"Разкажи нещо повече ..., някой любопитна история.
Кое те убеди в силата на нумерологията?"
Я да видим нещо скорошно.....мъжът ми няколко седмици се "бори" с един проект на работата си - ядове, проблеми, не става и не става. Вчера се прибира бесен и от вратите грабна лист и химикал и взе да смята. Останах втрещена. Оказа се, че смята името на проекта. Сбора от числата на името му дава число, което означава: проблеми, ядове, притеснения, несгоди, предателства.
Друг пример - името на предходната фирма, в кото работех, даде лошо число, ама аз не та не - ще работя там. Реших че са глупости - такива добри условия предлагат. Оказа се пълен кошмар и напуснах бързо.
Друг пример - приятелско семейство, след сватбата жената приема фамилията на мъжа си и за нея започват само проблеми и несгоди. Когато сметнах числата - оказа се,че си е навлякла лоша карма с новото име. Преди година и половина се разведе (но не заради числата) и върна моминското си име - сега е много щастлива и определно нещата потръгват.
Всички, на които съм правила характеристики по име и дата на раждане, казват, че е вярно всичко и са удивени от резултата.
Друг пример - приятелка, която посъветвах да приеме с тире името на мъжа си, е много доволна, защото думите ми,че ще задържа пари и ще се отърве от лоша карма са се сбъднали.
Ох.....трябва ли да изброявам още?