аз съм тройна осмица: родена съм на 26-ти, пътят на живота ми е 8 и съм се родила в събота (деня на сатурн), чиято вибрация е 8. сметнах си сама някои от нещата, които са лично мое притежание, оказа се че сведени до едноцифрено число те са: номера на мобилния ми е 8, апартамента ми е 8, банковата ми сметка е 4, номера на личната ми карта е 4, егн-то ми е 4, дори номера на картона ми в клиниката е 8. при последната ми командировка трябваше да летя на 3-ти и 16-ти, но полетите бяха отложени и летях на 4-ти и 17-ти. вярно е, че кармичните числа сами идват при мен. е, какво да направя? мога да продам апартамента, да си сменя номера на мобилния, да закрия сметката, да си сменя личната карта, но няма как да се върна назад във времето и да се родя на друга дата, в друг ден, и да получа друго ЕГН. това е датата, на която аз сама съм избрала да се родя и съответно ще си изживея живота както ми е отредено. с всичко, което написах дотук, искам да кажа на момичетата, които биха се отчаяли, ако имат подобни на мен характеристики, че това не е правилния подход. тук ще цитирам лионелса:
положителното мислене, вярата в доброто, разбирането и приемането на кармата, поемането на отговорност за делата ни, заобикалянето с числото 6....това е пътя за намаляване на отрицателното влияние.
това, което тя е написала е е ключът към успеха. искам да акцентирам особено на приемането на кармата. момичета, не се борете срешу нея! излишно е, от собствен опит ви го казвам. когато съм се опитвала да планирам нещата и да вървя срешу съдбата, то почти никога не става така, както съм ги намислила. сега се "нося по течението", поне що се отнася до работата ми и нещата стават (особено на кармичните дати 4, 8, 13, 17, 22, 26, 31
). тази философия сигурно трябва да прегърна и за личния ми живот и за "борбата" (дали това е правилната дума!?!) за бебе! много е трудно обаче
. имам още да уча в този ми живот...
момичета, вярвайте в доброто и бъдете добри! късмет и успех в начинанията!
ПС. лионелса, надявам се, че се сърдиш за това мое разяснение. ще чакам да ми дойде ред и да ми пратиш отговорите на въпросите, които ти зададох на лични.