0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Вчера ме попитаха....
« Отговор #60 -: Август 03, 2007, 17:42:02 pm »
Гадно е да срещнеш познат и да те питат имаш ли деца.
Гадно е да видиш съученички те са с по две вече и да ти казват някой "Хайде поне с второто да ми правиш компания". Ако знаят само колко искам да съм с количка, а не с папки затичана към поредния офис.
Но да знаете,че е най гадно да те пита свекърва ти "Аде ма този месец не си ли ФАНАЛА" На няколко пъти ми идваше да и разбия физиономията и след последният път когато се осъзнах, че вече вървя към нея (навреме се спрях) просто спрях да ходв там. Мъжът ми я поздруса малко, бях на седмото небе, и той не ходи там, но това ли е начина??????

*
« Отговор #61 -: Август 03, 2007, 18:00:18 pm »
Naid27, недей миличка , не се разстройвай....тя сигурно го прави от глупост, не го взимай навътре, тегли и една майна и изобщо не си го слагай на сърце....простотията по хората ходи. Важното е , че мъжът ти те подкрепя! Хайде, горе главата, всичко ще се оправи;-)))))
« Отговор #62 -: Август 04, 2007, 09:47:54 am »
Аз пък от мойта свекърва съм слушала какво ли не... Дъщеря и беше с 9 годишен стерилитет и правеха опит след опит-свекървата биеше инжекциите. Действието се развива през 98 год. Ние сме гаджета с мъжа ми и аз го чаках да дойде(той беше слязъл до колата). Аз го чакам у тях. Ненадейно се прибират свекървата и сестра му. Свеки ме вижда и започва да се кара с мен с ръцете на ф. Сестра му на мъжа ми влезе в хола и се затвори там. Свекито тогава ми каза да се махам! Да си вървя в къщи - нали съм имала 2 апартамента(нямам-на баща ми са, а той може да се ожени повторно). Нарече ме "мръсен парцал" и ми каза, че нямала да гледа друго "такова" дете-щяла да гледа само детето на дъщеря си. "Такова" е детето на мъжа ми от предишен брак, но той е боледувал 10 год. преди да забременее бившата и да е бременна цели 11 месеца. :D(аз тези неща не ги знаех и доста се учудих-питах какво му има на детето 8O, но тя отклони въпроса). Аз и казах, че ако имам дете няма да и го дам да го гледа! След това отиде да бие инжекцията на дъщеря си. Дъщеря и не забременя и този път. Стана, но чак от следващите опити. Роди декември 2000 год. Коментара беше, че е нямало смисъл да правят интвитро-а тя така забременя. Детето го криеха от мен и аз го видях за сефте тази година случайно-ходихме до вилата и тя го гледаше.
« Последна редакция: Август 04, 2007, 09:50:48 am от Tutto_bene »
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #63 -: Август 04, 2007, 09:59:30 am »
Tutto_bene,лелее!?! 8OДалеч съм от такива неща и чак не ми се вярва на историята ти... :( Боже,на какъв стрес си подложена...Стой далеч от такова негативно отношение. :bighug:

*
« Отговор #64 -: Август 04, 2007, 10:38:05 am »
Аз пък от мойта свекърва съм слушала какво ли не... Дъщеря и беше с 9 годишен стерилитет и правеха опит след опит-свекървата биеше инжекциите. Действието се развива през 98 год. Ние сме гаджета с мъжа ми и аз го чаках да дойде(той беше слязъл до колата). Аз го чакам у тях. Ненадейно се прибират свекървата и сестра му. Свеки ме вижда и започва да се кара с мен с ръцете на ф. Сестра му на мъжа ми влезе в хола и се затвори там. Свекито тогава ми каза да се махам! Да си вървя в къщи - нали съм имала 2 апартамента(нямам-на баща ми са, а той може да се ожени повторно). Нарече ме "мръсен парцал" и ми каза, че нямала да гледа друго "такова" дете-щяла да гледа само детето на дъщеря си.

