0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Вярвате ли в силата на числата?
« Отговор #320 -: Август 21, 2007, 11:12:38 am »
Хей Лионелса,какво става?
Много хора се натрупахме,а не ни отговаряш?Не честно да отвориш тема и да ни оставиш да чакаме толкова дълго.
Ако си изгубила интерес или не ти се занимава вече с нас-кажи,поне да поема другите които питат.

Не препирайте момичето. На мен ми отговори след около 2седмици.
Явно, всеки си изчаква реда. Та нали всеки от нас има и други ангажименти, освен да пише в Зачатие.
Споко! Лионелса си е отзивчива.

Бъдете добри и не губете кураж! :)
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #321 -: Август 21, 2007, 11:17:19 am »
Хей Лионелса,какво става?
Много хора се натрупахме,а не ни отговаряш?Не честно да отвориш тема и да ни оставиш да чакаме толкова дълго.
Ако си изгубила интерес или не ти се занимава вече с нас-кажи,поне да поема другите които питат.

Ти за къде бързаш. Ако ще си сменяш името тези дни да ти отстъпим ред, ама иначе ще си чакаш. Да не говорим, че аз въобще не видях въпрос в твоето питане. По-скоро разсъждения  :witch:
Освен това аз си получих отговор и не чаках особено дълго.
Ама ако искаш и ти да се включиш в правенето на хороскопи само кажи - веднага ти пращам дати.
:bighug:
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #322 -: Август 21, 2007, 20:42:08 pm »
Илианка, съжалявам, мила, ако съм те измъчила с мълчанието си. Просто една седмица нямах интернет и едва вчера успях да се доредя до компютъра. Средно се чака десетина дни за отговор, но на теб няма какво много да ти се смята, та ще пиша направо тук, освен, ако не искаш подробности после на ЛС. Много ще се радвам, ако можем да обменим опит.  :D

Тея нумероложки не са прави, че имаш лоши числа. Аз виждам много хубави вибрации и щастлива карма. Надявам се и името ти да носи хубави числа.

Наистина си голям оптимист и жизнен човек. Но 9-та не ти е спирачка, а причината да бъдеш толкова припряна, да взвмаш прибързани решения, да си избухлива, на мига да разбираш за какво става на въпрос в дадена ситуация и да си по детски наивна.

Много целувки на всички и скоро ще ви пиша на ЛС.
« Отговор #323 -: Август 22, 2007, 10:05:37 am »
Lionelsa
Съжалявам за проблема ти,за който разбрах едва вчера.
Но и аз като всеки нормален човек си има своите слабости-нетърпелива,припряна и искаща всичко на ммомента-не знам дали това ми е от Зодията(Овен),от датата на раждането или генетично обусловено(макар,че не виждам от кого може да съм го взела).Може би затова съм наказана да чакам твърде дълго за дете. :(
А между другото ти благодаря,за разчитането на рожденната ми дата.Почти всичко се препокрива :balk_46:,с изключение на това че съм наивна.
Поздрави :balk_63: :balk_64:
*

Tamara

• 1662
  • Ако спориш с идиот, вероятно същото прави и той.
« Отговор #324 -: Август 22, 2007, 10:32:14 am »
Може би затова съм наказана да чакам твърде дълго за дете. :(
Ляне  :balk_77:
№1 - 18 г.
№2 - 13 г.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #325 -: Август 22, 2007, 20:58:39 pm »

Но и аз като всеки нормален човек си има своите слабости-нетърпелива,припряна и искаща всичко на ммомента-не знам дали това ми е от Зодията(Овен),от датата на раждането или генетично обусловено(макар,че не виждам от кого може да съм го взела).

Според мен е заради 3-та.
Може би затова съм наказана да чакам твърде дълго за дете. :(
Стига си пълни умната главица с глупости. Къде ти изчезна оптимизма?! Просто това е изпитание пред нас. И съм сигурна, че всички ще го преминем успешно.

*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #326 -: Август 24, 2007, 23:42:15 pm »
Здравей, срам не срам ама и аз да попитам :)
Ама аз не бързам, когато имаш възможност и желание !

аз 06.01.1981
той 01.04.1980

Темата е страхотна винаги съм си падала по тези работи!
Благодаря ти мн и всичко най-хубаво! :balk_64:
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #327 -: Август 25, 2007, 16:26:33 pm »
Само да добавя,че досега всички са много скептични само като чуят овен и козирог не могат да повярват че сме заедно от 10 години, а пък ние сме си ок.Може пък и да не си подхождаме де да знам!
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #328 -: Август 28, 2007, 21:20:24 pm »
Samorasliche, zayak3, Stanley и AnMari имате по нещичко от мен в пощенските си кутии.

