0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: Темата на бременните - 6 част
« Отговор #40 -: Юли 12, 2007, 19:29:32 pm »
Лейдито нещо е в дълбока скатавка, което ме кара да си мисля, че може би скоро ще има хубави новини покрай нея. Дано всичко е наред :ballons:
*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #41 -: Юли 12, 2007, 22:09:59 pm »
mimi007, denito :) и аз ще съм в Тина Киркова, то че може да се засечем е ясно, но няма да се разпознаем, то май няма да ни е и до разпознаване. Но ако забележите една кукувица - аз съм. Макар, че може и да сме цяло ято :) Стискам ви палци.
Надин, балгодаря за пожеланието :)
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #42 -: Юли 12, 2007, 22:21:18 pm »
Момичета, стискам ви палци! И очкаваме после да ни разкажете за "Тина Киркова"!  :wink: Късмет!

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
*
« Отговор #43 -: Юли 13, 2007, 10:15:38 am »
На всички, които скоро ще раждат стискам палци и желая успех! :balk_602:
КАк сте избрали да раждате?
« Отговор #44 -: Юли 13, 2007, 10:54:00 am »
Днес отново звънях в Селена, щото много се ядосах на тоя доктор дето говорих с него. Та си викам, я чакай да говоря с регистратурата...и звъня. Вдигат ми и аз питам - извинете работите ли със здравната каса, а от там - ааааааааааа не, всичко се заплаща, нямаме договор с НЗОК 8O Та така - отново всичко ще си платя! Това е от мен за сега!
*
« Отговор #45 -: Юли 13, 2007, 11:18:05 am »
Мари, може да звъннеш в здравната каса и да попиташ дали ще ти осребрят фактурата от аптеката.
*

naha

• 1474
  • За всяко нещо си има Време, Път и Надежда!
« Отговор #46 -: Юли 13, 2007, 12:17:20 pm »
Първо искам да пожелая безпроблемно и бързо раждане на момичетата, които са в очакване  :D, успех мами.  На мен също личния ми каза, че може да ми издава направленията за излседванията, обаче за антителата не можело, та  ще трябва да се запиша при някаква акушерка за тея неща. Колко пъти се пускат тея изследвания за антитела? И аз като ходя веднъж месечно в София не ми ли стигат тея прегледи, че да трябва и в Гоцето да ме гледат  8). Исках да питам и как става раждането в София от друг град? Трябва ли от болницата където ще раждам да ме следят? Ранко ми е още за това ама си ме човърка  :wink:.
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #47 -: Юли 13, 2007, 12:21:22 pm »
Колко пъти се пускат тея изследвания за антитела?

Наде, изчакай Сиа или Мари_Пз, те са с (-) фактор.
Те знаят със сигурност  :D
*

naha

• 1474
« Отговор #48 -: Юли 13, 2007, 12:42:06 pm »
Чакам Наде  :D. Обаче да ви кажа се побърках с тая тема за количките. Ауу слабото ми място  8). А инъче Сиичето ми е казвала за това ама съм толкова разсеяна  :oops:
*
« Отговор #49 -: Юли 13, 2007, 12:49:50 pm »
Значи Наха, сядай и записвай, щото казвам за последен път :lol: Да ти пратя ли пак линка с изследванията?
Първите антитела си ги пускаш  между 17-20 седмица и след това между 26 и 28 г.с. Както ти казах, при първа бременност е минимален риска от поява на антитела, така че няма смисъл по-често да си ги пускаш.
Айде идвай на преглед, че ми домъчня вече.
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #50 -: Юли 13, 2007, 13:36:18 pm »
mimi007, denito :) и аз ще съм в Тина Киркова, то че може да се засечем е ясно, но няма да се разпознаем, то май няма да ни е и до разпознаване. Но ако забележите една кукувица - аз съм. Макар, че може и да сме цяло ято :) Стискам ви палци.
Надин, балгодаря за пожеланието :)

Нинче, то ако е за разпознаване, значи ако има и друга кукувица там - това ще съм аз, ама ... Какво казва лекарката ти, има ли някакви промени около теб? ... иначе ако се засечем по време може да си разменим телефонните номера и да си звъннем, за да си пием там заедно кафето   :lol:
« Последна редакция: Юли 13, 2007, 13:41:24 pm от denito »

