0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Врьщам се от АДА
« -: Август 28, 2005, 14:28:10 pm »
Боли ме тялото и наранената ми и3страдала души4ка :cry: Радоста от бременноста и двете 4ерти4ки на тестовете беше кратка.И3вьн мато4на бременност.От сьбота /и3миналата/3апо4на ходенето по мьките.Ужасни болки ниско долу,бе3 кьрвене и много рев :cry: 3агубих така желаното и 4акано дьлго време малко беб4е и брат4е/така исках/на моята ве4е пораснала дьщери4ка,която е толкова дале4 от мен.Отлетя то4но когато бях на операционната маса.Прибарам се току що в пра3ният си дом.Слушам А3ис пла4а и пиша.Вси4ко ме боли.Мьжат ми трябваше да отиде по спешност на обяд на работа.
Врьщам се от АДА
« Отговор #1 -: Август 28, 2005, 14:37:00 pm »
Мила Перличка, не знам какво да ти кажа, наистина е много тъжно. Приеми подкрепата ми.
*
Врьщам се от АДА
« Отговор #2 -: Август 28, 2005, 14:42:40 pm »
Много съжелявам, миличка :balk_21: Кураж!
*
Врьщам се от АДА
« Отговор #3 -: Август 28, 2005, 14:55:37 pm »
3ащо се полу4и така,като са 3апушени трьбите.Какво ми предстои от тук нататьк,моля ви помагайте с мнения :!: Не искам да се отка3вам а времето лети.
Врьщам се от АДА
« Отговор #4 -: Август 28, 2005, 15:04:49 pm »
Перличка, освен да ги махнат преди следващото ин витро... Друго не се сещам.  А защо са запушени?

Не се отчайвай, мила, ние сме с теб!
*
Врьщам се от АДА
« Отговор #5 -: Август 28, 2005, 18:18:27 pm »
Мила перличка, много ми е мъчно  :(  Не знам какво да ти кажа за да ти стане по-леко, освен че виждаш колко близко беше, което значи че следващия път е най-верояно всичко да е ОК.
Докторите си имат технологии за да преодолеят този момент - доколкото знам по специален начин се поставят ембрионите в матката, а не се впръскват. Друг е въпросът, че не знам дали могат да отидат нагоре сами ... Говори с лекаря ти! Следващия път всичко ще е успешно до края, горещо ти го пожелавам! Ще видиш!
Бъди силна и вярвай, ние сме с теб.
*

Anonymous

Врьщам се от АДА
« Отговор #6 -: Август 28, 2005, 18:46:06 pm »
Извинявам се, гостът бях аз, Наталия, явно имам някакви затруднения при пращането на съобщения.
Перла, много ти съчувствам мила. Но...бързо избърши сълзите, та това е едва вторият ти опит, а ембриончето ти вече доказа, че може да се имплантира успешно, макар и в тръбата. Хайде момиче, горе главата...ще има и следващ път; запази нервите си за тогава
*

Anonymous

Врьщам се от АДА
« Отговор #7 -: Август 28, 2005, 18:48:36 pm »
Наталия е пак. Перла да не би ембрионите да са били мазани с т.нар ембриоглу - ембрионално лепило, което братята Тодорови използват повсемество. Някак си не вярвам в ефективността за тази формула и ми се струва, че може да докара включително тубарна брем-ст. На кой ден ги върнаха след пункцията и колко бяха на брой ???
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Врьщам се от АДА
« Отговор #8 -: Август 28, 2005, 19:14:03 pm »
Perla, ti ste uspee6, viarvai, vsitski ste uspeem.
Врьщам се от АДА
« Отговор #9 -: Август 28, 2005, 20:47:26 pm »
Искрено съжалявам за случилото се, стискам палци всичко да бъде наред с теб за да може да постигнеш целта си.
*
Врьщам се от АДА
« Отговор #10 -: Август 28, 2005, 23:43:32 pm »
Наталия,ембрионите  бяха два и ми ги вьрнаха на 3 ден.Не 3ная дали са били нама3ани с нещо :roll:
Сигнус,ще попитам доктора наистина.Смятам сьщо,4е ще се в3еме това в пред вид в следващия опит.А ембрионите са поставени с нещо като спринцовка.Сама си я дьржа докато доктора донесе ембионите.
На вси4ки ви благодаря 3а подкрепата :!:  :!:
*
Врьщам се от АДА
« Отговор #11 -: Август 29, 2005, 09:03:31 am »
Незнам какво да кажа...ужасно е това което преживявяш.Аз самата съм с 2 извънматочни-не след инвитро,но знам как боли....каквото и да кажа все ми звучи тъпо.Надежда и вяра ти желая от сърце.
*

