0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

• 165
  • Малко повече усмивки
Re: Вярвате ли в силата на числата?
« Отговор #200 -: Юли 31, 2007, 11:59:40 am »
Lionelsa, чакай пак да те питам за мен и съпругът ми: аз-17.04., той-24.07
Мерси за отговора!
Капчице, информацията, която си ми дала е много оскъдна.
Мога само да кажа, че ти трябва да прочетеш това, което по-рано написах за числата 4 и 8, защото имаш 8-ца. Избрала си да се родиш на тази дата, за да изкупиш грехове от предходни животи. Мъжът ти пък има страхотна карма - ще му помага и ще го закриля във всички начинания.

Като характер си борбен човек. Работлива с чудесно чувство за хумор. Не си от хората, които се перчат и изтъкват. Много си отговорна.
Мъжът ти пък умее да общува с хората и може да се каже, че е любимец на всички. Обича спокойните обастановки и взаимоотношения, изкуствата и да прави другите щастливи. Лесно се сприятелява и е много вироглав. С лекота печели пари.

А останалите да не се сърдят, че ги пререждаш, защото при теб няма какво да се смята като даваш само информация за датата на раждане.

Усмихнат ден на всички и си преглеждайте пощата. Вече минах 1/3 от запитванията и продължавам напред
 :D
« Отговор #201 -: Юли 31, 2007, 12:18:22 pm »
Ииии,че светкавично бързо ми отговори  :)
Lionelsa,те няма да се сърдят другите,защото въпроса съм го задала още преди 2 седмици някъде.
Обаче всичко е вярно.Много ми е интересно каква друга информация ти трябва,спокойно,ще се наредя най-отзад на опашката :) Винаги ми е било интересно да разбера каква съм била в предишния живот/животи.Колко стар е духа ми? 8O
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*
« Отговор #202 -: Юли 31, 2007, 14:24:29 pm »
Lionelsa,благодаря ти за отговора,който получих на ЛС.Хей,момиче,ти просто си невероятна.Докато четях,имах чувството,че го е писал човек,който ме познава отдавна,може би по-добре и от самата мен.Всички,който чакат отговор,нека имат търпение и ще останат очаровани от способностите й.
Lionelsa,приеми моите благодарности и възхищение! :bighug: :thankyousign:
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #203 -: Юли 31, 2007, 15:18:47 pm »
Capris, благодаря ти за милите думи! Благодаря и на всикчи останали, които изразявате мненията си на ЛС! Не се притеснявайте и да ме критикувате - все пак още се уча :lol:

Капчице, ти трябва да ми изпратиш на ЛС пълната дата на раждане - ддммгггг, както лично и фамилно име. Това е необходимата ми информация, за да сметна кармата и това, как изглеждаш в очите на околните.
Имай предвид, че пререди няколко момичета, въпреки че си отправила питане преди две седмици. В момента запитванията са малко над 90, а твоето бе 57-мо. След мъничко ще пиша на Аничка, а тя е едва номер 38. За това, дай по една голяма целувка на прередените и ми пращай данните на ЛС, че по-скоро да ти отговоря. :D
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #204 -: Юли 31, 2007, 15:41:23 pm »
Благодаря :hug2: lionelsa за отделеното време!
Всичко написано за нас и характерите ни е вярно и точно!

Имам още един въпрос на който само ако имаш време можеш да дадеш отговор!
Дали избраното от нас име за което ти писах, съчетано с деня в който ще се роди бебето няма да промени така неблагоприятната 8ца?
Предварително БЛАГОДАРЯ!

yahoo_17Късмет във всичките ти начинания! yahoo_17
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #205 -: Юли 31, 2007, 15:50:17 pm »
Капчице, ти трябва да ми изпратиш на ЛС пълната дата на раждане - ддммгггг, както лично и фамилно име. Това е необходимата ми информация, за да сметна кармата и това, как изглеждаш в очите на околните.
Имай предвид, че пререди няколко момичета, въпреки че си отправила питане преди две седмици. В момента запитванията са малко над 90, а твоето бе 57-мо. След мъничко ще пиша на Аничка, а тя е едва номер 38. За това, дай по една голяма целувка на прередените и ми пращай данните на ЛС, че по-скоро да ти отговоря. :D

Едно голямо гуш и много целувки на всички тук!  :bighug:  :balk_104:
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #206 -: Юли 31, 2007, 15:53:53 pm »
ехааа,защо чак сега виждам тази тема.Колко неща научих само.Ама съм малко разочарована,защото 8 е любимото ми число,а на 4.03.06 се бракувахме.
 Хайде и аз да се наредя: :D
 Аз: 10.11.1981
 Той : 15.11.1979
 Бъдещото бебче се очаква през Март,но за дата е рано още.Според МЦ е 16.03.08.,но аз съм с дълъг цикъл и сигурно ще е друга.
 Благодаря предварително.
« Последна редакция: Юли 31, 2007, 16:24:50 pm от z22 »
<br />
*

eleonor

• 1075
  • БEA -ПРЕКРАСНА I CИМЕОНчЕ- БОНБОНчЕ-ОБИЧАМЕ ВИ
« Отговор #207 -: Юли 31, 2007, 16:15:47 pm »
Lionelsa, много интересна тема.

