Оооооо, хич не им се връзвайте на простотиите на околните! Доста години живяхме заедно и от хора, изван семействата ни чувахме само "Айде,няма ли да се жените? Деца няма ли да раждате? Стига с този гаджелък!".Родителите ни нито веднъж не ни попитаха това, но разни там хорица се накъсаха да дават съвети, каквито никой не е поискал. Сега, от няколко месеца сме женени и инвазията от хорица се утрои... Таз година булка, догодина люлка, ми намекват разни. А при нас съществува проблем, който едва ли ще се реши за година. Но нямам никакво намерение да споделям каквото и да било с питащи и псевдосъстрадателни! Който трябва знае!
Хареса ми идеята за близнаци и инвитро за целта, ще шашна някой ден някой нахалник, обещавам! За сега отговарям, че тамън сме се оженили и смятаме да се насладим на семейния живот двамата преди да станем трима. Глупаво от моя страна, ама ми върши работа за сега- млъкват и не питат повече. Завиждат, че се размотаваме из Европата и насам-натам без ангажименти, а те тичат из детски градини и училища, пазаруват тетрадки и учебници, учат уроци като третокласници. А аз завиждам съвсем благородно на тях...