0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Инсеминации, юли...нова тема, нов късмет!!!
« Отговор #60 -: Юли 21, 2007, 10:46:44 am »
Аз имам едно малко въпросче.Днес ми е 8-ми ден от инсето,и 23-ти ден от М.
Сутринта си примерих Б.Т и се оказа,че ми е 36.9-това ,според вас дали значи,че не съм....? :(

Възможно е това да е "implantation dip". Гледала съм много такива графики във fertilityfriend.com  . Стискам ти палци да е точно така при теб. Нали знаеш че имплантацията е към 7-8 ден. Продължавай да мериш Т, трябва следващите стойности да се повишат.

Ето например виж тази графика: http://www.fertilityfriend.com/ChartGallery/71552.html

Стискам палци на всички момичета които са в очакване да се похвалят с 2 чертички. :crossfingers: :bfp1:
"Всичко идва навреме за този който умее да чака"

*
« Отговор #61 -: Юли 21, 2007, 16:12:04 pm »
Дано ни зарадваш vilimili !

yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :goodluck:
*
« Отговор #62 -: Юли 23, 2007, 17:07:38 pm »
Успех vilimili, не се притеснявай от температурата, това все още нищо не значи.  :goodluck:
*
« Отговор #63 -: Юли 23, 2007, 19:39:47 pm »
Днес бях при моята докторка,за сьжаление излиза отпуска,но твьрдо сьм решила да не правя пауза.За кьсмет лекарката,която ми направи успешна Полипектомия декември 2006,
ще бьде на работа,така че ще действаме... :) :crossfingers: /за нея казват, че всяка втора жена забременява при нея,може пьк да ми излезе кьсмета  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17  :)
Пьрвата ми инсеминация беще на естествен цикьл,а сега от утре( 5ден от М.)започвам да пия Клостилбегит 50мг. 2х1т.дневно.В понеделник сьм на преглед, да видим колко фуликула ще ги заформя / на пьрвата бях с един /.
Никога не сьм пила това лекарство,малко сьм притеснена.Какви станични ефекти мога да очаквам ?!?
« Отговор #64 -: Юли 23, 2007, 21:03:05 pm »
Аз от Клостилът бях с подут корем. Друго не е имало, е май и похапвах повечко. Но при всеки е различно. Пожелавам ти хубави фоликули и успех! :D :D
*
« Отговор #65 -: Юли 23, 2007, 21:59:45 pm »
Благодаря beny!
 :( Нещо ме хваща параноята обаче,да не направя хиперстимулация.
При тези дози на  Клостилбегита, дали не трябва да ме видят на УЗИ още преди понеделник.Трябва да пия 5дни 2х1т.??? :? 
*
« Отговор #66 -: Юли 23, 2007, 22:44:58 pm »
Не се притеснявай, Дидре, дозата не е много голяма и почти няма странични ефекти, освен леко подуване на корема /поне при мен/.
Аз имам 3 стимулации с Клостилбегит и винаги са ме гледали след 5 дневния прием, така че - споко! Лекарят ти си знае работата!

Успех и стискам палци за  :bfp1:

:goodluck:
*
« Отговор #67 -: Юли 23, 2007, 22:56:18 pm »
Благодаря за подкрепата galli !   :bighug:

*
« Отговор #68 -: Юли 24, 2007, 07:11:27 am »
Благодаря beny!
 :( Нещо ме хваща параноята обаче,да не направя хиперстимулация.
При тези дози на  Клостилбегита, дали не трябва да ме видят на УЗИ още преди понеделник.Трябва да пия 5дни 2х1т.??? :? 
И при двете инсета бях стимулирана с Клостилбегит 2*1т. Първото инсе от петия ден,а второто от четвъртия и при двете бях без проблеми. При първия опит образувах три фуликула ,от които два се пукнаха,при втория опит образувах 8, 5 се развиха и 4пукнаха. Успех и спокойно напред  :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17 :balk_103:
« Отговор #69 -: Юли 24, 2007, 07:21:58 am »
Моми4ета бих искала да ви попитам нещо. Колко време след първата си неуспешна инсеминациа се решихте на следваща? Моята беше през май, и така се от4аях след отрицателния резултат, 4е ме е страх да опитам отново.

