Фреши, ние имаме стъклена душ-кабина, правена по поръчка по специални размери - страшно съм доволна - хем ни е широчко (че стандартните все са ни тесни
), а пък и мястото беше доста особено, стъклото е доста дебело и наистина е закалено - става на малки топченца, които не могат да те порежат. Няма кантове (с изключение на тези отдолу), максимално е изчистено от всякъкъв вид щуротии по него, даже доста хора не са разпознавали, че има стъкло там... Пантите са им много хубави и не се притеснявай от ръбове за малките деца - просто няма нито един незагладен такъв - просто не си представям къде може да се пореже някойКристиан Нейко наистина ги бива в тая работа, а да ти каже честно не ни излезе по-скъпо от стандартните за подобни размери.
За мебелите - аз съм фен на ИКЕА, още от Щатите, пък сега тук си поддържам страстта с тая в Солун - просто не обичам вечни мебели - като ми омръзнат искам да сменявам. ИКЕА имат разнообразен дизайн за много вкусове, много добри цени, а съм доволна и от качеството. Почти целия ни апартамент е обзаведен от там - имаме неща на по 5-6 години - не са трепнали...Да не говорим какви сладурски аксесоари и идеи има там - ох, пак ме засърбяха ръцете за една разходка до Солун