0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Вярвате ли в силата на числата?
« Отговор #80 -: Юли 18, 2007, 15:15:47 pm »
И за нас
аз 21.10.1974
той 28.01.1974
(имената ни съм ги пратила на ЛС)

Благодаря ти.
« Последна редакция: Юли 28, 2007, 22:50:22 pm от madlen »
*
« Отговор #81 -: Юли 18, 2007, 15:22:14 pm »
И аз да не остана по-назад  :wink:
Аз - 26.01.1978
Той - 13.05.1981
Сгодихме се на 07.07.2007

Кажи някоя дата и за сватбата, моля!  :)
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #82 -: Юли 18, 2007, 16:09:02 pm »
Хм... Каква суеверна нация сме!? Явно многоооо време ни трябва да се оттърсим от езичеството.  :bonk:

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
« Отговор #83 -: Юли 18, 2007, 16:17:24 pm »
номерологията не е езичество
*
« Отговор #84 -: Юли 18, 2007, 16:31:51 pm »
Езичество в общ смисъл е всяка етническа религия, почитаща Природата и различните й проявления. Като езически могат да бъдат определени почти всички природни религии, които са естествено формирани и не са резултат от проповедническа и философска дейност на определена личност.
какво общо има с това нумерологията?

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #85 -: Юли 18, 2007, 18:52:48 pm »
В тази връзка да вметна, че доста верни неща съм прочела за себе си. Не говоря за това, което ми написа момичето, а за доста популярни в тази област личности.  :wink: Освен това, вярвам и в астрологията. Ама в крайна сметка, който иска вярва, който не-не! Всеки сам решава за себе си!   :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
« Отговор #86 -: Юли 18, 2007, 19:56:16 pm »
Второзаконие 18 глава

10 Да не се намира между тебе някой, който да прекара сина си или дъщеря си през огън, никой чародей, астролог, гадател, или омаятел,
11 никой баяч, запитвач на зли духове, врач, или запитвач на мъртвите;
12 защото всеки, който прави тия дела, е омразен на Господа, и поради тия мерзости Господ твоят Бог изгонва тия народи от пред тебе.
13 Съвършен да бъдеш пред Господа твоя Бог.
14 Защото тия народи, които ще завладееш, слушат астролозите и чародеите; но на тебе Господ твоят Бог не е позволил това...

С по-горния цитат, поддържам  своята теза, че нумерологията е плод на езическите ни корени.

Но нека не задълбочаваме полемиката.   :idea:

Всеки от нас има свободна воля да вярва в приемливи за него неща. :idea:

Трябва да призная, че моята реакция беше породена от по-скоро неприятна изненада.  :(

« Последна редакция: Юли 18, 2007, 19:59:17 pm от deep »

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

gemi78

• 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
« Отговор #87 -: Юли 18, 2007, 20:22:44 pm »
Миличка кажи нещо и за нас-
Аз-05.05.1978г.
Той-23.02.1978г.
Благодаря предварително!

*
« Отговор #88 -: Юли 18, 2007, 20:33:24 pm »
:wink: Освен това, вярвам и в астрологията. Ама в крайна сметка, който иска вярва, който не-не! Всеки сам решава за себе си!   :D

Подкрепям и смятам, че споровете са излишни!  :D
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #89 -: Юли 19, 2007, 09:16:56 am »
Доколкото знам, всички религии се базират на нумерологията, така както математиката е в основата на всички останали науки. В това няма нищо лошо и нищо езическо. Чисто и прости наука :-)Нито гледам в бъдещето, нито имам някакви такива способности. Просто събирам числа и казвам какво означава отговора :-)(направо се почувствах като инженер)

Хубав и усмихнат ден на всички!
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #90 -: Юли 19, 2007, 09:25:54 am »
miusli, Efirche, тъй като вие първи проявихте интерес, първо на вас сметнах и днес ще ви изпратя отговорите на ЛС :-) Надявам се да ви донесат много усмивки.

Kassi, за теб успях да прегледам само имената, които ми изпрати. Малко по-късно ще изпратя отговор и на теб. Ако имаш някакви въпроси - пиши ми.

За всички останали - скоро ще има по нещо и за вас. Който не иска да му казвам лошите неща, да предупреждава докато е време.

До скоро!
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #91 -: Юли 19, 2007, 09:34:25 am »
Кажи някоя дата и за сватбата, моля!  :)

Mimi, ориентирай ме поне за месеца, че има иначе цяла година да смятам :-)
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #92 -: Юли 19, 2007, 09:40:18 am »
Мило момиче :balk_122: навлече си беля с нас!
Името Димитър какво носи!?
(това е желаното от мен, живот и здраве, за будещото ни дете)
Мога да напиша каква вибрация носи името Димитър, но за всеки Димитър тя е различна, защото името носи влияние заедно с фамилията. Това се отнася за всички имена. За това ще мога да отговоря на въпроса ти, само ако ми изпратиш и фамилията, която ще носи.

