0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

• 165
  • Малко повече усмивки
Re: Вярвате ли в силата на числата?
« Отговор #20 -: Юли 17, 2007, 14:10:12 pm »
Касси, щом имаш асцедент близнак, значи си много магнетична личност, голяма купонджийка и не скучаеш - все ще намериш какво да правиш и къде да отидеш :-)

Уви, за бебчовците ще мога да кажа по нещо след като се родят, колкото и да ми се иска сега да те зарадвам. Бих могла да помогна, ако се колебаеш за имената.

Като цяло много харесвам скорпионите. Често не се разбират сами себе си и са малко нервнички, но са изключително верни приятели и се грижат за семейството си. Много са забавни.  Имат много повече положителни черти, откокото предполагат всички, които реагират: "Ууууу, скорпион ли?!Ужас!" Никак не са прави.  
« Отговор #21 -: Юли 17, 2007, 14:21:30 pm »
lionelsa,
Кажи, моля те нещо за името МАРИЯ. Предполагам, че ще бъде интересно и на другите съименнички.
И ако имаш идея какво може да значи тази дата и месец 21.12 ?
 :D
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #22 -: Юли 17, 2007, 14:33:00 pm »
Исак е роден на 11.12.2004 г., ще кажеш ли какво значи това :D

Исак е много хубаво има(но и фамилията към него е много важна) - дава му много енергия, любов към истината, към животните, към спорта...много будно и подвижно дете е, заразителен оптимист.

Според дата на раждане - много притеснителен, ще се грижи много за близките си, раздава се безкористно, ще бъде добър родител, работлив. Но и ще се страхува за какво ли не. Много мил и обичлив.

Голям късметлия и веселяк.

Карама - да внимава с кого се сприятелява. Ще има неверни приятели.(но то кой ли няма)

Да е жив и здрав и да ви носи много радост!
« Отговор #23 -: Юли 17, 2007, 14:38:05 pm »
Любопитна тема  :D
Ако межеш, напиши нещо и за мене - 14.06.
Предварително благодаря  :D

lb2f
*
« Отговор #24 -: Юли 17, 2007, 14:46:24 pm »
Какво би казала за рожденна дата 03.10? Все си мисля, че тройката не е най-доброто число  :?
Благодаря предварително  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #25 -: Юли 17, 2007, 14:47:37 pm »
Исак е роден на 11.12.2004 г., ще кажеш ли какво значи това :D

Исак е много хубаво има(но и фамилията към него е много важна) - дава му много енергия, любов към истината, към животните, към спорта...много будно и подвижно дете е, заразителен оптимист.

Според дата на раждане - много притеснителен, ще се грижи много за близките си, раздава се безкористно, ще бъде добър родител, работлив. Но и ще се страхува за какво ли не. Много мил и обичлив.

Голям късметлия и веселяк.

Карама - да внимава с кого се сприятелява. Ще има неверни приятели.(но то кой ли няма)

Да е жив и здрав и да ви носи много радост!
Благодаря ти много, мила. Наистина ми е много обичлив и мил :)
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #26 -: Юли 17, 2007, 14:54:27 pm »
  С мъжа ми сме родени на една дата, аз на 30.08.82, а той на 30.08.75.    Какво ще кажеш за нашите рожденни дати?  :P  :wink:

Наистина си срещнала сродната си душа. Малко си падате самотници - чувствате се по-добре със собствените си мисли, отколкото в шумотевицата на тълпите. Много сте умни(особено ти). Обичате движението, истината, животните, спорта. Искрени сте дори и когато не трябва.Заразителни оптимисти.

Мъжът ти е по-големия късметлия и щастливец от двамата. Голям чаровник и магнетизмът му привлича положителните чувства на околоните. Всички го обичат и му се радва. Разбира се с хората.

Ти пък си дисциплинирана. Не се побираш в никакви общоприети норми - сама си проправяш пътеки.Привличаш пари. Пази се от 4 и 8 - не вземай важни решения на 4,8,13,22,26; сбора на адреса ти, номера на телефона и т.н. не бива да дава 4 и 8.
*
« Отговор #27 -: Юли 17, 2007, 14:56:27 pm »
я и за моята :lol: :lol: :lol: 29.07, да не остана назад :wink:
7 ми е любимото число .

"Можеш да направиш две грешки по пътя към истината: да не го извървиш целия и въобще да не тръгнеш по него."
 Буда
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #28 -: Юли 17, 2007, 14:59:19 pm »
Само да вметна - годината на раждане също е много важна.

*
« Отговор #29 -: Юли 17, 2007, 15:03:57 pm »
Щом годината на раждане е важна - моята е 1974.
Съпругът ми е роден на 29.06.1973. Дасега винаги съм смятала, че Рак и Везни не си подхождат много, но нашата връзка опровергава това /поне засега  :lol:/.
Лионелса, сигурно ти станахме вече досадни, но е много любопитно. Нумерологията е наука, а ти очевидно си я изучавала  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #30 -: Юли 17, 2007, 15:05:14 pm »
Само да вметна - годината на раждане също е много важна.

