0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

dеkki

• **
  • 74
  • Вярвам в чудеса!
Големина на фоликул
« -: Юли 12, 2007, 14:00:29 pm »
Момичета, какво мислите за фоликул 23мм на 8ми ден от цикъла? След Прегнил 15 000 сложен на същия ден, на 10ти ден се видя, че се е спукал. Притеснявам се, дали в толкова голям фоликул може да има годна яйцеклетка. Като имате предвид, че цикълът ми е точно 28 дни, оперирана съм от Ендометриоза, но не съм я лекувала - правим опити за бързо забременяване.
Благодаря ви предварително.
*
Re: Големина на фоликул
« Отговор #1 -: Юли 12, 2007, 14:02:14 pm »
Не виждам никакъв проблем с размера. Спокойно си живей живота. Дано скоро се похвалиш.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #2 -: Юли 12, 2007, 14:13:53 pm »
Размерът на фоликула е на горната граница, но определено има вериоятност в него да е имало годна яйцеклетка.  Стискаме палци.
*

dеkki

• **
  • 74
  • Вярвам в чудеса!
« Отговор #3 -: Юли 12, 2007, 15:17:08 pm »
White, Принцеска, благодаря ви за бързите отговори.
Притесних се, защото мой близък човек ми каза, че това по-скоро отива към киста, отколкото да очаквам добър резултат. Но вие ме успокоихте.
White, успешна бременност, много се зарадвах на твоя успех!
Принцеска, късмет!
« Отговор #4 -: Юли 12, 2007, 18:55:46 pm »
Твой познат гинеколог или просто познат. Не при всички фоликулите се пукат между 18-20 мм., има и такива на които нарастват до 25 и пак се пукат и познавам такива забременели. Мисли позитивно! Пожелавам ти наистина бързо да забременееш.
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #5 -: Юли 12, 2007, 21:08:41 pm »
dimayaНаистина мисли положително!!!!!Може пък точно този фоликул да помниш завинаги!Успех! :D :D
*

dеkki

• **
  • 74
  • Вярвам в чудеса!
« Отговор #6 -: Юли 12, 2007, 21:49:33 pm »
Това за кистата ми го каза моя близка, която се бори със стерилитета вече 6 години.
И аз си казвам, че трябва да съм по-положителна и се опитвам, но е толкова трудно.  :(
Ледена луна и Ади, благодаря ви! Аз също съм с вас и ви очаквам с добри новини в най-скоро време!!!