oganche

• 957
  • Малката ми мацинка
Врьщам се от АДА
« Отговор #12 -: Август 29, 2005, 09:07:14 am »
Много съжалявам Перличке за загубата ти. Това наистина е ужасно. Просто идея си нямам как може да се случи?! Но явно може. По недоказани теории, когато се върне ембрион на 3-ия ден, той се качва в тръбата, защото на 3-ия ден му е там мястото. Но това е недоказано. Аз затова съм привърженик на бластоцист  ЕТ, защото ембрионите са точно във фаза, когато се развиват в матката, а не в тръбата. Извинявай за "любителския" език, на които се опитвам да се изкажа по тези толкова сложни въпроси. Мисля, че би трябвало да ти махнат тръбите преди следващото инвитро, щото така и така са запушени и не вършат никаква работа, а само могат да ти създадат проблеми. Пожелавам ти бързо възстановяване и скоро да подновиш опита с трето инвитро, което......ще бъде успешно ДО КРАЙ! Бъди силна и всичко ще се оправи. Да занеш, че много те обичаме и те подкрепяме. Късмет миличка!

*

kiara

• 1449
  • Това, което не ни убива, ни прави по-силни!!!
Врьщам се от АДА
« Отговор #13 -: Август 29, 2005, 10:18:28 am »
Бъди силна, не се отчайвай следващия път всичко ще е наред!!! Кураж!!!

*
Врьщам се от АДА
« Отговор #14 -: Август 29, 2005, 11:09:59 am »
Перла,
много съжалявам за това което ти се е случило :cry: Ще видиш, че следващия път всичко ще бъде наред!
Стискам палци и успех!
*
Врьщам се от АДА
« Отговор #15 -: Август 29, 2005, 12:25:23 pm »
Много, много кураж и сили.
Гледай само напред
Врьщам се от АДА
« Отговор #16 -: Август 29, 2005, 12:28:56 pm »
E не е истина просто! И защо трябваше да се случи точно това? Направо незнам какво да ти кажа..то каквото и да казвам полза няма да има. Само ще ти пожелая много сили и кураж и бързо да се съвземеш.
*
Врьщам се от АДА
« Отговор #17 -: Август 29, 2005, 15:00:32 pm »
И от мен много кураж и сили мила Перла, следващият път ще бъде успешен.

А това за ембрионите да се връщат в тръбата няма логика. Нали това е една от основните функции на тръбата, да предвижва яйцеклетката към матката, а не обратното, но явно и това се случва  :(  Освен ако не са попаднали в нея още при трансфера.
Врьщам се от АДА
« Отговор #18 -: Август 29, 2005, 16:59:34 pm »
Мила Перличка,

Много много съжалявам за ада, през който е трябвало да преминеш :cry:  Наистина е много гадно понякога :cry:

Желая ти кураж и успех занапред! :)
Благодаря ти, Бени!

*
Врьщам се от АДА
« Отговор #19 -: Август 29, 2005, 17:18:36 pm »
Желая ти скоро отново да се върнеш в рая, където беше последните 2 седмици.
Късмет!