0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Апел за помощ
« -: Юли 15, 2007, 12:00:45 pm »
Обръщам се за към всички с молба за помощ.Търся пациентка на д-р Владимиров,която да е на около 25 години и и предстои INVITRO\ICSI м.септември за донорска яйцеклетка.Могат да ми помогнат двойки с мъжки фактор или добре поддаваща се на стимулация пациентка.Плащам целият опит на двойката.
Ако някой е съгласен моля да ми пише на лични за да уточним посещенията при д-р Владимиров с оглед клаузата за анонимност.
Пускам темата сега за да има време да си помислите.
/img][/url]
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
Re: Апел за помощ
« Отговор #1 -: Юли 15, 2007, 18:05:26 pm »
Миличка,при нас още нищо не е ясно - кога, при кой док и дали въобще ще правим инвитро. Но от сърце ти пожелавам да намериш своите яйчица и октомври да си имаш вече темичка в дългоочаквана бременност ;) :crossfingers:

*
« Отговор #2 -: Юли 16, 2007, 09:53:46 am »
mamichon, аз реагирах добре на първата стимулация. Ние сме с мъжки фактор. При първото икси дарих 7 яйчица, защото ми извадиха 29, от които 19 бяха годни.
За съжаление има 2 пречки: на 34 съм и съм във Варна и не съм се записвала за икси при д-р Владимиров. Имам само записан час за консултация при него, но не съм решила дали ще е там или отново във Варна.

Желая ти успех!  :bighug:
« Отговор #3 -: Юли 16, 2007, 17:01:06 pm »
ази благодаря ти за добрите намерения.За съжаление за дон. яйцеклетки едно от първите условия е възрастта заради евентуални хромозомни изменения.Но нищо не пречи да попиташ д-р Владимиров когато отидеш при него.Ако физическото ти състояние е отлично мисля че възрастта не би имала такова голямо значение. И още един път ти благодаря,сега съм по-уверена ,че все пак ще мога да си намеря яйцеклетка.Желая ти успех.
/img][/url]
« Отговор #4 -: Август 20, 2007, 16:14:42 pm »
Пиша,защото виждам,че напоследък пак се повдигна темата за донорските яйцеклетки и ,че много момичета търсят.Явно проблема е по-голям отколкото си мислех.
/img][/url]
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #5 -: Август 20, 2007, 16:19:11 pm »
Кукле, аз си мисля че не е зле да направиш още 1 консултация с друг специалист, по отношение на протокола ти.
Надявам се да намерш начин!
Подкрепям те и ти желая късмет!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #6 -: Август 20, 2007, 16:25:35 pm »
evro ,мисля че намерих сериозно момиче от форума за да решим моя проблем.Стискам палци и д-р Владимиров да мисли като нас,защото така с една процедура решаваме проблема на две семейства.Сега само се надявам доктора да каже ,че тя може да ми стане донор,много,много се надявам.
/img][/url]
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #7 -: Август 20, 2007, 16:31:05 pm »
evro ,мисля че намерих сериозно момиче от форума за да решим моя проблем.Стискам палци и д-р Владимиров да мисли като нас,защото така с една процедура решаваме проблема на две семейства.Сега само се надявам доктора да каже ,че тя може да ми стане донор,много,много се надявам.
:bighug:
Пожелавам късмет и на двете ви!!!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #8 -: Август 21, 2007, 15:03:51 pm »
mamichon успех на теб и на моми4ето-донор, ние също ще ползваме донор, само 4е спермен  :lol: мъжки де :lol:
Вий как решихте правния проблем с вашия донор, има ли някаква декларация която подписвате с нея за да сте сигурни 4е няма да има претенции към детенцето за в бъдеще,
ний също бихме искали да си намерим мъжки донор който да не пуши и да е до 35 години, но по закон донорите трябва да са анонимни. Извинявам се за оф-а, но и аз смятам 4е донорството по4ти не се обсъжда, та като намерих тази теми4ка реших да се вмъкна  :ask: :jump12:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #9 -: Август 21, 2007, 15:13:54 pm »
Миори, говоря от свое име-аз ще бъда донор на яйцеклетки.Аз лично никога не бих проявила претенции относно детето на реципиента.Не мисля, че някой изобщо би го направил, защото това реално няма да е мое дете.То ще бъде износено от жената реципиент и ще носи гените и на мъжа и.Бих се радвала ако жената реципиент успее да забременее, защото тя реално дава шанс на двете ни.
*
« Отговор #10 -: Август 21, 2007, 15:54:49 pm »
Успех и на двете.
*
« Отговор #11 -: Август 21, 2007, 20:01:26 pm »
Успех момичета! :heartbeat:
Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #12 -: Август 21, 2007, 21:25:13 pm »
Успех момичета! :D
*
« Отговор #13 -: Август 21, 2007, 23:59:13 pm »
Успех и от мен!   :bori_003: :bori_014:

« Отговор #14 -: Август 22, 2007, 18:23:33 pm »
miori извинявай че чак сега ти отговарям.На мен ще ми е за първи път и още не ми е много ясно точно механизма.Сигурно има среща с адвокат за да се оформят документи и подобни.Когато за почна ще пиша какво става за да знаят и другите,които ще тръгнат по този път.
/img][/url]
*
« Отговор #15 -: Август 24, 2007, 11:13:14 am »
Здравейте! Голямо Браво на създателите и на момичетата пишещи в този  форум. Открих го случайно и  от няколко месеца предимно чета, тъй като нямам много време. Но чрез този форум придобих много информация за кратко време и знам колко много  време съм спестила благодарение на споделения опит. Чудесни сте! На всички желая успех!

Сега по темата
чл. 31 1) от СК  Произходът от майката се определя от раждането. Това важи и когато детето е заченато с генетичен материал от друга жена.
« Отговор #16 -: Август 25, 2007, 17:42:27 pm »
Но това е вече при свършен факт,а каква е процедурата преди това-незнаем.Когато започна(да не ми мине котка път) ще пиша подробно всяка стъпка на опита.
/img][/url]
*
« Отговор #17 -: Август 26, 2007, 13:24:52 pm »
Мамишон, стискам палци и на двете ви! 4акам с нетърпение да се похвалиш скоро... :wink:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*

Danidan

• 1209
  • творец- щурец с малко щурче
« Отговор #18 -: Август 27, 2007, 13:37:38 pm »
Успех, момичета! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #19 -: Август 27, 2007, 14:47:18 pm »
Успех момичета, това е голям шанс и за двете ви. Дано, дано да стане и при двете.  :crossfingers:
/>