*
« Отговор #93 -: Юли 19, 2007, 09:47:11 am »
     lionelsa ,много ми стана интересно и аз се изкушавам да те притесня :oops:.
Ако имаш време кажи нещо и за моите числа

25.11.1969г.....лелеееееееее какъв динозавър съм :D

Благодаря ти предварително yahoo_17
« Отговор #94 -: Юли 19, 2007, 10:20:29 am »
Доколкото знам, всички религии се базират на нумерологията, така както математиката е в основата на всички останали науки. В това няма нищо лошо и нищо езическо. Чисто и прости наука :-)Нито гледам в бъдещето, нито имам някакви такива способности. Просто събирам числа и казвам какво означава отговора :-)(направо се почувствах като инженер)

Хубав и усмихнат ден на всички!

апсолютно 100% вярно.
Това най-силно се проличава в католическата религия.
Всичко тръгва от математиката.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #95 -: Юли 19, 2007, 10:25:46 am »
nelkata,

с мъжа ти имате много хубава карма - Вещае ви успехи в личния живот и работата, помощ от началници, покровителство от високопоставени люде. Съдбата ще ви закриля всячески.

Мъжът ти има и още една карма - малко хазартна. Ще печели от хазартни игри, спекулативни сделки и т.н. Но и да внимава много. Печалбата върви успоредно със загубите. Да се пази и от природни бедствия.

И двамата сте много мили хора и се отличавате с изискани обноски.Много сте роматични, признай си:-)

Ти - Радватш се на искрената обич на приятели и колеги. Ако се привържеш към някого си много предана.  Обичате да правите другите щастливи. Обичаш спокойствието и мира. Лесно се сприятеляваш. Вироглава си. Печелиш пари с лекота. Ако някой те ядоса ще му кажеш всичко в очите.

За разлика от мъжа ти, държиш да бъдеш уважавана и умееш да го постигаш. Мразиш да те ограничават и да те командват. С каквото и да се заемеш е почти сигурно, че ще го постигнеш. Държиш всички да се съобразяват с теб. Слабото ти място е гордостта. Бързо си изпускаш нервите, но и бързо прощаваш. Не понасяш непознати да фамилярничат с теб, но си сърдечна и привързана към близките си. Обичаш децата.

Той - Много мил човек с голяма доза вродено обаяние. Веднага открива грешките и недостатъците в другите и не се колебае да им ги каже. Любов към движението и пътешествията. Изпитва неутолима нужда от промяна. Има склонноста да разглежда всичко под лупа и да го обсъжда до припадък. Хората се радват на компанията му, защото има приятно поведение и вдъхва спокойствие. Изключително умен и по-интелигентен от обичайното. Нищо не му убягва, улавя и най-беглата подробност. Макар да се базира на логиката, вярва и в чудеса. Често бързо взема решения и е импулсивен в постъпките си. Има изострено чувство за нови индеи и за изобретения. Притежава гъвкавост на възгледите и бързо се окопитва от ударите на съдбата. Много тих, понякога потаен, но има големи амбиции и полека, без да се набива на очи ги преследва и постига. Умее да разбира хората и да ги успокоява, влиза на всеки в положение. Не обича да му навлизат в личната територия и трудно допуска някой до себе си.

Ако имаш въпроси - на твое разположение съм.

*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #96 -: Юли 19, 2007, 10:41:06 am »
Kassi, за теб успях да прегледам само имената, които ми изпрати. Малко по-късно ще изпратя отговор и на теб. Ако имаш някакви въпроси - пиши ми.

Получих на лични писмото ти. Много ти благодаря за подробните хороскопи на бъдещите ми деца и за отделенето внимание. Оценявам го! Ще ти пиша. Хубав ден! Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #97 -: Юли 19, 2007, 10:47:08 am »
Ако не те затруднявам много би ли казала нещо и за нашите дати моята 14.11.1975 , неговата 10.10.1974
Благодаря ти много предварително
*
« Отговор #98 -: Юли 19, 2007, 10:53:57 am »
lionelsa zdravei,
ами хайде и аз да се наредя на опашката :oops:
Само искам да вметна че числата изиграха някаква роля за моето забременяване, но и аз незная точно каква. При мен имаше някакво странно комбиниране на дати, години, и многохора, които с положителната си енергия допринесоха за всичко. Миналото лято, една съседка на село, също занимаваща се със нумерология ми саза че ще имам 5 години - от 2007,които ще са мн. щастливи за мен и ще имам голям успех. Аз понеже съм скептик това го приех като едно добро пожелание, а то пък..... досега по- хубава година от 2007 ма не съм имала! Така де... това беше едно лирично встъпление, сега по същество: Когато ти остане време защото сме много птички :wink:
Габриела Венциславова Ангеловска - 11.06.1971г.
Георги Иванов Караджов - 13.12.1964г.
Очакваме момиченце, което ще носи презиме и фамилия  - Георгиева Караджова. Би ли подсказала какво съветват числата - начална буква или име?
Благодаря ти много и много се радвам на темата и на присъствието ти! :D
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #99 -: Юли 19, 2007, 11:01:14 am »
Ако не те затруднявам много би ли казала нещо и за нашите дати моята

Angelina, няма да пропусна и теб :-) Правя си списък и карам всички под ред, та да няма сърдити. Твоите числа дори съм ги сметнала - писането отнема време, а когато съм на работа още повече:-) Да ти пиша ли и лошите неща?