Гане , за Троян съм чувала само. Казваш хубави са им мебелите?
Ако се чуеш с твойте хора , непремено вземи координати , ще ти бъда благодарна!
Да ви кажа напоследък се убеждавам ,че купуването на парче си е голямо хабене на нерви. Сега се ориентирам към една голяма фабрика за мебели. Правят ти дизайн на целия апартамент от цвета на стените ,през мебелите ,килимчета до пердета. Проекта е безплатен ,ако си поръчаш при тях. Предлагат разни гъделчета , като например -вградена в гардероба дъска за гладене , падащи закачалки...
Хм , ще ги видим!
Вчера се приключи етапа - осветление. Зор си беше ,да ви кажа. В хола кухненския бокс ми е със светещ панел над бар плота , разделих се с идеята за романтичен полилей , сложихме осветителни тела с цвят старо злато , едното е във форма на три лъча ,а другото на малка спирала /отворен кръг/ . В къта за трапезария ,обаче ,си оставих висящ плафон в същия цвят.
Голям гаф стана с осветлението за баня. Мъж ми ги поръчал по каталог. Пристигат , слагаме ги и хоп, .....изненадаааа! Една мижава светлина ,колкото да си видиш силуета. Връщаме се в магазина , ами това е положението тези лампи светели само с крушки 40 вата. Ей ,казвам му , ти сигурно искаш да допълним осветлението със свещи ,из цялата баня ,нали ?
Романтика си позволих в една от другите стаи , един прекрасен полилей в бяло ковано желязо . Там ще си сложа и люлеещия стол. Там ще си излея душата...и един ден в тази стая ....ох , един ден. Мечтая си !