0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Момичета , събирам информация относно родилното отделение в АГ болница д-р Щерев.

Предстои ми живот и здраве да родя първото си дете след около 2 месеца
. :babyflips:
Ще бъде секцио по медицински показатели.Ето защо всяка информация ще ми бъде полезна  що се касае до въпросната болница.

Споделете опита си моля.

Благодаря предварително!!! :bighug:
*
Re: Раждане в АГ болница д-р Щерев - Споделете опит ?
« Отговор #1 -: Декември 06, 2007, 09:59:04 am »
Виждам,че темата е доста стара и femi вече е родила :P,моля ви кажете имате ли някакви отзиви за клиниката на Д-р Щерев?
Роби-10.07.1994г.
Александър-30.07.2008г.
*
« Отговор #2 -: Декември 06, 2007, 11:22:34 am »
Здравейте,аз родих на 1 септември там. Всичко мина по ноти,лекарите, персонала и условията са супер!Бих могла далго да обеснявам ,но малкия реве в мен и няма как
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
« Отговор #3 -: Декември 06, 2007, 13:31:40 pm »
Ели моля те като имаш малко свободно врименце да пишеш по-подробно когато можеш Аз ще раждам май м.секцио а и виждам че и други момичета се интересуват Благодаря предварително и целувки на бебчо
*
« Отговор #4 -: Декември 06, 2007, 16:44:14 pm »
Намирам малко време и веднага ви пиша. Раждането ми беше секцио, нямаше  причина аз пожелах така, защото не исках по никакъв начин да застрашавам живота на малката дълго чакана душичка. Забременях инвитро при д-р Савова,бременността си следих отново при нея, оперира ме разбира се отново тя. Екипът в операционната е от 7 човека, 2-ма лекари,анестезиолог,1 сестра за анестезията, 2  сестри -акушерки, санитарка. Първо бият спиналната упойка, няма нищо страшно и нищо болезнено. За мен всичко беше много приятно, защото имах пълно доверие на екипа, с голяма част от тях се познавах от доста време и много ме топлеше и личното отношение :wink:Няколко минути след упойката от кръста надолу се изтръпва и нищо не се чувства.Слагат ти едно параванче и....аз даже не разбрах кога са започнали. В 9 влязох в операционната, в 9.56 чух Стефчо да изплаква, а в 11 вече бях в реанимацията. Тази дума хич да не ви притеснява , това е една много приятна и луксозна стая на етажа, където е операционната, там до вас  нон стоп дежури сестра. Слагат  лед и торбичка пясък на корема за свиване на матката, също и система. Там се стои 24 часа, след което те местят на горния етаж в собствената ти стая. Относно болката - упойката е страхотна, заболява чак на 2-рия ден , когато те питат искаш ли допълнително да те боднат с аналгин. Аз поисках. Ценното да се знае за клиниката е, че за децата се грижат перфектно, даже се престарават според мен, малкото човече можете да видите когато си поискате. Таткото може да остане при вас колкото време пожелае, дори и да спи, стаята е за цялото семейство :D Нищо не трябва да си носите, освен личните ви вещи. Хигиената е перфектна, всички се усмихват и вообще няма нищо общо с раждане в.... хайде да не споменавам. Конците се махат на 6-ти ден, не боли , ама хич :lol: В момента моята рана съвсем се е прибрала. Поема ви се също и кетеринга, като ви питат какво ви се хапва, но и лекар следи подходящо ли е за вас. Цената е 1400 лв с абсолютно всичко, всъщност е 1800, но 400 лв поема ЗК. Според мен тези пари са нищо с това, което се получава.
Възхитена съм от екипа  - от  лекарите до санитарките! Дано да има повече такива клиники в България за вбъдеще! Пожелавам ви мили момичета безпроблемна бременност и прекрасно раждане, ако нещо не съм дообеснила, питайте! Целувам ви!!!
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
« Отговор #5 -: Декември 07, 2007, 12:05:17 pm »
Много благодарности за подробното описание Прочетохго поне 50 пъти Наистина се чувствам много по спокойна като знам точно какво става Наистина че отношението на всички е просто перфектно затова реших да раждаме там където ми направиха и ИКСИ-то Иначе съм от Варна но тук мненията за клиниките са доста противоричиви
*
« Отговор #6 -: Декември 08, 2007, 08:22:44 am »
Моя близка приятелка ражда там и това което пише Ели абсолютно съвпада с нейните впечатления.Успех
*
« Отговор #7 -: Февруари 11, 2010, 16:26:19 pm »
Темата е останала мноого назад, а лично за мен е много интересна. Живот и здраве, ще раждам близнаците си там и много моля , мамите раждали скоро там да споделят своето толкова очаквано събитие  osi_1!!!