Ма кви са тия хора бе???? Извънземни ли са?
« Отговор #65 -: Август 04, 2007, 12:29:52 pm »
Аз стоя далеч от тях. Но понеже стана въпрос за това когато те обиждат роднини колко боли.. Тя свекървата каза същото нещо и на сина си(тогава ми беше приятел). Щяла да гледа само на дъщеря си детето(а тя нямаше такова). Той тогава и каза: "Каква майка си ми тогава като не искаш да ми помагаш?" Много е лошо да знаеш, че майка ти не те обича толкова колкото сестра ти и ти го казва в очите..
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #66 -: Август 04, 2007, 21:05:37 pm »
Тутинка, :bighug:!
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #67 -: Август 04, 2007, 22:01:21 pm »
Аз чета тука, чета, и само клатя глава, просто нямам думи, понякога очите ми се опулват така  8O, и не знам какво да кажа...
Аз мисля че е напълно достатъчна нашата болка, че и от горе на всичко да сме длъжни да слушаме такива идиотщини.
ИГНОР, ИГНОР, ИГНОР - правилната терапия!
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #68 -: Август 04, 2007, 23:54:20 pm »
Моят подход няма да ви хареса... от възпитано и що годе кротко момиче се превърнах в зверче и половина.. когато се оженихме питанки от доста посоки имаше.. изрепчих се няколко пъти, че като му дойде времето ще си кажа новините..
Честно казано напоследък никой нищо не ме питал.. дали щото знаят, че паля от половин дума.. :ask:
:jump12:
*
« Отговор #69 -: Август 05, 2007, 09:52:30 am »
 И при мен така се получи ,ДИН ДИН! :) Чак сега си викам ,няма ли някой да ме попита че да им кажа,че имаме проблем?!Още не сме им казали,аз съм оставила това удоволствие на съпруга ми,а той хич не бърза... :)
« Отговор #70 -: Август 05, 2007, 09:56:28 am »
То и аз не си поплювам много. Преди си мълчах тактично, защото така съм възпитана, но в крайна сметка не може само да те унижават и да си мълчиш. Когато има нахално и непрекъснато питане от разни хора какво ще правим и как ще решим този "сериозен" проблем. Отговарям на секундата-ако ще и да ме намразят. След като не им пука и така се гаврят аз им отговарям както мога. Гледам да не се срещам с тях и ги избягвам. Даже на една приятелка и казах, че ми е неприятно да ме пита за това.
*
« Отговор #71 -: Август 05, 2007, 12:37:34 pm »
Здравейте.Разплаках се когато прочетох всичко. Ама тези свекърви са нещо ужасно.Аз имам приятел и вече почти три години живеем на семейниначала.Много искаме да имаме бебче,но нещата не се получават.Всеки път като ходим на гости при майка му,се почват едни приказки как баба му искала правнуче,как било време,как трябвало да мислим вече, не можело така и т.н и т.н.Ние мълчим всеки път когато се заговори на тази тема или веднага почваме да говорим за друго.И на двамта ни е болно и трудно да го обсъждаме с тях,а пък и не искаме.На мен ми идва да се скрия под земята от болка и гняв.Изва ми да й затворя устата,но не искам да ставам като нея.Трудно е и подкрепям и разбирам всеки,който има такива проблеми.Ужасно е болезнено.Дръжте се мили момичета.Слънцето ще се усмихне и на нас.Утрешния ден ще бъде наш.Успех :cool:
*
« Отговор #72 -: Август 05, 2007, 14:41:30 pm »
Нарече ме "мръсен парцал" и ми каза, че нямала да гледа друго "такова" дете-щяла да гледа само детето на дъщеря си. ........
Детето го криеха от мен и аз го видях за сефте тази година случайно-ходихме до вилата и тя го гледаше.

:balk_159: Невероятни са тези `майки`! :balk_149: Как им раждат мозъците тези идиотщини?! :balk_153: Бясна съм!

Аде ма този месец не си ли ФАНАЛА"

Не е за вярвяне!
« Отговор #73 -: Август 05, 2007, 15:34:22 pm »
Лелеееее момичета, чета и не вярвам колко простотия има по хората. Айде като не ти е близък човек е ясно, че го води любопитството или някакво изкривено чувство да се бърка в чуждите работи, за да те нарани, но най-близките  :?
Когато ние с мъжа ми имахме брак *вече* четири месеца свекито попита - Какво направихте с бебето? Ние и двамата обезумяхме  8O Питам аз какво бебе и тя вика ами вашето. Вече сте женени толкова време, какво стана? Не мога да ви опиша каква люта болка почувствах в този момент. Ние вече знаехме, че ще има проблем със забременяването, защото година преди да се оженим започнахме с целенасочените опити, но уви... И понеже тогава живеехме у тях (в друг град) аз същата вечер се прибрах в моя си дом. Тогава мъж ми я насолил здравата и вече почти 5 години сме женени, не е отворила и дума за бебета.
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #74 -: Август 08, 2007, 15:39:18 pm »
Оженихме се преди 4 години.Работата ми е такава,че общувам с много хора,половината от тях по някакъв повод ме питат защо нямам дете!Преди две години отговарях,че искаме да си "поживеем",преди една,че това е Божа работа....Сега вече наистина ми е трудно,защото наскоро една клиентка ми каза-"какво става с теб,май Господ нещо не те бръсне"!Може ли да има толкова ужасни хора,като сме без деца с какво сме толкова по-различни ?
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #75 -: Август 08, 2007, 15:42:02 pm »
преди една,че това е Божа работа....Сега вече наистина ми е трудно,защото наскоро една клиентка ми каза-"какво става с теб,май Господ нещо не те бръсне"!

Е, това е вече жестоко!
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #76 -: Август 08, 2007, 15:58:58 pm »
Това си е чиста злоба. Аз пък се ожених за мъжа си през 2000 година и свекървата не пита защо не съм забременяла. То аз не контактувам с нея въобще, но виждам, че изпитва садистично удоволствие.. "Мръсния парцал" не може да има деца. Само дето "мръсния парцал" от много пазене никога не е забременявала и няма нито един аборт....Всъщност тя си спомня, че е боледувал сина и и това е една от причините, за да си мълчи...
« Последна редакция: Август 08, 2007, 17:53:53 pm от Tutto_bene »
*
« Отговор #77 -: Август 08, 2007, 16:01:54 pm »
Наистина е жестоко,не се ли сещат тия хора,че на нас и без това ни е достачно трудно.А като ни "настъпят по мазола" става нетърпимо-на мен лично такива думи съвсем ми убиват надеждите и силата за борба!
*
« Отговор #78 -: Август 08, 2007, 16:05:56 pm »
Честно казано моята свекърва проявява доста разбиране на тоя етап,но това е само защото при нас още не е много ясно в кого и каква е причината.
*
« Отговор #79 -: Август 08, 2007, 16:58:12 pm »
Не мога просто да чета безучастно.
Не свивайте мъката си момичета, щом ви нападат отвръщайте. Сега боли, но някой ден ще станете майки, и злите езици ще млъкнат.
Аз само чакам свекърва ми дума да каже и ще скоча веднага.
В родата на мъжа ми следния случай: братовчедка му се оженила,но бебе нямало, и хоп тя се оженила повторно и забременяла от раз. И всички са горди-напъчени как ето тя си е наред. Селяндури, прости мръсни.
Само дума да ми кажат и ще го отнесат за всичко което чета тук.
Аз вече хапя на месо, когато нещо ме подразни.