявай че отново те притеснявам, но като ще смяташ ако може сметни за име на бебето и Теодор/а, а Марио/Мария нека отпаднат.
Благодаря ти предварително!
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #221 -: Август 01, 2007, 13:11:37 pm »

Двойката си е много хубаво число. Особено за околните. 2-те са грижовни, всеотдайни и предани. Проблемът им е, че се тревожат за всичко и всички и се страхуват от какво ли не. Просто трябва да се преборят със страховете си.

Сега разбирам защо съм толкова "луда"   :ask:

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #222 -: Август 01, 2007, 13:18:17 pm »
а неблагоприятното влияние на 2-ката как може да се промени :oops: ?

Pippi, не внасяй смут, моля те.  :lol:
Бях ти писала, че 2-та не е хубаво число, но за момче. Това е женско число. Какъв мъж ще бъде, ако се плаши от всичко и се тревожи за какво ли не?! Нали мадамите ще го водят за носа. Хубаво е всеки да има 2-ка, но тя да не е със силното значение на датата или името.

извинявам се за смута :lol:
ама ако знаеш аз в какъв смут съм :lol: просто това име сме си го харесали доста отдавна и държим на него. много мислих върху твоите думи, изчетох почти целия нет по въпроса :) честно казано има доста различна информация, някои съвпадат, други не... затова въпросът ми беше дали някаква комбинация от числа с двойката (примерно с дата на раждане, ковто мисля че няма да избирам, живот и здраве) биха намалили тези страхове или биха му помогнали да ги преодолее.
между другото аз се притеснявам непрекъснато за какво ли не, и страхове си имам немалко, а май нямам 2-ка в името или датата...

*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #223 -: Август 01, 2007, 13:53:08 pm »
lionelsa, мила, много ти благодаря за писъмцето. Много ме зарадва. Почти всичко от това, което си ми казала е верно с изключение на това, че съпругът ми е мн. ревнив. Поне засега (10 години) такива индикации няма. Слава Богу, де  :D Защото и двамата много държим на свободата си. Мислиш ли, че някои черти, породени от вибрациите на цифрите биха могли да се появят в последствие или това са само основни насоки и всеки си ги доразвива или не.

*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #224 -: Август 01, 2007, 14:10:44 pm »
Lionelsa, извинявай че отново те притеснявам, но като ще смяташ ако може сметни за име на бебето и Теодор/а, а Марио/Мария нека отпаднат.
Благодаря ти предварително!
Божидар/а и Марио не са с хубава вибрация, но Мария е много много хубава и не бива да пренебрегваш това име. Малко по-късно ще ти изпратя и останалите данни на ЛС.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #225 -: Август 01, 2007, 14:17:16 pm »
затова въпросът ми беше дали някаква комбинация от числа с двойката биха намалили тези страхове или биха му помогнали да ги преодолее.

Уви таква сила няма.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #226 -: Август 01, 2007, 14:31:16 pm »
Мислиш ли, че някои черти, породени от вибрациите на цифрите биха могли да се появят в последствие или това са само основни насоки и всеки си ги доразвива или не.

Понякога се появяват по-късно в живота, понякога напълно отсъстват. Все пак в характера на човека и странични неща оказват вличние.

Това, което аз имам предвид под характер е това, как изглежда човек в очите на околните. Ако мъжът ти пред теб не показва и капка ревност, то не означава, че не те брани пред приятелите си така. Ревностт може да се прояви не само към любимия човек, все пак.

Аз имам съшото число, като него. Мъжът ми не би казал, че съм ревнива. Но само аз знам, какво бошува в сърцето ми.
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #227 -: Август 01, 2007, 14:45:33 pm »
Божидар/а и Марио не са с хубава вибрация, но Мария е много много хубава.

Какво значи хубава и лоша вибрация?
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #228 -: Август 01, 2007, 15:20:09 pm »
Tamara, хубав въпрос. Малко ми е трудно да формулирам отговора си, но ще опитам.

Хората ни възприемат по даден начин, защото числата ни влияят така. Това влияние се нарича вибрация. Все едно всеки от нас "трепти" с определена честота. Едни от тях носят щастие, а други ни спъват.

Не ви ли се е случвало само присъствието на даден човек да ви разстройва или подтиска, а на друг да ви носи усмивки и успокоение. Това е вибрация. В единя случай положителна, а в другия отрицателна.

Хубаво е да избягваме или притъпяваме лошите/неблагоприятните вибрации и да се стремим към положителните.

