0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
Re: Вярвате ли в силата на числата?
« Отговор #180 -: Юли 25, 2007, 21:17:21 pm »
Да ви кажа падам си малко "вещица" - сънищата ми се сбъдват, понякога знам, че нещо се е случило без да ми го казват, преди години гледах на карти и ми казваха, че познавам.....

Ако искате мога да сметна и на вас и да ви помогна при избора на име и дата за раждане или просто да коментираме кой какво знае по темата.

Мимка, недей така, Фанта просто е имала предвид горния цитат, сигурна съм. Тя че понягога ги дрънка едни, си е така, ама тя просто любопитства. :lol:
А Лионелса сигурно е имала предвид планово секцио или не знам какво, защото при всички нас  избори за дати не може да стане...ние искаме и се борим с години изобщо да стане!!
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #181 -: Юли 25, 2007, 21:38:56 pm »
Мимка, по-кротко, моля те! Ако не ти е ясно защо - ЛС.
*
« Отговор #182 -: Юли 25, 2007, 21:54:05 pm »
Айде сега, и бан ли ще получа?
Издразних се и толкова...
тя е о6те у4ени4ка и едва ли прави планове за бебе на тоя етап

аз пък си мислех, че Зачатие е форум за хора с репродуктивни проблеми.

Както и да е.
Темата беше друга, сори за офф-а.
« Отговор #183 -: Юли 26, 2007, 06:30:38 am »
Айде сега, и бан ли ще получа?

Ако се държиш невъзпитано - да. Съжалявам!
« Последна редакция: Юли 26, 2007, 06:40:17 am от little_rabbit »
*
« Отговор #184 -: Юли 26, 2007, 08:03:35 am »
Не смятам, че съм се държала невъзпитано, просто някои хора се вземат много насериозно.
Не дължа извинение на никого, мисля, че някой друг трябва да се извини за неадекватното си поведение в този форум.
Когато нещо ме издразни ще си го казвам, мисля, че достатъчно съм мълчала!Пък който реши, че съм за бан да ми го слага!Вече нищо няма да ме учуди.
Край, няма да пиша повече по тази тема!
« Последна редакция: Юли 26, 2007, 08:27:00 am от Мимка »
« Отговор #185 -: Юли 26, 2007, 08:31:27 am »
Не смятам, че съм се държала невъзпитано, просто някои хора се вземат много насериозно.
Не дължа извинение на никого, мисля, че някой друг трябва да се извини за неадекватното си поведение в този форум.
Когато нещо ме издразни ще си го казвам, мисля, че достатъчно съм мълчала!Пък който реши, че съм за бан да ми го слага!Вече нищо няма да ме учуди.
Край, няма да пиша повече по тази тема!

Хайде отново прочети какво съм ти написала и тогава помисли! Следващите ти мнения не по темата тук ще бъдат изтрити. Ако все още не разбираш какво ти казвам - ЛС!
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #186 -: Юли 26, 2007, 12:14:14 pm »
А Лионелса сигурно е имала предвид планово секцио

Точно това имах предвид, както и за други дати относно важни събития в живота ни. Особено що се отнася за бъдещите ни бебчовци.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #187 -: Юли 26, 2007, 12:16:47 pm »
Момичета, Fanta_22 има 5-ца и за това така се ровичка и иска да разнищи всичко до край :lol:
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #188 -: Юли 26, 2007, 14:39:22 pm »
Е, аз ли да съм по-назад :lol:

Nadyn имаш поща. :balk_122:
« Отговор #189 -: Юли 26, 2007, 18:08:03 pm »
Ами ако може и аз да се запиша на опашката  :oops:
Аз: 27.07.1979
Той: 07.04.1978

Повече инфо съм пратила на Лионесла на лични, че малко се притеснявам да споделям толкова пълна информация за себе си открито  :oops:
« Отговор #190 -: Юли 26, 2007, 18:40:14 pm »
аз съм тройна осмица: родена съм на 26-ти, пътят на живота ми е 8 и съм се родила в събота (деня на сатурн), чиято вибрация е 8. сметнах си сама някои от нещата, които са лично мое притежание, оказа се че сведени до едноцифрено число те са: номера на мобилния ми е 8, апартамента ми е 8, банковата ми сметка е 4, номера на личната ми карта е 4, егн-то ми е 4, дори номера на картона ми в клиниката е 8. при последната ми командировка трябваше да летя на 3-ти и 16-ти, но полетите бяха отложени и летях на 4-ти и 17-ти. вярно е, че кармичните числа сами идват при мен. е, какво да направя? мога да продам апартамента, да си сменя номера на мобилния, да закрия сметката, да си сменя личната карта, но няма как да се върна назад във времето и да се родя на друга дата, в друг ден, и да получа друго ЕГН. това е датата, на която аз сама съм избрала да се родя и съответно ще си изживея живота както ми е отредено. с всичко, което написах дотук, искам да кажа на момичетата, които биха се отчаяли, ако имат подобни на мен характеристики, че това не е правилния подход. тук ще цитирам лионелса:

положителното мислене, вярата в доброто, разбирането и приемането на кармата, поемането на отговорност за делата ни, заобикалянето с числото 6....това е пътя за намаляване на отрицателното влияние.

това, което тя е написала е е ключът към успеха. искам да акцентирам особено на приемането на кармата. момичета, не се борете  срешу нея! излишно е, от собствен опит ви го казвам. когато съм се опитвала да планирам нещата и да вървя срешу съдбата, то почти никога не става така, както съм ги намислила. сега се "нося по течението", поне що се отнася до работата ми и нещата стават (особено на кармичните дати 4, 8, 13, 17, 22, 26, 31 :)). тази философия сигурно трябва да прегърна и за личния ми живот и за "борбата" (дали това е правилната дума!?!) за бебе! много е трудно обаче :(. имам още да уча в този ми живот...

