0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

• 165
  • Малко повече усмивки
Вярвате ли в силата на числата?
« -: Юли 17, 2007, 10:35:56 am »
Да ви кажа падам си малко "вещица" - сънищата ми се сбъдват, понякога знам, че нещо се е случило без да ми го казват, преди години гледах на карти и ми казваха, че познавам.....

Сега съм се запалила по нумерологията и с всеки изминал ден се обеждавам колко е вярна. И колко е важно, в кой ден ще се родиш и какво име ще ти дадат. Защото това определя съдбата и характера ти.

Ако искате мога да сметна и на вас и да ви помогна при избора на име и дата за раждане или просто да коментираме кой какво знае по темата.

*

Жужка

• 564
  • Фен на Пегъзи Музовски
Re: Вярвате ли в силата на числата?
« Отговор #1 -: Юли 17, 2007, 12:08:54 pm »
да ви помогна при избора на име и дата за раждане

Честно да ти кажа изобщо не ме интересува кога ще се роди. Аз искам да зачена. Искам и да родя. Ни едно от двете събития не е от значение за мен кога ще се случи.
Просто искам да стана майка. :)
Мога, стига да искам.
*
« Отговор #2 -: Юли 17, 2007, 12:20:42 pm »
Подкрепям Жужка!
В този сайт датата, полът, цвета на очите не са с пръв приоритет. Тук всички искаме здрави бебета.

и 'Обеждавам' се пише с У
« Отговор #3 -: Юли 17, 2007, 12:33:18 pm »
Е, не бъдете такива лоши - момичето предлага да помогне и да говори по тема, която й е близка. Що я сдъвкахте - избрала е правилния раздел (още повече че се казва "На чашка кафе..."  :wink:).
lionelsa , нищо не разбирам от нумерология и честно казано не вярвам в такива неща, но се надявам да намериш сродни души тук.
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
*
« Отговор #4 -: Юли 17, 2007, 12:51:47 pm »
Дали вярвам - не бих казала да, но веднъж прочетох, че който има 4-ка в рожденната си дата постига трудно всичко в живота си, а аз имам две даже - 04.04. И определено за големите неща хващам последния влак.
« Отговор #5 -: Юли 17, 2007, 12:56:55 pm »
олеле и за имам две четворки .....24.04
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #6 -: Юли 17, 2007, 12:58:56 pm »
Жужка, AIDA, не съм искала да обидя никого. Разбира се е, най-важното за всички нас е да се сдобием със здрави бебчета. Пожелавам го на всички от сърце!!!!

Но когато си мисля за бебче...представям си го как би изглеждало, какъв темперамент би имало, мисля си как бих го кръстила ако е момиче или пък момче.....та от там се зароди идеята за този пост.

Аз съм практичен човек, не вярвах на такива неща. Мъжът ми също. Много мои приятелки също....но когато числата познаха по нещо около тях, започнаха да се допитват до мен за разни неща - дали да приемат фамилията на мъжа си при сватбата, на коя дата да направят нещо важно, да се доверят ли на еди кой си човек, какъв ще е характера на малкото им съкровище.....

Просто, ако някой вярва или се чуди между няколко имена, или на коя дата да роди, или на коя дата да се подложи на дадена процедура....предлагам помоща си. Нищо повече.
« Отговор #7 -: Юли 17, 2007, 13:05:47 pm »
 :D
lionelsa,
Разкажи нещо повече ..., някой любопитна история.
Кое те убеди в силата на нумерологията?
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #8 -: Юли 17, 2007, 13:06:48 pm »
Дали вярвам - не бих казала да, но веднъж прочетох, че който има 4-ка в рожденната си дата постига трудно всичко в живота си, а аз имам две даже - 04.04. И определено за големите неща хващам последния влак.