Тогава да допълня 14.06.1977.

lb2f
« Отговор #31 -: Юли 17, 2007, 15:20:31 pm »
  С мъжа ми сме родени на една дата, аз на 30.08.82, а той на 30.08.75.    Какво ще кажеш за нашите рожденни дати?  :P  :wink:

Наистина си срещнала сродната си душа. Малко си падате самотници - чувствате се по-добре със собствените си мисли, отколкото в шумотевицата на тълпите. Много сте умни(особено ти). Обичате движението, истината, животните, спорта. Искрени сте дори и когато не трябва.Заразителни оптимисти.

Мъжът ти е по-големия късметлия и щастливец от двамата. Голям чаровник и магнетизмът му привлича положителните чувства на околоните. Всички го обичат и му се радва. Разбира се с хората.

Ти пък си дисциплинирана. Не се побираш в никакви общоприети норми - сама си проправяш пътеки.Привличаш пари. Пази се от 4 и 8 - не вземай важни решения на 4,8,13,22,26; сбора на адреса ти, номера на телефона и т.н. не бива да дава 4 и 8.
   lionelsa  Всичко написано от теб е абсолютно вярно ,само дето не бих казала,че пръщя от акъл   :lol:    Иначе всичко,всичко останало за мен е вярно .А пък за мъжа ми...Той може да разговяра с  всеки един човек на света.За него няма тема табу.Много е забавен и весели всички.Също лицето му е много изразително и понякога ,като го изумя с някоя от моите простотийки се попикавам от смях на физиономиите му.
  Браво на теб! Вече си имаме и оракул в Зачатие!    :flower:
« Отговор #32 -: Юли 17, 2007, 15:21:49 pm »
lionelsa, може ли и за нас да кажеш какво казват числата:
Аз  - 01.05.1980
Той - 14.01.1972

Благодаря ти предварително!
« Отговор #33 -: Юли 17, 2007, 15:25:36 pm »
Интересна тема. Аз не вярвам много на предсказания разни и т.н. , но пък знае ли човек. Преди няколко години на наша близка и правиха някакъв хороскоп или нещо подобно и незнам точно как е станало дума за мъжа ми и мен , та тогава на нея и бяха казали да пробваме инвитро  8O По това време тя не знаеше , че имаме някакъв проблем , то и ние не предполагахме че ще се окаже толкова сложно де.
Ако не те затруднявам би ли казала нещо и за нашите дати , моята е 14.11.1975 , а неговата 10.10.1974
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #34 -: Юли 17, 2007, 15:26:06 pm »
Мариите сте много ревниви и все да ви се доказва колко ви обичат :-)

Името е много хубаво - носи щастлива карма, но уви не е универсално, както всички имена. Името определя живота ти само в комбинация с фамилията. Личното име или прякора ви имат по-слабо влияние.

Ако се обръщат към вас с "Мария" - наглед сте тихи и затворени, но с огромни амбиции. Ако пък ви казват "Мими" - ще помагате на околните, дори и ако трябва да загърбвате себе си, което не е добре за самите вас.
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #35 -: Юли 17, 2007, 15:28:22 pm »
Е, не бъдете такива лоши - момичето предлага да помогне и да говори по тема, която й е близка. Що я сдъвкахте - избрала е правилния раздел (още повече че се казва "На чашка кафе..."  :wink:).
/quote]
Ма никого не съм дъвкала :D!
Казах си квото си мисля. Аз съм си такава, квото ми е на акъла - това ми е на устата :lol:.
Мога, стига да искам.
*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
« Отговор #36 -: Юли 17, 2007, 15:31:44 pm »
Уффф, това са си мои думи....
Ма никого не съм дъвкала :D!
Казах си квото си мисля. Аз съм си такава, квото ми е на акъла - това ми е на устата :lol:.

Мога, стига да искам.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #37 -: Юли 17, 2007, 15:32:57 pm »
Алка, моля те изпрати ми и годината ти нараждане, както и името и фамилията ти (разбира се ако нямаш нищо напротив). Имам нещо предвид.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #38 -: Юли 17, 2007, 15:36:21 pm »
Жужка, това е много хубаво качество :-)
Нищо че на някои не им харесва
« Отговор #39 -: Юли 17, 2007, 15:40:49 pm »
lionelsa
Цитат
Lionelsa, май ти се очертава много работа.... :lol: :lol: :lol:
:D
e и аз да си попитам 09.07.1980 Ася Филипова или Ася Георгиева ,  :ask:

Не се знае какво губиш, когато печелиш и какво печелиш, когато губиш!!!
Когато минаваш по въжено мостче над планинска река, не мисли за водата-мисли за брега...!