:balk_173:
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #329 -: Август 28, 2007, 21:24:44 pm »
досега всички са много скептични само като чуят овен и козирог не могат да повярват че сме заедно от 10 години

За мен си е нещо нормално това, рогатите да се привличат. Знам още много такива случаи и добре си живеят хорицата. Определено тези връзки са много емоционални.

Но за рабирателствата между двама души не са важни зодиите. Астролозите ще го потвърдят.
« Отговор #330 -: Август 28, 2007, 21:42:59 pm »
 Ей,страхотна тема поздравления Лионелса!Много ме заинтригува.И аз да не остана назад от вси4ки-аз съм на 18.01.1986;а съпругът ми на 17.10.1984 Благодаря ти предварително и дано не те затруднявам!!!Още веднъж поздравления за темата   :balk_103:
« Последна редакция: Септември 07, 2007, 19:09:26 pm от VIKTORIA M. D. »
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #331 -: Август 29, 2007, 16:35:10 pm »
Здравей Лионелса! И аз така мисля не това определя как ще се разбират 2ма души!
Всичко най-хубаво и много усмивки :)

Ще чакам с нетърпение нещичко и за нас да пишеш!
Страхотна си;)

4ао и целувки !
« Последна редакция: Август 29, 2007, 17:14:23 pm от minesota »
« Отговор #332 -: Август 29, 2007, 17:36:16 pm »
Хей, много интересно, искам и аз!!! :oops:
Родена съм на 13.06.1977 г., а съпруга на 10.10.1977 г.
« Последна редакция: Август 30, 2007, 12:42:45 pm от Elissa »
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #333 -: Август 29, 2007, 19:09:51 pm »
За да се определи до колко двама души се разбират, първо трябва да се направи на двамата по отделно звездна карта, в която да се отбележи местоположението на планентите в часа на раждането им. След това двете звезди карти се съпоставят.

Сложно е и трудоемко занимание, но дава отговор на въпроса, защо дори хора които са коренно различни се разбират добре, а такива със сходен харакетр не могат да се понася.   
« Последна редакция: Август 29, 2007, 19:12:22 pm от lionelsa »
*
« Отговор #334 -: Август 29, 2007, 20:14:42 pm »
Lionelsa,aко не те затруднява и когато намериш време,ето нашите дати:
аз - 03.12.1976
той - 14.09.1976
Така се въодушевих като я видях темата в началото,но да ти кажа дълго време се въздържах да пиша и аз,тъй като видях какво нещо "заявки" ти се изсипаха на главата за нула време... :lol:
Така че - когато имаш време,не бързам за никъде(не мога да повярвам, че го казвам - като типичен Стрелец по принцип съм "оперирана" от добродетелта "търпение" :lol: :lol: :lol: )

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
*

minesota

• 239
  • Всичко е възможно!!!
« Отговор #335 -: Август 30, 2007, 13:49:56 pm »
Здравей мила Лионелса, аз определено няма да те измъчвам с това да изчислява6 чак толкова :), понеже си се разбираме вече 10 год.къде повече,къде по-малко :)
Нормално бих казала!

мерси и чао засега!
*
« Отговор #336 -: Август 30, 2007, 18:01:23 pm »
Здравей!Когато можеш ще изчислиш ли и за нас нещичко :oops
Аз-13.07.1970
Той-25.06.1972
Силно вярвам,че на всички ще ни се сбъднат мечтите,само е въпрос на време :wink:
*
« Отговор #337 -: Август 31, 2007, 15:19:35 pm »
lionelsa , здравей!
Чак сега отворих темичката и много ми хареса.Поздравления!!!Сигурно на много хора си помогнала.Намирам се в много труден период,на кръстопът съм дето се вика.Ако можеш и на мен да ми помогнеш ще съм ти благодарна :oops:Аз съм родена на 27.05.1975,а той на 28.10.1968.Благодаря ти от сърце!
« Отговор #338 -: Септември 01, 2007, 22:06:47 pm »
Lionelsa, благодаря ти, мила! :ywoohoo: Толкова си любезна с всички...
Нядявам се за това, че помагаш, да бъдеш овъзмвздена. Пожелавам ти искрено да постигнеш това, за което се бориш - каквото и да е то! yahoo_17 yahoo_17
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #339 -: Септември 03, 2007, 19:42:48 pm »
Вазарели, благодаря ти за пожеланието. Тъпкано да ти се върне :P

Днес писма да чакат ТА,тинкито и адашката.