Здрасти!
Дишай спокойно - само първата четворка има сила :-) И не е чак толкова лошо число, колкото го изкарват. Просто щом си си избрала да се родиш на тази дата, значи си решила че имаш много грехове в предни животи и трябва да ги откупиш. Но има къде къде по-лоши числа. Другото хубаво е,че нямаш карма(нещо, което допълнително да те обременява в този живот)

Единственото, с което трябва да се съобразяваш е да нямаш 4 или 8 около теб, т.е. да не взимаш важни решения на 4.13.22.26.8 , или сборна на цифрите от адреса ти или от телефона ти да не дава 4 или 8.

Самата 4-ка ти дава много сили. Привлича пари. И винаги те кара да си извън нормите и порядките -  да отъпкваш собствени пътища.

Ако имаш нужда от повече инфо, ще ми трябва пълната дата на раждане+името и фамилията ти.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #9 -: Юли 17, 2007, 13:12:09 pm »
олеле и за имам две четворки .....24.04

Ти си късметлийка, не се шашкай. Тук не е важна 4-та, а цялото число 24. Хората, родени на 24 дата имат страхотан карма - съдбата се отплаща. Ще имаш късмет в живота като цяло. Това е най-хубавото число. 

*
« Отговор #10 -: Юли 17, 2007, 13:22:10 pm »
Аз също не вярвам много много :) Макар преди време да съм се ровила наляво и надясно за този вид информация ;)

"С моя приятел споделяме всички проблеми. Често не успяваме да ги решим, но това, че сме един до друг, готови да се изслушаме, е единствената помощ която ни е нужна!"Линда Макфарлън
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #11 -: Юли 17, 2007, 13:26:08 pm »
Може ли да ми кажеш какво означават двойките? Родена съм на 02.09. в 22.22!!! Какво означават тези двойки? Доста неща съм чела за нумерологията, и имам направени бая хороскопи и тем подобни разработки на тема астрология, нумерология и т.н. Доста неща са верни, така че интересно ми е твоето мнение по въпроса.
Благодаря ти! Касси

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #12 -: Юли 17, 2007, 13:26:41 pm »
"Разкажи нещо повече ..., някой любопитна история.
Кое те убеди в силата на нумерологията?"

Я да видим нещо скорошно.....мъжът ми няколко седмици се "бори" с един проект на работата си - ядове, проблеми, не става и не става. Вчера се прибира бесен и от вратите грабна лист и химикал и взе да смята. Останах втрещена. Оказа се, че смята името на проекта. Сбора от числата на името му дава число, което означава: проблеми, ядове, притеснения, несгоди, предателства.

Друг пример - името на предходната фирма, в кото работех, даде лошо число, ама аз не та не - ще работя там. Реших че са глупости - такива добри условия предлагат. Оказа се пълен кошмар и напуснах бързо.

Друг пример - приятелско семейство, след сватбата жената приема фамилията на мъжа си и за нея започват само проблеми и несгоди. Когато сметнах числата - оказа се,че си е навлякла лоша карма с новото име. Преди година и половина се разведе (но не заради числата) и върна моминското си име - сега е много щастлива и определно нещата потръгват.

Всички, на които съм правила характеристики по име и дата на раждане, казват, че е вярно всичко и са удивени от резултата.

Друг пример - приятелка, която посъветвах да приеме с тире името на мъжа си, е много доволна, защото думите ми,че ще задържа пари и ще се отърве от лоша карма са се сбъднали.

Ох.....трябва ли да изброявам още?
*
« Отговор #13 -: Юли 17, 2007, 13:28:42 pm »

Самата 4-ка ти дава много сили. Привлича пари. И винаги те кара да си извън нормите и порядките -  да отъпкваш собствени пътища.

Вярно.
*

• 165
  • Малко повече усмивки
« Отговор #14 -: Юли 17, 2007, 13:40:15 pm »
Може ли да ми кажеш какво означават двойките? Родена съм на 02.09. в 22.22!!! Какво означават тези двойки?

