0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
Re: Вчера ме попитаха....
« Отговор #80 -: Август 08, 2007, 20:01:52 pm »
Аз вече хапя на месо, когато нещо ме подразни.

:lol: :lol: :lol:Хи,хи,това ми хареса!...Нали съм си хищна рибка... :lol: :lol: :lol:
 :bighug:
*
« Отговор #81 -: Август 08, 2007, 20:36:40 pm »
Хареса ми,Аида,само така!Аз понеже съм "мека Мара" не съм от най дейните в тая насока много се кефя на хищните!
*
« Отговор #82 -: Август 09, 2007, 10:52:24 am »
наскоро една клиентка ми каза-"какво става с теб,май Господ нещо не те бръсне"!

Каква дребна, жалка, мръсна и злобна душица!
« Отговор #83 -: Август 14, 2007, 23:40:59 pm »
Да и на мен често ми се слуява да ми задават такива тъпи въпроси.Какви са тези хора не мога да разбера ,какво им влиза в работата ,кой ,кога ще има деца .Ама аз нали съм добричка и казвам "ами рано ми е ,не бързам още" и едвам сдържам сълзите си ,а как ме боли ,но такива глупаци има и винаги ще ги има. :BangHead:А за този проблем не говоря  с почти никой само с най близките ,щото хората са много лоши и почват да ни наричат с едни гадни определения ,но сега не искам да се сещам .Ще им дам зелен светофар ..... :balk_70:
*
« Отговор #84 -: Август 15, 2007, 19:21:19 pm »
Здравейте отново. Вече ви писах за майката на моя приятел. Но днес се разнесе нова новина. Дъщеря й е бременна и аз вече съм "един парцал, който не става за нищо щом не съм родила досега". Цял ден плача и незнам какво да кажа. Болно ми е и незнам какво да направя. Помогнете ми, цялата ми вяра и сила изчезна днес. Сърцето ми се къса и боли...боли...
« Отговор #85 -: Август 15, 2007, 19:39:48 pm »
Ох мили4ка,не знам какво да ти кажа...Горе главата и не им се давай,имам предвид подминавай с достойнство такива хора и изоб6то не им се връзвай.Господ вси4ко вижда и не забравя и доброто и ло6ото.Моли се да си жива и здрава,другото с времето 6те се нареди,и бебенцето 6те дойде и 6те забрави6 вси4ко.Не се от4айвай и не пла4и.И аз днес пла4а,ама като пла4ем/какво,ни6то не променяме.По/добре да си пазим сили4ките и нервите,4е 6те ни трябват.Не обръ6тай внимание на жалките ду6ици,не заслужават.Да се пази6 и късмет.Целувки и прегръдки. 
*

baracuda

• 5348
« Отговор #86 -: Август 15, 2007, 21:01:12 pm »
Здравейте отново. Вече ви писах за майката на моя приятел. Но днес се разнесе нова новина. Дъщеря й е бременна и аз вече съм "един парцал, който не става за нищо щом не съм родила досега". Цял ден плача и незнам какво да кажа. Болно ми е и незнам какво да направя. Помогнете ми, цялата ми вяра и сила изчезна днес. Сърцето ми се къса и боли...боли...

:wink: :wink: :wink: Сега,слушай и изпълнявай! :wink: Първо си доста млада за да се тревожиш,че не си родила до сега.Второ,не е толкова лесно,колкото изглежда,така че приеми досегашното си незабременяване за напълно нормално.Трето,кажи от кой град си,за да те насочим към добър специалист.Време е да направите малко изследвания със твоята половинка.Понякога проблемът е малък и лесно-решим.Със самосъжаление няма да си помогнеш,действие трябва и горе главата!Избий си от главата майката на приятеля си и се настрой позитивно към успех!Моята вяра и тя е заминала някъде на кино,ама се боря,нямам друг избор!И аз се надявам като теб,че ще гушна своята рожба и въпреки отчаянието си не спирам да мечтая...едва мъждука пламъчето на надеждата,но не е угаснало още...Айде,мацко,стегни се!Ще дойде и твоят щастлив ден!Успех! :hug2:
« Отговор #87 -: Август 15, 2007, 22:58:38 pm »
Хей ,мила ne6i,я не се отчайвай че ще има бой.Я ги остави да пътуват глупаците като майката на твоя приятел,ама тя на колко години е че и е толкова малко акъла на тая жена.Изобщо не ти разрешавам да рониш сълза заради няква тъпа овца-извинявам се ама така ме е яд ,чееее.....Горе главата ,прекъсни връзките с нея ако ти е възможно де ,или я постави на мястото й с някой лаф ,като "когато решим да имаме дете ще ти съобщим " или нещо такова.Искам една широка усмивка!! :fighting: :balk_70:
« Отговор #88 -: Август 16, 2007, 01:48:47 am »
Ne6i да вземеш на тия мижави души заровени незнам каде да им теглиш по една голяма *айна до девето,десето и т.н.коляно и да не се тормозиш защото никой няма после да ти възстанови нервите и здравето което ще разпилееш да се ядосваш!Онзи от горе вижда вси4ко и си знае работата!Дръж горе главата и не се подавай на тези неща!Желая ти успех! :bighug: Не се предавай!!!!!!!
*
« Отговор #89 -: Август 16, 2007, 06:51:20 am »
Милички много ви благодаря за подкрепата и милите думи. Много ми помогнахте да се съвзема. Дори имам час при гинеколога ми в понеделник. Вдъхнахте и вяра. Много ви обичам и ви прегръщам. Вие сте най-добрите и заслужавате най-хубавото на земята да и се случи. А що се отнася до свекито, не искам да я виждам. Просто няма място за нея в моя дом. А дъщеря й нека бъде жива и здрава.
Благодаря ви още веднъж. Аз съм от София и ще ви бъда много благодарна ако ме насочите към някой специалист. Смятам да си направя изследвания. Прегръщам Ви. :bighug:
*

baracuda

• 5348
« Отговор #90 -: Август 16, 2007, 07:12:21 am »
Аз съм от София и ще ви бъда много благодарна ако ме насочите към някой специалист. Смятам да си направя изследвания.