И аз 4ак сега стигам до нея :oops:
Много ми стана интересно и на мен за 4ислата 4 и 8 8O
Освен 4е са ми лубими, ги има и в датата ми на раждане :oops:

Лионелса, виждам 4е си доста заета, но кагато имаШ време и сили, Ще кажеШ ли неЩо за мен ,мъжлето и бъдеЩото ни бебенце. :bighug: :flower: :cuddle:

Аз Елеонора Георгиева Кирилова, родена на 04.01.1978

След брака си останах с мойта фамилия Кирилова(незнам дали това оказва влияние де) :lol:

Мъжлето е родено на 11.03.1975, Стефан Иванов Слав4ев

А терминът ми е на 16.01.2008 живот и здраве yahoo_17

Датата на брака ни е 04.11.2005

Благодаря ти и ти желая лек ден :bighug:

Beatris - 13.01.2008
Simeon- 19.01.2009

МЕЧТИТЕ СЕ СБЪДВАТ
« Отговор #208 -: Юли 31, 2007, 16:47:50 pm »
Lionelsa, като чета това и аз вече нямам търпение да дойде и моят ред! Дали ще е скоро?
Lionelsa,благодаря ти за отговора,който получих на ЛС.Хей,момиче,ти просто си невероятна.Докато четях,имах чувството,че го е писал човек,който ме познава отдавна,може би по-добре и от самата мен.Всички,който чакат отговор,нека имат търпение и ще останат очаровани от способностите й.
Lionelsa,приеми моите благодарности и възхищение! :bighug: :thankyousign:
Благодаря!
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #209 -: Юли 31, 2007, 16:55:54 pm »
Дали избраното от нас име за което ти писах, съчетано с деня в който ще се роди бебето няма да промени така неблагоприятната 8ца?

Уви, влиянието на 4 и на 8 не се променя. То може единствено и само да се притъпи и то с числото 6 в големи количества. Това е така, защото благодарение на тези числа изкупваме грехове от предходни животи.

Но щом държите толкова на това име, за фамилия може да ползваме името на дядото и пак да сметна или към Димитър да добавим второ лично име. Помисли за това и ми пиши на ЛС. С удоволствие ще ти помогна в избора.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #210 -: Юли 31, 2007, 17:14:12 pm »
eleonor, z22 слагам ви в списъка с чакащи и ще помоля за търпение :D

Дано всичко с бебчовците да е наред и да си изберат хубави дати за раждане, а аз ще се радвам ако мога да помогна в избора на име.

Хубава вечер на всички!

*
« Отговор #211 -: Юли 31, 2007, 17:54:53 pm »

Уви, влиянието на 4 и на 8 не се променя. То може единствено и само да се притъпи и то с числото 6 в големи количества. Това е така, защото благодарение на тези числа изкупваме грехове от предходни животи.

Но щом държите толкова на това име, за фамилия може да ползваме името на дядото и пак да сметна или към Димитър да добавим второ лично име. Помисли за това и ми пиши на ЛС. С удоволствие ще ти помогна в избора.

а неблагоприятното влияние на 2-ката как може да се промени :oops: ?

« Отговор #212 -: Юли 31, 2007, 21:52:07 pm »
Благодаря за отговора Lionelsa вси4ко което си написала е вярно особено за него много добре си го описала :bighug:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #213 -: Юли 31, 2007, 22:16:56 pm »
lionelsa  пратих ти данните на лични. :D
*
« Отговор #214 -: Юли 31, 2007, 23:14:07 pm »
Lionelsa, още веднъж и тук да ти благодаря за отделеното време и внимание! :thankyousign:
Всичко, което си казала и написала е вярно! :balk_121:
Дори се замислих дали не ни познаваш от някъде?!  :lol:
Момичета, имайте търпение - чакането си заслужава!
 :bighug: :balk_47: :balk_21:

« Отговор #215 -: Август 01, 2007, 10:04:13 am »
И двойката ли има неблагоприятно влияние?  :(
*
« Отговор #216 -: Август 01, 2007, 10:13:26 am »
Lionelsa, здравей, мога ли да прибавя към нашите данни, те са на 5 та страница още един въпрос. Тоест да доуточня.
Очакваме момиче, както съм писала по- напред ще носи презиме и фамилия - Георгиева Караджова. Понеже ми стана интересно и започнах и аз да смятам какво се получава като лично число за името та..... името, което сме избрали за лично е двойно - с тиренце, като двете имена са със числа 7-8. Фамилията Караджова се свежда до 56, което се редуцира до 11, но незнам тази единадесетка редуцира ли се до двойка, както и личното име, състоящо се от 7 и 8 - събират ли се до 15 и оттам до 6?
Понеже таткото неиска никой да знае личното име преди да се роди, аз ще ти го напиша така 7-8 11. Моля те прибави го към нашите данни и когато ни дойде реда ще чакаме отговор.
Успех ти желая! Много радост и разнообразие носиш на всички ни! :D
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #217 -: Август 01, 2007, 10:52:00 am »
И двойката ли има неблагоприятно влияние?  :(

Двойката си е много хубаво число. Особено за околните. 2-те са грижовни, всеотдайни и предани. Проблемът им е, че се тревожат за всичко и всички и се страхуват от какво ли не. Просто трябва да се преборят със страховете си.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #218 -: Август 01, 2007, 11:01:22 am »
Фамилията Караджова се свежда до 56,

Габче, не смяташ правилно, мила. Краджова дава 43, а не 56.

Аз тъкмо ти пиша ЛС за вашите числа. Напиши ми там какви сметки правиш и как ги сътворяваш, пък ще намеря начин да те опътя.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #219 -: Август 01, 2007, 11:07:24 am »

Pippi, не внасяй смут, моля те.  :lol:
Бях ти писала, че 2-та не е хубаво число, но за момче. Това е женско число. Какъв мъж ще бъде, ако се плаши от всичко и се тревожи за какво ли не?! Нали мадамите ще го водят за носа. Хубаво е всеки да има 2-ка, но тя да не е със силното значение на датата или името.