[/url]
*
« Отговор #70 -: Юли 24, 2007, 07:32:11 am »
Didre не се притеснявай и моята стимулация протече по тази схема - клостил 5 дни 2*1. нямах странични ефекти, образуваха се 3 фоликула, два се пукнаха.
Стискам палци за :bfp:
*
« Отговор #71 -: Юли 24, 2007, 07:33:10 am »
Моми4ета бих искала да ви попитам нещо. Колко време след първата си неуспешна инсеминациа се решихте на следваща? Моята беше през май, и така се от4аях след отрицателния резултат, 4е ме е страх да опитам отново.
Веднага на следващия месец.Бях решила да не пропускам месец докато не се получи с изкл. на летните жеги.Е за мой късмет забременях от втория опит.Пожелавам ти успех и моя късмет да тe навести  :crossfingers: :bighug: :blowingdust:
*
« Отговор #72 -: Юли 24, 2007, 07:36:53 am »
Мелиса от медицинска гледна точка няма проблем инсетата да са последователни, т.е. в последователни месеци/цикли.
Не бива да се отчайваш, все пак инсето е най-леката АРТ процедура и при него общо взето нищо не можеш да загубиш (освен пари) само увеличаваш шансовете за забременяване, така че събери сили и смело напред :D
*
« Отговор #73 -: Юли 24, 2007, 10:30:41 am »

Мелиса, миличка не се отказвай от нов опит, знам колко ти е тежко   :bighug:
На мен ми трябваха 6 год.зада се престраша да отида при специалист,преди няколко дена разбрах, че пьрвато ми инсе е несполучливо и бях на границата да рухна.
Трябва да вярваш силно и да не се отказваш, надявам се че имаш подкрепата на семейство
и приятели ,имаш и нашата подкрепа  :bighug: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
*
« Отговор #74 -: Юли 25, 2007, 09:35:02 am »
Стискам палци на всички момичета които чакат резултата  :crossfingers: За съжаление моят втори опит бе неуспешен пак. Сега евентуално септември ще бъде третият. Искам само да попитам тези от вас които евентуално знаят, сега 3-ят път ще бъде със стимулация и ми казаха да отида на 1-вия - 2-рия ден от цикъла, но поради факта че имам зацапване от 2-3 дни преди същинския цикъл се чудя как да броя дните. Според мен това объркване се дължи на дуфастона който пия след самите инсета по предписание на лекаря. Успех на всички още веднъж  :)   
« Последна редакция: Юли 25, 2007, 09:49:29 am от kremm »
« Отговор #75 -: Юли 25, 2007, 11:58:28 am »
здравей kremm. Дните на менструацията започваш да броиш от истинското същинско идване,т.е. когато ти дойде с пълна сила. Хайде успех следващия път.
« Отговор #76 -: Юли 26, 2007, 18:24:46 pm »
Здрасти!

Въпроса ми е,имаме ли шанс за инсеминация,с тези резултатите,какви трябва да са по принцип.С какво мога да въздействам,пил съм билки,витамини,чайове.

обем на еякулат                        3,0 мл.
концентрация                           3,2 млн/мл.
общ брой на сперматозоиди              9,6 млн.
обща подвижност                        37%
с нормокинеза                          23%
с хипокинеза                           14%
с акинеза                              63%
брой нормокинетични/мл.             736000
общ брой нормокинетични            2208000.
Благодаря.
« Отговор #77 -: Юли 26, 2007, 22:25:19 pm »
Здравейте момичета!
Този месец правих второ инсе, и двете на естествен цикъл.От сутринта имам леко зацапване, което досега не ми се е случвало.Сигурно е от Дуфастона.Щом получих зацапването спрях дуфастона ,защото мислех ,че ми идва, ама цял ден още нищо.Дали не трябваше да го спирам, чудя се да го взема ли вечерта?
Кремм,кога прави второто инсе?Аз бях на 11.07.,с теб си вървим заедно,май...
rum_sisi , разбира се ,че имате шанс за инсеминация, мъжа ми е с подвижност от 20-35%,обем-1,6, силно повишен вискозитет и доктора каза, че шансът ни е голям. В форума Бг-мама има едно момиче, което забременя по естествен път с подвижност 8%. Успех Ви желая!!
« Последна редакция: Юли 26, 2007, 22:30:53 pm от silvi 35 »
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #78 -: Юли 26, 2007, 22:54:34 pm »
Здрасти!

Въпроса ми е,имаме ли шанс за инсеминация,с тези резултатите,какви трябва да са по принцип.С какво мога да въздействам,пил съм билки,витамини,чайове.

обем на еякулат                        3,0 мл.
концентрация                           3,2 млн/мл.
общ брой на сперматозоиди              9,6 млн.
обща подвижност                        37%
с нормокинеза                          23%
с хипокинеза                           14%
с акинеза                              63%
брой нормокинетични/мл.             736000
общ брой нормокинетични            2208000.
Благодаря.

rum_sisi виж ето тук:
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=84.0

Шанс имате, но е малък :?, съжалявам. Имате ли диагноза, изследвания и какво сте пили?

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #79 -: Юли 27, 2007, 03:19:49 am »
Ок, реших се на нов опит през Септември. Не искам да си заравям главата в пясъка. Нищо не пе4еля от това - само време губя. Успех на вси4ки! :D

[/url]