*

Nina

• 2643
  • Понякога седя и мисля, понякога само седя...
« Отговор #51 -: Юли 13, 2007, 14:11:29 pm »
denito, моята лекарка излиза малко в отпуск и до термина ми (след 11) няма да се виждаме, но във Вторник и Четвъртък идната седмица съм в Тина Киркова, ще правим запис на тоновете и ще ми следят околоплодните води, като след всяко посещение за тоновете имам поръка от лекарката ми да и се обаждам. Сега пия повечко вода, че нали уж имало зависимост между количеството вода, изпито от майката и нивото на околоплодни води. Ако междувременно започнат контракции и раждане, моята лекарка ми е оставила два мобилни телефона и разбира се уговорката, че по което и да е време на денонощието ми "даде зор" и се обаждам и си чукваме една среща в Тина Киркова. Тя си е тука, но няма да преглежда 10 дена, и тя е човек, има нужда от почивка, но за ражданията - на линия е. Аз ако ми кажеш как, мога да си пусна една снимка да ме разпознаеш, ако се засечем. На лична мога да ти пусна и телефона си. Все пак си мисля, че до 29 може и да си гушкам бебе, но ако се засечем - с удоволствие бих се обадила.
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #52 -: Юли 13, 2007, 17:42:26 pm »
:flower:Привет Дами!

Вчера мина така чаканата от мен фетална морфология!
Страховете ни едва ли някога ще изчезнат, но на мен ми подейства успокояващо.
Детенце е добре и официално се присъединявам към момковите майки!
Пантофките ще са сини! :babydust:

Късмет yahoo_17 на всички до финала!

Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

Ro6ko

• **
  • 94
  • Любовта ще спаси света.
« Отговор #53 -: Юли 13, 2007, 17:50:38 pm »
Здравейте! Искам да попитам момичетата, които са на фраксипарин дали е необходимо да се пускат някакви контролни изследвания и ако не, как се преценява докога ще се слага? Оффф, дано сте ме разбрали.... :ask:
*
« Отговор #54 -: Юли 13, 2007, 18:04:38 pm »
Обикновено през 6 седмици се прави контрола. В повечето случаи се слага до края.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #55 -: Юли 13, 2007, 18:08:28 pm »
Здравейте! Искам да попитам момичетата, които са на фраксипарин дали е необходимо да се пускат някакви контролни изследвания и ако не, как се преценява докога ще се слага? Оффф, дано сте ме разбрали.... :ask:
докторът ти казва :)
зависи за какво е, на мен не са ми правили никакви контролни изследвания. преди около месец док ми каза след месец да го спирам

*

Ro6ko

• **
  • 94
  • Любовта ще спаси света.
« Отговор #56 -: Юли 13, 2007, 20:24:32 pm »
Мерси за отговорите! Аз не съм от София и за съжаление тук никой не може  да ми даде някаква информация. Единственият ми източник сте вие! А фраксипарина ми е назначен заради АФС /Igm 14.5/, генетичните са наред. Неудобно ми е, ама сигурно пак ще звъня след някоя друга седмица на д-р Стаменов.
*
« Отговор #57 -: Юли 13, 2007, 20:34:15 pm »
Nina denito нямате никакви проблеми аз съм третата кукувица. :D
*

naha

• 1474
« Отговор #58 -: Юли 14, 2007, 12:25:11 pm »
Сия  :bighug: мерси отново  :oops:. Скоро живот и здраве съм софиянка  :lol: ще се разберем допълнително другата седмица.  :balk_104:
Мише крачка по крачка вървиме и като се види, че всичко върви наред няма по-хубаво от това. Бичкам ви надявам се скоро да се видим.  :grouphug2:
*

denito

• *
  • 1007
  • моята сбъдната мечта
« Отговор #59 -: Юли 14, 2007, 12:33:04 pm »
Nina denito нямате никакви проблеми аз съм третата кукувица. :D

:D супер, добра групичка се събираме. Ще се радвам да се засечем там и да се запознаем. Ще бъде много забавно.