Аз имам няколко приятелки, които също нямат деца. Едната е на възраст и май въобще не иска и да има. Другата ми казва, че било "Божа работа". Третата ми каза, че не е сигурна, че иска толкова много деца и май не държи. А една, която преди 4 години ми обясняваше как мъжът и можел да има деца, но въпреки това не ставало.. Тя била дърта и вече се била отказала. Обади ми се наскоро да ми каже, че заради това се развежда.. Направо се опулих! Тази последната ми спомена, че преди години мъжът и е прекарал орхиепидидимит(възпаление на епидидима на тестисите). Той обаче като се разболява е имал вече дете от предишен брак. Моя също е прекарал същото заболяване, но е бил съвсем млад и не е лекуван както трябва-не му е правена спермограма въобще, докато на съпруга и са казали, че може да има проблем, но хубаво, че има дете... Мойта приятелка си мислеше, че причината е в нея, но аз още тогава и казах, че вероятно той има поражения и оплодителната способност му е силно намалена.. Тя обаче ми заяви, че не било така, но аз и казах, че това заболяване си води до безплодие. Та сега след толкова години тя е решила, че иска дете и се развежда. Обади ми се и ми каза, че иначе при нея нещата са наред и ше прави опити да си забременее и да роди. Незнам, но не очаквах от нея да се разведе заради това, а с онези другите приятелки удрям на камък по въпроса за бебе. На всички съм казала за нашия сайт. Имам и такива познати, които ме питат, но аз отговорих, че опитваме, но не се получава засега.. Абе аз съм си малко директна-направо казвам и те млъкват.. Хич не ми пука!