Иначе сега при кой доктор ходиш?Какво сте правили до сега?
*
Ходя при д-р Пламен Георгиев-гинеколог. Отскоро се преместих при него.Бях при една лекарка, която не ми правеше изследвания въобще и само предполагаше. Ходих при ендокринолог, който ми направи хормонални изследвания и после ми каза да ходя при друг лекар направо за безплодие. Луда работа... По провцип имам нередовен цикъл от както го имам изобщо. Но всички лекари са ми казвали, че като родя ще се оправя. Давали са ми дуфастон за малко и после Ясмин за регулиране на цикъла. И това е.
*
« Отговор #92 -: Август 17, 2007, 18:39:16 pm »
Оказа се че това момиче, т.нар.зълва страда от безумие. Искала да прилича на батко си и да я харесват и уважават както него. И като разбрала че искаме да имаме бебче, хванала първия срещнат и много го заобичала и хоп бременна. Ужас...Така била изпреварила кака си и обичта на хората била нейна. Господи дай ми сили да не обръщам внимание на тези... и аз незнам как да ги наричам.Боли ме...Как се раждат такива хора?!Как оцеляват?!Как не изпитват какпа жал или разбиране!?Как не могат да разберат!?Как? :balk_145: :balk_146:Дано да бъдат щастливи..но без мен. Не ги искам толкова гадни и злобни. А на вас благодаря още веднъж. Много сте мили и добрички. :bighug:
« Отговор #93 -: Август 22, 2007, 16:43:37 pm »
Мен вече не ме питат. Но ако трябва да бъда честна повече ме вбесява нещо друго.
Доста често се случва, когато се говори за финанси или свободно време някой да изтърси "Е, какво се оплакваш, ни дете, ни коте. Широко ти е около врата" Това е израза, който ме побърква
« Отговор #94 -: Август 22, 2007, 17:00:48 pm »
Мен вече не ме питат. Но ако трябва да бъда честна повече ме вбесява нещо друго.
Доста често се случва, когато се говори за финанси или свободно време някой да изтърси "Е, какво се оплакваш, ни дете, ни коте. Широко ти е около врата" Това е израза, който ме побърква

Оооо аз веднъж отговорих много грубо на една далечна роднина и и казах,че ми е широко около врата,защото съм кадърна и съм съумяла да имам хубава професия и да печеля достатъчно пари, а не ми е широко около врата, защото нямам още деца!!!!
На мен специално ми е писнало да слушам оплаквания колко пари отиват за децата. Ами да си спечелят де, нали имат деца и се смятат за богоизбрани поради  това. Богоизбраните би трябвало да могат всичко по отношение на децата, не само да ги създават!
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #95 -: Август 22, 2007, 17:29:04 pm »
На мен специално ми е писнало да слушам оплаквания колко пари отиват за децата. Ами да си спечелят де, нали имат деца и се смятат за богоизбрани поради  това. Богоизбраните би трябвало да могат всичко по отношение на децата, не само да ги създават!
:good_post:
*
« Отговор #96 -: Август 22, 2007, 18:39:35 pm »
Цитат
Богоизбраните би трябвало да могат всичко по отношение на децата, не само да ги създават!
:good_post:
« Отговор #97 -: Август 23, 2007, 08:20:04 am »
Така е Stelliana. Аз обикновено казвам, че мога да си правя сметката, за разлика от тях. Освен това си имам коте и то не едно. Но от това някакси не ми става по-леко
 Имам една колежка, която също е без деца и вече няма никакви шансове да има. Тя умее да накара и най-бездушните хора да се почувстват неудобно. Казва им простичко "Да, обаче ти имаш нещо, което аз нямам".
*
« Отговор #98 -: Август 23, 2007, 09:26:47 am »
Никога няма да престана да се изумявам колко сме различни хората!/С риск леко да отклоня темата/-Вчера фризьорката ми направо ме уби!Предполагам,че и вие споделяте с фризьорката и козметичката си лични неща.Та,когато и обясних,че ще ходя да правя лапаро,и след това евентуално ин витро,тя ме обяви за луда."Наистина ли искаш да имаш друго дете!!!?"Казах й ,че даже искам две.И тя каза изречението"За първи път чувам жена като теб/с едно дете/да ходи на ин витро!"Аз просто останах без думи...Няма как да ги накараме да ни разберат,нито дами скато тази/която е родила едно дете безпроблемно и го смята за предостатъчно/,нито другите,които като забременеят и след това родят,го правят с гръм и трясък,като че ли само те на този свят са майки и всички трябва да говорим само за това.
« Отговор #99 -: Август 23, 2007, 09:45:23 am »
Ако отидеш при психотерапевт да ти направи прическа, също може да се изумиш от резултата  :D