Ако името ти носи хубава вибрация, то ще носи щастие на теб и на хората около теб.
*
« Отговор #229 -: Август 01, 2007, 15:52:57 pm »
затова въпросът ми беше дали някаква комбинация от числа с двойката биха намалили тези страхове или биха му помогнали да ги преодолее.

Уви таква сила няма.

а силата на характера, възпитанието, любовта, вярата в доброто?
аз вярвам в силата на числата, също и в зодиите, но също смятам, че живота на човек не е само числа и не всичко е предопределено. има неща които се доразвиват, подобряват или влошават и всичко много зависи от средата и от влиянието на околните.
ако вярваш, че всичко е предопределено, то какъв е смисъла да се бориш, просто се оставяш на течението и - каквото стане. а ние се борим, развиваме се, усъвършенстваме се.
така мисля аз поне, вие какво мислите?

*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #230 -: Август 01, 2007, 16:00:56 pm »
Габче, не смяташ правилно, мила. Краджова дава 43, а не 56.
Аз тъкмо ти пиша ЛС за вашите числа. Напиши ми там какви сметки правиш и как ги сътворяваш, пък ще намеря начин да те опътя.
Ами дай тук някакви разяснение как се смята :) Аз си мислех, че на всяка буква отговаря число, събираш ги и се получава. Ама като погледнах на онзи сайт и се получи друго. А аз нали 4 и 8 търсех...
Някъде бях чела че буквите са
1 - а, й, т, ь
2 - б, к, у, ю   
3 - в, л, ф, я
4 - г, м, х
5 - д, н, ц
6 - е, о, ч
7 - ж, п, ш
8 - з, р, щ
9 - и, с, ъ
ама явно не е така
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
« Отговор #231 -: Август 01, 2007, 16:14:32 pm »
Не ви ли се е случвало само присъствието на даден човек да ви разстройва или подтиска, а на друг да ви носи усмивки и успокоение. Това е вибрация. В единя случай положителна, а в другия отрицателна.
Хубаво е да избягваме или притъпяваме лошите/неблагоприятните вибрации и да се стремим към положителните.
Ако името ти носи хубава вибрация, то ще носи щастие на теб и на хората около теб.
При мен има такова нещо при името Елена.
Не познавам жена с такова име, която да ми действа добре. Просто не мога да си го обясня  :?
Направо ще да е някаква вибрация ...
*
« Отговор #232 -: Август 01, 2007, 16:15:57 pm »
lionelsa, моля да ми кажеш нещо за имената Теодор и Никола, както и за датите 27.12.2007 и 28.12.2007.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #233 -: Август 01, 2007, 16:22:30 pm »
Pippi, права си. Но въпреки това има неща, който не могат да се променят.
Питай Kassi лесно ли й е с тези нейни 2-ки.

Аз самата имам 2-ка с по-слабо влияние, познавам много хора, които притежават числото. Колкото и да сме различни, колкото и да се опитваме, сякаш това е по-силно от нас.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #234 -: Август 01, 2007, 16:25:02 pm »
lionelsa, моля да ми кажеш нещо за имената Теодор и Никола

Marmi, личното име носи различна вибрация, когато му добавиш фамилия. Така не мога да ти кажа нищо конкретно преди да ми я напишеш.
*
« Отговор #235 -: Август 01, 2007, 16:28:10 pm »
Радвам се, че в сайта има мацка, която разбира от "силата на числата" - рожденната ми дата е 03.01.74 г., името ми е Мария, взех фамилията на мъжа ми и сега съм Стойчева /преди - Аврейска/. Еееее, за хубава прогноза и майчиното мляко ще си кажа :D
Мъжът ми се казва Огнян- роден на 08.08.1967 г. А числото 8 ми е любимо.
« Последна редакция: Август 01, 2007, 16:38:59 pm от avre »
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #236 -: Август 01, 2007, 16:29:32 pm »
Tamara азбуката е почти същата. Но има някои съществени различия в 3 от буквите.
« Отговор #237 -: Август 01, 2007, 18:21:14 pm »
А презимето (второ, бащино име) оказва ли някакво влияние?
*

mecheto

• 753
  • на мама джудженцата
« Отговор #238 -: Август 01, 2007, 21:55:03 pm »
lionelsa, нали не си ме пропуснала :oops: :oops: :oops:?
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #239 -: Август 02, 2007, 09:09:23 am »
А презимето (второ, бащино име) оказва ли някакво влияние?

Не оказва. Едва ли има някой, който да си мисли за теб и да те свързва с трите ти имена. Обикновено се сещат за името+фамилията или за някакъв прякор. Именно това е вибрацията. Как влияеш, как те възприемат околните.

Но ако се предствяш като име+бащино, то тогава хората ще те свързват с него и ще има значение.