Касси, часа на раждане определя само асцедента ти. Ако не го знаеш бих могла да погледна какъв е.

Самата дата 2-ри те прави много предана на близките ти, раздаваш им се безкористно, грижиш се за тях. Това е числото на добрите родители. Но и то те кара постоянно да се притесняваш за какво ли не. За да се чувстваш добре сама със себе си, трябва да се отърсиш от страховете и притесненията си, както и от чувството за собственост,защото с огромната си любов може да задушиш някой.Като цяло си много мил и добър човек. Може да се разчита на теб.

« Отговор #15 -: Юли 17, 2007, 13:47:31 pm »
Стана ми интересно... не за мен - Исак е роден на 11.12.2004 г., ще кажеш ли какво значи това :D
Баткото - 11.12.2004 г., по-малката сестра - 07.01.2008 г.
« Отговор #16 -: Юли 17, 2007, 13:51:55 pm »
  С мъжа ми сме родени на една дата, аз на 30.08.82, а той на 30.08.75.  Аз съм закъсняла с раждането с 2 седмици,а той е подранил с точно толкова.Преди време ходих с една приятелка на гледачка и бабката ми каза,че сме били заедно и в предишния си живот,но някой от нас е умрял по-рано от другия и съдбата ни е събрала в този живот и каза,че и да искаме ,няма да можем да се разделим.   :D  .Аз много не вярвам в такива неща,но настръхнах,защото преди време между нас се случи нещо гадно,но тогава не се разделихме,а се заобичахме още повече и знам ,че щом това не ни попречи ,значи можем да победим всичко.Също така,самото ни запознанство беше много странно и съпътсвано от  разни нещица и съвпадения,които ти дават много знаци.С него често сме си говорили за това.Въпреки,че спорим често,имам чувството ,че съм срещнала най-сродната си душа.
  Какво ще кажеш за нашите рожденни дати?  :P  :wink:
« Последна редакция: Юли 17, 2007, 14:08:45 pm от peroshinka »
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #17 -: Юли 17, 2007, 13:52:24 pm »
Благодаря ти. Абсолютно права си за всичко казано за мен.  :wink: Честно! Точно такава съм, колкото и нескромно да звучи за мен. Аз пък знам за двойките, че символизират колебанието, и аз наистина съм много колеблива.  :( Относно асцендента ми-близнак е!  :)
Може ли да кажеш нещо за близнаците ми. Трябва да се родят средата на ноември - скорпиони  :lol:! Благодаря ти много.
П.С. Как ме запали с тази нумерология, бях забравила тази наука напоследък, хехе.

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #18 -: Юли 17, 2007, 13:56:44 pm »
Аз си признавам без бой  :wink:, че съм чела много свои хороскопи -и "нормален", и китайски, и нумерологичен, и според името и датата на раждане.  Не че толкова им вярвам, колкото се обнадеждавам, когато прочета, че ще ми се случи нещо хубаво. Ама то това хубавото, все не идва... :(

И гледачка на кафе и карти познавам. Е, има неща, които наистина са се случвали. Не отричам. Но едно-едничко, за което все казва, че скоро ще се случи, само то не става... Все казва, че до Нова година, ще забременея, с момченце. Ама то, няколко нови години, минаха, а аз съм все от чакащите.

И все пак. Може ли да кажеш нещо за нас lionelsa? Казвам се ЕЛЕНА. Родена съм на 03.06.1979г. Часа с точност не го зная. В малките часове на нощта е, ама  :oops: Майка ми е празнувала рождения си ден на 02.06., вечерта и я хванали болките... и малко по-късно съм се появила аз. Съпругът ми е роден на 06.12.1978г.
Благодаря ти предварително!
« Последна редакция: Юли 17, 2007, 14:52:52 pm от eli_v »
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #19 -: Юли 17, 2007, 13:58:55 pm »
Lionelsa, май ти се очертава много работа.... :lol: :lol: :lol:
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."