момичета, вярвайте в доброто и бъдете добри! късмет и успех в начинанията!

ПС. лионелса, надявам се, че се сърдиш за това мое разяснение. ще чакам да ми дойде ред и да ми пратиш отговорите на въпросите, които ти зададох на лични. :)

@ целува всички във форума и им желае щастие

http://www.bgphoto.net/Arabidopsis/
http://s9.bg.bitefight.org/c.php?uid=69366
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #191 -: Юли 27, 2007, 09:44:18 am »
ПС. лионелса, надявам се, че се сърдиш за това мое разяснение. ще чакам да ми дойде ред и да ми пратиш отговорите на въпросите, които ти зададох на лични. :)

Много ти благодаря за всичко написано от теб тук!!! Много хубаво си обяснила всичко. Аз съм от хората, които чувстват нещата, но не могат да ги обясняват. Надявам се с твоя помощ всичко да е станало по-ясно и момичетата да не се плашат от това, което им се случва. Това, че е трудно не означава, че е невъзможно. И не забравяйте - има и по-лоша карма от тази на 4 и 8.

Голяма прегръдка за всички :bighug:
« Отговор #192 -: Юли 27, 2007, 12:40:31 pm »
Лионелса, дано скоро стигнеш и до моето писмо. Писах ти на лична пред няолко дни. Надявам се си получила писмото и ме имаш предвид.
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #193 -: Юли 27, 2007, 13:05:24 pm »
Цитат
И не забравяйте - има и по-лоша карма от тази на 4 и 8.
- това в какъв смисъл? Интересно ми е да знам :)
Фантичка, може би е по-добре все пак да пишеш, каквото си намислила направо тук. Явно някои от момичетата с в течение и те защитават, други пък не знаят и се дразнят от понякога малко повърхностните ти постинги. В никакъв случай не искам да те обидя, но повечето от нас са така изнервени и депресирани от неуспешните опити за бебче, че реагират емоционално и доста остро понякога. Гадно е като стават такива караници във форума :(

*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #194 -: Юли 27, 2007, 13:15:47 pm »
Лионелса, дано скоро стигнеш и до моето писмо. 

Мила, зареди се с много търпение. Предтои да отговоря на запитване номер 26, а твоето е чак 69-то.
Съжалявам, че става толкова бавно, но пиша от работа, когато имам време и ако нета не прави проблеми.

Предварително благодаря на всички за разбирането!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #195 -: Юли 27, 2007, 14:36:09 pm »

Явно някои от момичетата с в течение и те защитават, други пък не знаят и се дразнят от понякога малко повърхностните ти постинги. В никакъв случай не искам да те обидя, но повечето от нас са така изнервени и депресирани от неуспешните опити за бебче, че реагират емоционално и доста остро понякога. Гадно е като стават такива караници във форума :(

Според мен няма нужда повече да се спами темата. Ако тя се следи, става ясно какво е искала да пита Фанта.
Изнервеността и депресията не извиняват неспазването на добрият тон. Или поне след това човек се извинява.
Казвам това, понеже много често съм свидетел на такива спорове, в които се разменят груби думи. Винаги съм се въздържала от коментари в такива теми. И ни най малко, точно сега ми се иска да участвам в такъв спор.
И тук не става дума за защита, от която Фанта не се нуждае, а за спазване на добрия тон.

Сори за спама Лионелса, ще се въздържа от други коментари по въпроса.

Весел ден. :D
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
*

sami

• 1148
  • Обожавам малките ми куклички!!!!!!!
« Отговор #196 -: Юли 28, 2007, 14:09:30 pm »
Миличка,не видях и аз никъде нещо и за нас! :?
Но аз съм търпелива,ще чакам,знам че имаш и други задължения! :)
Между другото реших да дам двойни имена на малките,
На Йоанна:Йоанна-Теодора/Теодора е Божи дар,като Божидара/
А на Анастасия:Мария-Анастасия/името на Богородица,тя и Господ ми дадоха дечицата/!

http://www.zdravei.bg/videos/id_6940/title_v
torija-rojden-den/http://bg-mamma.com/ticker/69256
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #197 -: Юли 30, 2007, 14:51:02 pm »
Между другото реших да дам двойни имена на малките,
На Йоанна:Йоанна-Теодора/Теодора е Божи дар,като Божидара/
А на Анастасия:Мария-Анастасия/името на Богородица,тя и Господ ми дадоха дечицата/!

Това е което си решила е много хубаво, но според числата ще е по-добре да размениш имената, т.е. Йоанна - Мария/ Мария - Йоанна и Теодора - Анастасия/ Анастасия - Теодора, защото сегашната им подредба ги обрича на тежка карма.

И да не забравиш да ни покажеш снимки от кръщането, а скоро се надявам и аз да мога да те зарадвам с писъмце.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #198 -: Юли 31, 2007, 11:09:03 am »
Миличка кажи нещо и за нас

Gemi, прочети това, което написах за числата 4 и 8, защото ти имаш осмица. Останалото сядам да го пиша на ЛС.
« Отговор #199 -: Юли 31, 2007, 11:17:12 am »
Lionelsa, чакай пак да те питам за мен и съпругът ми: аз-17.04., той-24.07
Мерси за отговора!
Да имаш кураж не значи да не се страхуваш, а да си господар на страха си!