eleonor аз имах подобен проблем, но моето по скоро беше схващане на седалищен нерв,въпреки, че ме болеше по продължение на целият крак, беше кошмарно защото около 1 месец абсолютно не можех да седна, в момента в който забравех и седнех, след това излизах от строя за 4-5 дни, но както дойде така и си замина и тази болка, не напълно, сега от време на време като, че ли го усещам този нерв, но не боли както преди. Не съм пила никакви лекарства, само един път се мазах с фастум гел, но не мисля, че имаше полза от него, аз когато споделих с акушерката от ЖК тя ми каза: Ами разширява ти се костта, няма начин, ще боли и ще премине, по късно може пак да се появи, няма лекарства. Надявам се и при теб да изчезне тази болка, която наистина е доста болезнена и неприятна.
Относно косопада - у ж а с, вече се притеснявам, че съвсем ще остана без коса. Да и моята е много гъста, но при всяко ресане си пада по 1 шепа, а съм чувала че косопада идвал след раждането, ами то до тогава съвсем рехава ще е станала милата, всъщност дали не ни липсва някой витамин или нещо друго???